![]() |
Most Grunwaldzki, Warszawska-politechnika-parking.
Interesują mnie te 2 miejsca. Jak się dostać do nich z dworca jak najszybciej. Gdzie jest bliżej z dworca. |
Bliżej jest na Politechnike. Jak się kogoś spytać na dworu na pewno Ci powie jak tam dojść/dojechać bo to 1 przystanek tramwajowy. Natomiast na most grunwaldzki to albo tramwajem 19 w strone borku albo autobusem 124,424 w strone ruczaju
|
Cytat:
|
To już wiem gdzie dokładnie. Tylko niech mi jeszcze ktoś powie gdzie tam jest parking dla busów?
Z góry dzięki:) |
naprzeciwko galerii po drugiej stronie torow tramwajowych jest parking busow, napewno znajdziesz bez problemow
dobra teraz moje pytanie, tylko odrazu uprzedzam ze jestem w tych sprawach laik i macie sie nie smiac:D mam mini crosa 125, zauwazylem ze konczy mi sie olej silnikowy, i teraz moje pytanie moge dolac dowolnego oleju czy musi byc tej samej marki co obecnie wlany? |
Orientuję się jakie są stawki za godzinę gdzieś na budowie/remont. Jakieś podstawowe roboty.
|
6-8zł powinno sie dostawac. Ale zalezy jaki pracodawca
|
Cytat:
|
Orientuje sie Ktos czy na tzw "Tandecie" sprzedaja jeansy typu Wrangler, Levi's, Lee, itp? I jaka cena spodni? (nizsza niz w sklepach?) :)
|
Cytat:
Na Tandecie widzialem na 100% jeansy Levisa jest stoisko z dzinsami :P cena nie wiem a na Tomexie masz nawet pare jebuckich stoisk z jeansami ;) |
Wie ktos gdzie moge znalesc tanie farby do textyliów ??
|
w sklepach z tekstyliami?
|
mam ważne pytanie...
Jakie imie dla chomika?? :D:D serio się pytam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Hamtaro! http://presse.telemuenchen.de/presse...hamtaro_02.jpg |
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=368
Mam pytanie: kto oprócz Wilczka i Ochalika jest na tym zdjęciu?? |
Czy u nas na sektor gosci wolno wejsc z osoba na Wózku inwalidzkim??
|
Kiedy i gdzie będzie prezentacja nowych strojów piłkarzy ? Będzie można to jakoś zobaczyć ?
|
Jutro o 13.00 na wawelu
|
Jaki jest programik w którym np ściągnę sobie filmik z YT a potem pewną jego część "wykroje"?
Najlepiej jakiś z prostą obsługą :) |
Ma ktoś może program do odtwarzania AudioBook-ów? Ściągnąłem sobie "Kod da Vinci" a nie mogę znaleźć programu do tego. Pomijam fakt, że ten ściągnięty "Kod da Vinci" to jakieś dziwne pliki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może to już za późno na to pytanie, ale czy nie planujecie wydania szalików z motywem z oprawy "Piekielna drużyna", bo mogłoby z tego coś fajnego być?
|
Co wczoraj śpiewała Legia w rytm [TEJ] piosenki!?
Dla mnie luty dla Ciebie maj... i co dalej ;>? Może ma ktoś filmik jak to śpiewają? |
Cytat:
Dla mnie noce dla ciebie dni... j.... j... j... PSY |
Jak będzie z biletami na rUch Chorzów?? bo słyszę że bilety maja być sprzedawane w dniu meczu.
Prawda to?? |
Słyszałem że sprzedają dopiero w dniu meczu... a Wie ktoś może czy ceny biletów uległy zmianie??
|
Jesli ktos posiada napisy do filmu i.d. undercover to prosilbym o wrzucenie na jakis serw.
dziekowka gackos dziekowka etiop |
Cytat:
http://programs.pl/program,726.html |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Którędy najlepiej jechać autem z Krakowa do Nowego Sącza?
|
Mam pytanie...
Czy byl ktos z dzieckiem w wieku ok. 9 lat na sektorze D i jak to wyglada w praktyce? Pytam, bo chce zabrac brata, ale nie wiem czy jest sens isc na D. |
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
ta druga spokojniejsza od 4, no i często na trasie tarnowskiej są korki, przynajmniej były, nie wiem jak tam teraz na trasie to wygląda |
Potrzebuje zrobic logo firmy ale nie mam zdolności w Photoshopie wiec może byłby jakiś uprzejmy użytkownik tego zacnego forum i za jakąś przysługę to zrobił?? :) Więc PRIV jakby co :]
A jeśli nie ma nikogo takiego, to jakie firmy polecacie które się tym zajmują ? Edit: Dziekuwa za programy Romy S. :) |
poszukuje zdjęcia oprawy Śląska Za kilka lat mieć u stóp cały świat
|
Cytat:
polecam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl