![]() |
ja też chciałbym prosić L-kę jak kolega wyżej
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie, czy w GK w Umbro sa jeszcze koszulki te za 69 zl? najlepiej rozmiar L, orientuje sie ktos?
niestety sam sprawdzic nie moge, bo do krk troche mam, a jesli by byly to wysylam kolezanke na zakupy ;) |
kto odsprzeda S'ke???:) daje 300% tego co w sklepie;)
|
W sizeer w krokusie na Bora Komorowskiego są L po 69 zł. bez loga i z tkable . Krótki i długi rękaw
|
Cytat:
w umbro w GK, sa jeszcze koszulki bez loga w rozmiarze L, dlugi i krotki rekaw, jesli tam nie znajdziesz pytaj w sizeerze na szewskiej (przecznica rynku), jak ja tam kupowalam to jeszcze były L. w tej cenie czyli 69,90 zł |
Cytat:
|
ale ja mówie o tej za 9,90;)
|
S nie było. Tylko XL i XXL
|
nie było niestety :/, w ogole dzis juz nie było zadnej koszulki po 9,90 wszystkie sie wyprzedałyb :/, moze jak wisła podpisze kontrakt a zaidasem to te po 69,90 pojda w dól, i beda kosztowac dyche :P (chciało by się by tak było)
|
Cytat:
|
Rafal-SWL mialam na myśli galerie krk, choc dzis bylam tez na kazimierzu to tam tez były w tym rozmiarze. wiec mozesz kumpele wyslac gdzie ma blizej hehe :D
|
dzieki wielkie ;d masz u mnie piwo ;)
|
Pełna rozmiarówka i różne kolory była w outlecie na Kapelance w Tesco.
|
Cytat:
|
a są jeszcze XL te po 9,90 lub 19,90 w Krakowskiej czy już wszystkie się skończyły?
|
Cytat:
|
Trzeba było dać babie spod tomexu w łape żeby warowała pod umbro... szkoda że teraz mi to do głowy przyszło.
Tak na poważnie to trzeba łazić i pytać o koszulki w różnych lokalizacjach. Jak będzie Adidas oficjalnie ogłoszony to ceny koszulek po 69 i innych "Wiślackich" powinny spaść na twarz :] |
kto mi odsprzeda XL (tą za 9.9 zł) ? daje 400% ceny
|
galeria krakowska godz 17.19 (tak z paragonu wynika heh :D )
koszulka 13,93 koszulka 4,95 koszulka 49,9 wszystko xl Jak wychodziłem było ich jeszcze sporo na wieszakach |
Cytat:
sory za OT |
Cytat:
ja dzis tam byla, co to za ceny powiedz mi?? jak oglodalam to były po 69,90 |
Cytat:
|
Natalia, mam Ci paragon zeskanować? \były koszulki i po 69,9 i po 49,9, przy zakupie 3 koszulek najtańsza 50% taniej, druga 30% taniej a trzecia po takiej jaka jest
|
Cytat:
ps. paragonu nie musisz skanowac :) |
jest sens (teraz) kupowac koszulke za 69,9 ?? chyba cena jeszcze spadnie? ! ?
|
Natalia_TSW - staraj się edytować posty i nie pisać jednego pod drugim, bo razi w oczy ;)
|
Outlet na Kapelance zostały 3 sztuki (małe) z TYSKIE (na sklepie) dwie po 69zł a jedna 49zł... :|
Z BAH bez zmian i jest ich dużo... |
Dziś udało mi się kupić w GK w UMBRO niebieska meczowkę XL z bah-em za 19,90:D
Jeszcze była jedna XXL za 19,90. |
Cytat:
|
Poczekajmy jeszcze z niecałe 2 tygodnie, dowiozą cały nakład i ceny będą lecieć na twarz, myślę też, że rozmiarówka będzie w miarę dostępna a nie same XL XXL :)
|
ja dzis koło 14 w outlecie w Tesco. Jedna XXL z Bahem za 69 strasznie wielka. Były też chyba repliki z TF Kable ale naszywki dramat. Z Tyskim za 49 bodaj ale same małe.
Za to w Bonarce Biała z Gwiazda i Herbem bez sponsora za 69 taka kupiłem. Maja chyba pełna rozmiarówkę jeszcze. Niebieskie z BAHem też maja. Jak bedzie kolejna dostawa do GK to piszcie. Czerwona albo niebiska za grosze bym kupił. Chociaz 70 zł to ja za free, bo w lipcu na adasia ze 200 pojdzie |
w lipcu jak będziecie kupować to nie w żadnych bonarkach czy innych galeriach,tylko w sklepie klubowym,żeby Wisła zarobiła ;P
|
Serce mnie boli jak to czytam. Jakiś miesiąc temu kupiłem w GK koszulkę za 100 zł i jak teraz widzę co się dzieje to widzę że ładnie na tym wyszedłem.
|
Cytat:
|
Witam, orientuję się moze ktoś czy kupie jeszcze gdzieś w Galeri w Krakowie lub w jakimś innym sklepie tą promocyjna koszulke o rozmiarze "S"..??
Z góry dzięki za odpowiedż.. |
Hehehe, nie bój się. Ja kupiłem meczówke za 2 stówki w Wiślackim Świecie, a później info że Adidas będzie nowym sponsorem technicznym Wisły. Ceny poleciały właśnie łeb na szyję :) Ale nie żałuję wydanej kasy, zwłaszcza jeśli chodzi o Wisłę :)
|
Ciekawe czy Adidas zaopatrzy Wisłę w koszulki z długim rękawem... Często zdarza się, że piłkarzom wystaje podkoszulek z koszulki z krótkim rękawkiem, gdy jest chłodno podczas meczu. Np. Puma chyba nie produkuje w ogóle koszulek z długim, bo jeszcze nie widziałem, aby któryś z piłkarzy Lecha grał w takiej:> Z Adidasem jest chyba inaczej, bo piłkarze z klubów sponsorowanych przez tą firmę grają jak potrzeba z długimi rękawami.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl