![]() |
Cytat:
A co do Cracovii--nigdy nie spadnie, Cracovia nigdy nie spadnie ;-) Za rok znowu przeciez przyznaja licencje :D |
Miałem cichą nadzieję że Płatek jeszcze parę kolejek popracuje... :)
No szkoda, ale jeśli profesor nie porobi transferów to myślę, że tu ani Orest ani Smuda ani nawet Ferguson nie zdziała zbyt wiele :) |
Zwariowal na starosc. Demencja.
|
corka Oresta mieszka na Zulawskiego niedaleko mnie, podobnie jak Smuda trener jest zwiazany z Krakowem, to na pewno dla nich dobra wiadomosc i lepszy trener niz Staw czy powszechnie lubiany Knur (Michniewicz)
|
Cytat:
Poki co jest niezle zamieszanie z ŁKSem w sądzie. Przy takim brocie sprawy moze za rok sie okzaac ze Cracovia winna spasc, Ze Łks winien grac i wtedy sie zacznie dowolywanie i sadzenie o odszkodowania w sadach cywilnych.... |
Cytat:
|
Cytat:
A nawet jak tak nie będzie to mam zamiar wszem i wobec tę wersję propagować. |
Ja Swoją drogą zawsze szanowałem pana Oresta nie wiem co mu odbiło że po pracy w porządnych klubach, idzie do największych "dziadów" ;) szkoda mi go po prostu
|
A ja mu się nie dziwię. Spójrzcie na jego wiek. Swoje on już zdziałał w wielu klubach i dużo osiągnął. Równie dobrze może już teraz korzystać z uroków emerytury i grać w szachy przy herbatce w osiedlowym klubie seniora. A że chłopa ciągnie do piłki i ekstraklasy, mimo iż jego nowy pracodawca z trudem tu nie pasuje, to przyjął ich ofertę. Samo przyjście trenera nie oznacza zmiany na lepsze. Jak tak dalej piłkarze zza błoń będą grać, to zbyt dużo punkcików nie uzbierają.
|
Cytat:
|
Cytat:
I dlatego dziwie sie, ze podejmuje sie pracy w Cracovii. Jezeli nie ze wzgledu na sentyment to chocby na to, ze jemu akurat miodu lac tam nie będą ze wzgledu na przeszłość, a co najwyżej beton pod nogi. |
Wystarczy że profesorek przeleje mu odpowiednie pieniądze i wszystko bedzie OK :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"- Cracovia to klub z historią - mówi trener Lenczyk. - Od dziecka myślałem o niej jako o klubie sztandarowym w polskiej piłce. Jako młody trener marzyłem sobie, gdzie mogę pracować i z pewnością Cracovia była jednym z takich klubów - dodaje nowy szkoleniowiec "Pasów" "
nie spodziewałem sie mimo wszystko takiego "pucowania się" ze strony doświadczonego i zasłużonego trenera |
ż a ł o s n e ... tylko tyle powiem
|
Oro, podpadles mi tym tekstem, nie spodziewalem sie tego po tobie, chyba nie wiesz do konca w co sie pakujesz dziadku
|
Nisko musiał upaść skoro tam poszedł. Ale widać czas robi swoje. Kręgosłup ma już mocno nadwyrężony. Na boisko i tak za nich nie wyjdzie, a skład jaki mają nadaje się do tartaku.
Najśmieszniejsze jest to, ze trenera tak mocno swego czasu związanego z GTS-em :) liżą wiernopoddańczo po jajkach, mając świadomość, że kto chociaż raz otarł się o Wisłę posiada najwyższą klasę jakości. Tak czy tak nie uratuje parchów przed sportowym spadkiem (bo później znamy to już kabaret z licencjami się zacznie). |
Przeca on jest trenerem a nie kibicem, więc co do licha od niego checie? A ze na starośc bedzie miał niedaleko do dobrze płatnej pracy to o niczym innym marzyc on nie mógł. A w Wisełce juz nigdy miejsca na ławce trenerskiej nie znajdzie, to wie sam.
|
Filipiak zrobil dobry ruch,moze w koncu pilkarze nei ebda mowili ze trener slaby . Pozatym z Lenczykiem Wisła wygrala majstra i ograla Zaragoze :D . Ciekawy mecz bedzie Legia-Cracovia
|
AS82 napisał:
Cytat:
|
Jeśli Legia zagra z nimi jak z Broendby, to raczej im święty Boże i Orest też nie pomoże.
|
Jak mówi przysłowie:"Z g.... bicza nie ukręcisz" .Dziwię sie , że tak zasłużony trener podjął się tego zadania , ale mimo wszystko życzę mu powodzenia ( i nie czepiajcie się , że tu chodzi o Cracovię)
www.kontakredyty.com.pl |
andys napisał:
Cytat:
|
Zlikwidowano Puchar Ekstraklasy http://www.waszapilka.pl/article,177...ar_Ekstraklasy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wiem czemu Oresta wzieli do parchów. Ma doświadczenie w awansie do ekstraklasy a to im się sprzyda w przyszłym roku :)
|
Trojan :-)
|
Cytat:
dobre dobre :lol: No to sie niezle staruszek wpakował ,wątpie zeby ugrał z nimi cokolwiek ,zielony stolik na jakis czas idzie w zapomnienie wiec ciezki bedzie ich los :lol: A te słowa o Cracovii ,to kazdy czy to trener ,czy zawodnik zawsze chwali smród kupy w ktorą wdepnał . |
Ciekawe czy po pierwszej porażce parchy zaczną Orestowi wypominać Wiślacką przeszłość? :D
|
eee teraz to mu dupe wyliżą, pierwsze głosy że to pies wiślacki zaczną się jak bedzie mu kiepsko szło
|
Jak spadną to "znów" będzie przez nas :rotfl:
|
Cytat:
|
|
To by było w ich stylu. Im się zawsze wszystko należy :D
Fajnie, że tym razem dostarczają powodów do śmiechu, a nie do rozdrażnienia. |
Szkoda... tego pucharu Ekstraklasy... ;) Choć w sumie cała Polska miała go w dupie... To można było w środę przejść się na meczyk, spotkać się wieczorkiem... Trochę się pośpiewało... trochę po wygłupiało... pomarzło, pooglądało... W Sosnowcu klimatu by to nie miało... ale coś w tym fajnego było ;) U Nas miał kto chodzić, zawsze ktoś tam przychodził :)
|
W dzisiejszej "Wyborczej" jest artukuł o Lenczyku i Cracovii. Spadłem z krzesla, jak dowiedziałem się, że piłkarze Pasów chcą od Filipiaka.... premii za utrzymanie. Nie sądziłem po ostanim meczu, że Pasiaści są mnie w stanie czymś zaskoczyć, ale im się jednak udało.
|
Lenczyk chce Matusiaka do Cracovii ściągnąc.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,69..._Cracovii.html |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl