![]() |
Potrzebuję kupić wyświetlacz do SE w580i. Czy dostanę go w serwisie/komusie/jakimś punkcie z komórkami, za rozsądną cenę? (do 20 kilku złotych) czy lepiej od razu wchodzić na allegro?
Od jakiegoś czasu zaczeły pojawiać się pojedyncze czarne paski. Z czasem po różnych wydarzeniach (koncerty lub deszcz) tych pasków zaczęło przybywać... i tak po wczorajszym deszczu ekran jest w 90% czarny. Strasznie trzeba kombinować żeby przeczytać smsa. |
Cytat:
Nokia C3-01 Touch & Type - Specyfikacja Nokia C6-00 - Specyfikacja - Chyba najlepsza opcja dla Ciebie Samsung Ch@t 335 (Samsung GT-S3350) - Specyfikacja Samsung Delphi B3410 - Specyfikacja (bez Wi-Fi) Samsung Wave 533 (Samsung GT-S5330 Wave 2 Pro) - Specyfikacja Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Specyfikacja - malutki ;) Wszystkie te telefony pisałem ze strony T-Mobile. Specyfikacja jest z mgsm (podałem linki), ale najlepiej jakbyś wybrała Sobie z tych niektóre i poszła do T, żeby Ci je włączyli i żebyś sama przetestowała Sobie. Jakby co, to podaję link do wszystkich telefonów dostępnych w T-Mobile -> http://apps.t-mobile.pl/productApp-w...p/products.jsp Cytat:
|
Cytat:
Jakos na stronie tmobila nie wyczaiłam, że mają xperie a w sumie ona mnie interesuje :) Obadam tą nokie! Dzięki za pomoc! |
Cytat:
|
mam do wyboru 3 nokie 6700, c2-01, c5,pomoze mi ktos w wyborze
ktora jest najwytrzymalsza i najlepsza w obsłudze znaczy najprostsza i jakie maja wady |
Panowie - Samsung Galaxy Ace posiada ktoś ? Jakieś opinie ?
|
Nie posiadam, ale miałem go w ręce. Ogólnie to fajny telefon, ma androida, czyli tysiące różnych aplikacji, aparat też dość dobry.Żywe kolory, duży ekran, dobrze reagujący na dotyk. Jedynym minusem jest bateria - czasami nawet po 8h potrafi się rozładować, a średnio to co 1,5 dnia trzeba ładować.
Ja zbieram pieniądze na Samsunga Galaxy S II - cuuudo :) |
a jakiś posiadacz telefonu samsung galaxy mini jest? podzieli się opinią na jego temat? czy szkoda czasu na ten temat? ;-)
nieposiadacze, a znający się na rzeczy, również niech piszą ;-) |
Felipe ja posiadam Galaxy Ace od jakiegoś miesiąca. Jest to dobry telefon , bezawaryjny (jak dotąd) , nie ścina mi pomimo zapełnienia muzyką i aplikacjami prawie całej karty pamięci, ma całą masę bajerów, aparat dość dobry (profesjonalny bynajmniej nie ,ale do codziennego użytku się nadaję) , no i obudowa jest dobrze zrobiona : )
No i najważniejsze dobrze się na nim piszę jak się jest przyzwyczajonym / lub przyzwyczai do dotykowej klawiatury i jest głośny (nie chodzi mi o puszczanie muzyki z telefonu bo wątpię byś się w to bawił) - z rozmowami telefonicznymi nawet w hałasie nie ma problemu. Tak z minusów na szybko mogę wymienić : bateria nie trzyma za długo (no ,ale w końcu to smartfon) , brak flasha , cicho odtwarza na słuchawkach muzykę (co prawda to można nowym softem zmienić ,ale fabrycznie to jest wada) , niezbyt dobra jakość filmów i na pewno nie jest to telefon biznesowy ,tylko do użytku codziennego. Ogólnie przerzuciłem się po paru latach używania nokii 5310 xpressmusic i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony (byłem sceptykiem ,jeśli chodzi o dotykowe telefony). Jeśli chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to pytaj. |
w momencie kiedy sprowadzę najnowszego Iphone'a ze Stanów będę miał jakiekolwiek problemy z użytkowaniem go w Polsce? Wszystkie rzeczy jak gwarancja przestają obowiązywać?
jeżeli ktoś ma "sprowadzanego" 3 albo 4 to proszę na priv, mam parę pytań. |
Jesli bylo, to sorry - polecacie HTC WILDFIRE?
|
Cytat:
|
Jeśli mógłbym polecić jakiś telefon to tylko i wyłącznie - HTC DESIRE HD. Nigdy nie bylem przekonany do smartfonow, ale dzięki temu zmieniłem zdanie, mam go pół roku i nie znalazłem wad.
|
Cytat:
Znajdź mi drugi tel. za 600 zł, z aparatem 5mpixeli, kartą 8 gb, radiem, przeglądarką www którą przy powiększeniu tekstu, automatycznie ustawia się tak, że tekst " nie rozjeżdża się na cały wyświetlacz. ( Może to żadna nowość, ale w symbianach w nokii tego nie ma, bardzo wygodna rzecz jak dla mnie ). Poza tym opcja automatycznego wyciszana dzwonka jak ktoś dzwoni, gdy zbliżasz dłoń do telefonu jest też ciekawym dodatkiem. No i android shop bardzo ciekawym dodatkiem jest. Ściągasz za friko ile wlezie gier i programików i jest co robić w pracy na przerwie ;-). Także ja polecam. @bąbel - Desire HD to co ? 7 pixeli masz ? Jakośc HD robi swoje, zajebiste zdjęcia i materiały video, to fakt. Ale z 500 zł droższy od Wildfire`a co ? |
8mpx, procesor 1ghz, 8gb wbudowanej pamieci, wyświetlacz 4,3 cala, wszystko fajnie widać, czy to gry,czy filmy i zdjęcia, no i nowy android 2,3 co za tym idzie, szybszy dużo, ładniejszy interfejs, dużo więcej aplikacji w android market, więc bez porównań do wildfire'a.
|
Cytat:
Ustawienie tekstu jest w każdym telefonie z Androidem, bo to kwestia przeglądarki Androida. Tak samo od dawna to jest na Operze Mini i Mobile. A karta 8GB to żaden bajer. Za ok. 35-40 zł znajdziesz nową na allegro. Cytat:
|
Cytat:
Jak ktoś chce kupić przyzwoitą nówkę, to polecam mu wildfire`a. |
tarantulaw2 zgadzam się z Tobą, ale co do marketu, to nie każdy telefon ma ten sam asortyment do wyboru, lepszy model większy wybór.
|
Opłaca się jeszcze kupowac nokię 5500 sport?
|
Też jestem zielony w tym temacie, ale co sądzicie o samsungu monte. Wiadomo że za 300zł nie będzie taki świetny ale do dzwonienia, sporadycznego przeglądania internetu przez wifi, oraz jako odtwarzacz mp3 chyba wystarczy.. :)
|
mam sytuacje taka chcialem sie przeniesc z playa do plusa ale troche pochopnie podjalem ta decyzje i chce to anulowac i pozostac jednak w playu. podpisalem papiery w sklepie plusa ze jestem zdecydowany przeniesc nr i kazali czekac do 30 czerwca czy moge jakos zblokowa to przenoszenie ??
|
@MaciekTSW
Za podobną cenę o wiele bardziej opłaca się zakupić ZTE Blade[Orange San Francisco]. Ma Androida, lepszy ekran, szybszy procesor, można go podkręcić. |
A nie chce ktoś Nokii 8800 Arte, bądź Nokii 8800 Carbon Arte?
Z ojcem zmieniamy telefony, a biorąc pod uwagę ich stan techniczny z czystym sumieniem mogę je polecić, bo raz, że wyglądają, dwa, że służą tylko do dzwonienia i pisania, trzy, że bateria trzyma kilka dni w każdym :) Zaintreresowani - pw :) |
Mam xperie 10mini pro. W orange używana. Co zrobić żeby korzystać w niej z fb gdy nie jestem w zasięgu wifi? Bo narazie działa mi jak mam wifi a jak jestem poza to nie ... pewnie musze coś skonfigurować. Ale gdzie/jak ect? Tak samo chętnie bym gmaila skonfigurowała.
I gdzie w tym telefonie zmienić czas po jakim się blokuje? Bo blokuje się po kilku sek co jest dość uciążliwe ... Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będę wdzięczna :) |
jak Ty korzystasz z lustrzanki, jak nie umiesz neta w komórce włączyć ?
|
No kiedyś ktoś mi włączył i tak sobie używam ... ale metodą on/off :(
Lepiej Ci? To sie ciesze. Teraz przykozacz 2 raz i odp na pytania. Prosze. |
Cytat:
Gmail konfiguruje się zaraz po starcie telefonu, w głównym menu powinna gyć ikonka to tam trza z nią pomącić :] tak ogólnikowo |
a jak nie masz tej ikonki gmail`a, to zadzwoń do pomarańczy i poproś żeby raz jeszcze Ci przesłali ustawienia WAP i poczty.
Wtedy zapiszesz tego sms-a i będzie hulać. |
iPhone 4
- jakies aplikacje sportowe godne polecenia z polskiego podwórka .... ?? PS Może sie doczekam jakiejs aplikacji Wisły ?? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Podawałem w nawiasach która opcja, bo nie pamiętam jak to się wszystko dokładnie nazywało, tylko wizualnie pamiętam która opcja ;). Co do Gmaila -> podnosisz tą strzałkę na pulpicie -> klikasz na Gmail -> dajesz mam już konto (zakładam że je masz) -> wpisujesz login i hasło, klikasz dalej i powinno się połączyć. Może się zdarzyć tak, że nie połączy za pierwszym razem, wtedy próbuj kilka razy, gorzej, jak i wtedy nie zadziała, bo wtedy prawdopodobnie czeka Cię reset do ustawień fabrycznych.. Co do blokowania, to prawdę powiedziawszy nie wiem jak z tym jest w X10 mini, ale w moich wszystkich Androidach też mnie to wnerwiało, i jedynie co to musiałem się do tego przyzwyczaić, bo nie dało się tego nigdzie zmienić.. |
w Moim Htc Desire Hd da się zmieniać czas blokowania:)
|
U mnie w Swifcie i w X8 (nota bene na sofcie CM7 przeportowanym z X10 Mini Pro, i na oryginalnym) się nie dało.
|
wszystko zależy od ustawienia czasu wygaszacza, oraz opcji oszczędności energii, najlepiej mięć ją wyłączoną.
|
Siema, szukam sobie jakiegoś smartfona a że nie za bardzo orientuję się w tym temacie może coś polecicie?
Potrzebny mi jest głównie do Muzyki i internetu i żeby dobrze się na nim pisało i oczywiście jak najtaniej Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
A może ktoś się orientuje jak ściągnąć RunKeepera (http://runkeeper.com/) na komórkę z WM7? (HTC HD2). Próbowałem już chyba wszystkiego, ale w Marketplace nie ma może znaleźć (zmieniałem na rożne kraje, nie tylko Polski region), a w necie w Zune (ustawiony na USA) tez nie ma takiej aplikacji.
Z góry dzięki jak ktoś coś wie! |
Cytat:
|
również polecam Galaxy S, jakość wyświetlacza powala
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl