Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Adrian Gula trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10404)

Arkadiusz.Czerepach 12.01.2022 14:08

https://www.youtube.com/watch?v=5Pwx1oCxU2A

każda z tych interwencji mogła się skończyć bramką o którą do bramkarza nie można mieć pretensji

gdzie byśmy byli w tabeli i co wtedy byście napisali o czeskim trenerze ?

krysztal 12.01.2022 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1575915)
https://www.youtube.com/watch?v=5Pwx1oCxU2A

każda z tych interwencji mogła się skończyć bramką o którą do bramkarza nie można mieć pretensji

gdzie byśmy byli w tabeli i co wtedy byście napisali o czeskim trenerze ?

Sam dałem ten link w innym temacie.Z drugiej strony po pierwsze po cos się tego bramkarza w bramce stawia i chyba nie tylko po to żeby łapał tylko to co idzie prosto w niego a po drugie no całkiem niezłą kompilację baboli można by było zrobić z zakończonej rundy jesiennej.I co te babole to też była by wina trenera?

Arkadiusz.Czerepach 12.01.2022 14:49

nie zgodze sie z tobą

wolfy 12.01.2022 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1575916)
Sam dałem ten link w innym temacie.Z drugiej strony po pierwsze po cos się tego bramkarza w bramce stawia i chyba nie tylko po to żeby łapał tylko to co idzie prosto w niego a po drugie no całkiem niezłą kompilację baboli można by było zrobić z zakończonej rundy jesiennej.I co te babole to też była by wina trenera?

Tracimy bardzo dużo bramek mimo że mamy bramkarza który broni więcej niż powinien. To świadczy bardzo źle o grze obronnej - wina trenera. Nawet w tej kompilacji widać że sytuacje są po stracie na kontrę i SFG - jest to przykład reprezentatywny tego co działo się z naszą obroną w tym sezonie. To wina trenera, zwłaszcza stałe fragmenty.

skarabeus 12.01.2022 19:41

Arkadiuszu,

jakby Fatos pewnego czasu wykorzystal swoje okazje to dzis bylby liderem naszego ataku.

Kumasz idiotyzm tego co napisales?

Arkadiusz.Czerepach 12.01.2022 22:34

zdecydowanie nie

krysztal 13.01.2022 08:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1575929)
Tracimy bardzo dużo bramek mimo że mamy bramkarza który broni więcej niż powinien. To świadczy bardzo źle o grze obronnej - wina trenera. Nawet w tej kompilacji widać że sytuacje są po stracie na kontrę i SFG - jest to przykład reprezentatywny tego co działo się z naszą obroną w tym sezonie. To wina trenera, zwłaszcza stałe fragmenty.

O naszej grze obronnej nie napisałem ani słowa.Wspomniałem o babolach bramkarzy.
Raków np w europejskich rozgrywkach miał niezłe wyniki właśnie dlatego że na bramce miał kocura.
Jest cała masa przykładów gdzie bramkarz jest wartością dodaną i kluczowym zawodnikiem a nie piątym kołem u wozu.Po to jest by czasem wybronić w sytuacji beznadziejnej .Jakby miał łapać tylko to co leci w niego można by go było zastąpić manekinem.

Arkadiusz.Czerepach 13.01.2022 08:42

tego nie neguje

po prostu po raz pierwszy od czasów Dolhy? bramkarz jest właśnie wartością dodaną

aNouc 04.02.2022 20:00

PierdoIamento Guli w asyście Kawuli przed meczem z Rakowem:

https://www.youtube.com/watch?v=l3w2xydUC5I

wolfy 04.02.2022 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1576849)
PierdoIamento Guli w asyście Kawuli przed meczem z Rakowem:

https://www.youtube.com/watch?v=l3w2xydUC5I

Powiedział cokolwiek godnego uwagi?

Karherop 05.02.2022 13:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1576854)
Powiedział cokolwiek godnego uwagi?

Wszystko zależy od tego co chcesz usłyszeć.

Gule i tak rozliczać powinny wyniki, a nie słowa. To co powie na konferencji jest całkowicie drugorzędne.

wolfy 05.02.2022 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1576872)
Wszystko zależy od tego co chcesz usłyszeć.

Gule i tak rozliczać powinny wyniki, a nie słowa. To co powie na konferencji jest całkowicie drugorzędne.

Wystarczyło napisać: "Nie. 10 znaków.".

markowywislak 05.02.2022 15:26

Jak zobaczę jutro że stoją w miejscu nie będą znów potrafili zrobić akcji ofensywnej i wymienić kilku podań to mnie coś trafi.

wolfy 05.02.2022 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1576878)
Jak zobaczę jutro że stoją w miejscu nie będą znów potrafili zrobić akcji ofensywnej i wymienić kilku podań to mnie coś trafi.

To może lepiej nie oglądaj? Szkoda zdrowia.

Griszka30KR 06.02.2022 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1576884)
To może lepiej nie oglądaj? Szkoda zdrowia.

Widzę same trafne wybory Guli...

gizmowisla 06.02.2022 15:56

rozumiem ze pan GULA wciaz jeszcze musi miec czas ....( 2 okienka transferowe za nami) - i wciaz tylko wybijanki i laga do przodu ........

FraMat 06.02.2022 16:00

na trybunach Kuba z wujem... czy to przypadek?

Arkadiusz.Czerepach 06.02.2022 16:05

pytanie czemu w sektorach Rakowa ?
prezio Dejv też tam jest...

markowywislak 06.02.2022 16:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1576930)
pytanie czemu w sektorach Rakowa ?
prezio Dejv też tam jest...

A co mają w klatce gości siedzieć?

markowywislak 06.02.2022 16:18

Przychodzi nowy stoper,pozbywamy się Mehremicia a nasz czarodziej Adrian wstawia Sadloka o którego beż przyczyny nie pyta się 4 ligową Wieczysta. Dodatkowo Frydrycha stawia na ławie.

Przychodzi lewy obrońca a na tej stronie dalej Hanousek który w czerwcu się z nami pożegna.

Przychodzi skrzydłowy ubywa nam Yaw a nadal szansy prawdziwej nie dostaje Hugi i Starzyński.

Przychodzi Zdenek mamy też Fernandesa (wiadomo papiery) a w ataku musimy oglądać tego paralityka Klimenta!

Drużyna nie zrobiła za grosz milimetrowego postępu nie wypracowała przez okres przygotowawczy nic a my nadal będziemy dawać czas Adrianowi. No to dajmy mu czas ale w marcu może być już za późno

Szneka 06.02.2022 16:36

wierzyłem w trenera Gulę ale po dzisiejszym meczu nie wierzę. Gramy jeszcze większą kupę niż na jesień a granie Sadlokiem i Klimentem to jak granie w 9. Zrobiliśmy do 74 minuty 4 składne akcje z których patelnię s.......ił Kliment. Zero pomysłu na grę.

czaro 06.02.2022 16:54

Dawać już tego Brzęczka, na to nie da się patrzeć.

PAWEŁ 06.02.2022 16:56

Projekt Gula właśnie dobiegł końca. Ten łysy pajac poprzez podejmowane decyzje właśnie mi to uświadomił. Szkoda bo miałem nadzieje.

enzo 06.02.2022 17:01

Można już prosić o wy.......e.nie Guli, czy nasz trener jeszcze potrzebuje czasu na doszlifowanie taktyki?

Arkadiusz.Czerepach 06.02.2022 17:01

niestety czas na zwolnienie Guli to bylo przed zimowa przerwą , akurat by sobie jakiś sensowny trener ogarnął drużyne w tej Turcji , teraz każdy nowy wejdzie na mine

przynajmniej nikt juz nie ma watpliwosci (mam nadzieje) ze trener ktory przepracowal dwa pelne okresy przegotowawcze , mial dosc czasu aby wziasc pelna odpowiedzialnosc za to sie sie odpierdala

TSWojtas 06.02.2022 17:02

Gula wypierdalaj!

Frydrych na ławce - gra Sadlok - ....A MAĆ

Młyński zamiast Starzyńskiego to też jakieś nieporozumienie !

Przegrywamy 2:0 a ten matoł zmienia obrońcę na obrońcę ...

Módlmy się o 2 następne mecze bo na tego .......onego maga Jozina z Bazin nie ma co liczyć

czaro 06.02.2022 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1576958)
niestety czas na zwolnienie Guli to bylo przed zimowa przerwą , akurat by sobie jakiś sensowny trener ogarnął drużyne w tej Turcji , teraz każdy nowy wejdzie na mine

przynajmniej nikt juz nie ma watpliwosci (mam nadzieje) ze trener ktory przepracowal dwa pelne okresy przegotowawcze , mial dosc czasu aby wziasc pelna odpowiedzialnosc za to sie sie odpierdala

A to na pewno.

PAWEŁ 06.02.2022 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez enzo (Post 1576957)
Można już prosić o wy.......e.nie Guli, czy nasz trener jeszcze potrzebuje czasu na doszlifowanie taktyki?

Już tak a wręcz należy!!

markowywislak 06.02.2022 17:31

Dajmy mu czas. Dajmy mu przepracować okres zimowy okres letni nie mówi nam nic. Dajmy mu najlepiej 3 lata.

Drozd 06.02.2022 17:35

Ale czego się spodziewaliście po dzisiejszym meczu? Że będziemy lepsi?

Gdyby Kliment strzelił, a Sadlok nie podarował karnego mogłoby być różnie.

Progres jest w tym że były chęci, do straty drugiej bramki, bo potem brakło pary. Jak się nie zap... na treningach to pary brakuje.

Frydrych nie grał bo mniej trenował, ale to się zmieni już w kolejnym meczu.

PAWEŁ 06.02.2022 17:38

Łysy pajacu W Y P I E R D A L A J i zabieraj ze sobą ten pepiczkowy szrot

Arkadiusz.Czerepach 06.02.2022 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1576983)
Ale czego się spodziewaliście po dzisiejszym meczu? Że będziemy lepsi?

Progres jest w tym że były chęci, do straty drugiej bramki, bo potem brakło pary. Jak się nie zap... na treningach to pary brakuje.

Frydrych nie grał bo mniej trenował, ale to się zmieni już w kolejnym meczu.

tzn dzisiaj zapieprzali ?

moim zdaniem tak sobie , a to głównie dzięki takiem a nie innemu kapitanowi

Griszka30KR 06.02.2022 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1576983)

.

Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.

Drozd prosze Cię ....przestań

My tak gdybamy juz od roku(co jakiś mecz nawet na to sobie nie możemy pozwolić) i dzięki temu jak widać meczów nie wygrywamy.

Jak spdaniemy to pozostanie jedno "gdybnięcie"....gdyby nie Gula.

Drozd 06.02.2022 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1576988)
tzn dzisiaj zapieprzali ?

moim zdaniem tak sobie , a to głównie dzięki takiem a nie innemu kapitanowi

Całą pierwszą połowę powiedziałbym, że tak.

Kliment upieprzył po pół skrzydła, a Sadlok pozostałą resztę. Pamiętaj, że graliśmy z najlepiej przygotowaną drużyną ligi pierwszy mecz po przygotowaniach, na wjeździe, byli napakowani jak kabanosy. A na przerwę powinniśmy schodzić wygrywając.

Jeżeli Gula w kolejnym meczu wpuści Skvarkę i Klimenta w pierwszym składzie to znaczy że ma popie....olone w głowie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1576989)
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.

Drozd prosze Cię ....przestań

My tak gdybamy juz od roku(co jakiś mecz nawet na to sobie nie możemy pozwolić) i dzięki temu jak widać meczów nie wygrywamy.

Jak spdaniemy to pozostanie jedno "gdybnięcie"....gdyby nie Gula.

Ale chłop miał 300% okazję czy nie? Na zejście do szatni... i przynajmniej widać było że jest wk... jak nie strzelił a nie uśmieszki jak to dawniej bywało.

To nie wina Guli, że przyszedł do szatni w której walczy się dwa razy w roku, a przegranymi martwią się tylko frajerzy. W takim klimacie gdzie podniesienie głosu nie jest w dobrym tonie, bo ktoś się poczuje obrażony trudno się pracuje.

Teraz jesteśmy mentalnie po szyję w trzęsawisku, nie da się z niego szybko wyskoczyć, a wpadliśmy w nie postępowaniem klubu w stosunku do poprzedniego trenera.

I jeżeli spadniemy to będzie to w dużej mierze pokłosie poprzedniego sezonu, a nie wyłącznie wina Guli.

ps. Nie spadniemy :).

PAWEŁ 06.02.2022 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1576991)

Jeżeli Gula w kolejnym meczu wpuści Skvarkę i Klimenta w pierwszym składzie to znaczy że ma popie....olone w głowie.

Ja mam nadzieje ze tego pajaca już nie zobaczę!
guła wy pi er da łaj !!!!!

Karherop 06.02.2022 18:15

Jak przegramy u siebie że Stala to sir Gula się może pakować.

Zresztą w wywiadzie z Kuba nasz kapitan dał wyraźnie do zrozumienia, że nie ma świętych krów. Nawet Guardiola nie obronilby swojej postawy gdyby jego drużyny się tak prezentowaly.

I nie wiem co oni robili w Turcji w kwestii gry ofensywnej, bo już w sparingach wyglądało to źle, a gdy przyszła liga to wygląda jeszcze gorzej.

wolfy 06.02.2022 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1576958)

Pisałem, to byłem niewybrednie atakowany. Niech teraz zwolennicy Guli zabiorą głos.

MB1906 06.02.2022 18:46

Wolfy to tak, ktokolwiek za Gule:

2 najlepszych piłkarzy zabranych, w zamian:
Podstarzaly atmosferowic Kobra
Nadzieja na przyszłość Fazlagic
Mlody do doszkolenia Cisse
Wyrób Hanouskopodobny Ring

Wzmocnienie w Colleyu.
Fernandez niezarejestrowany

Czyli mając skład węgla i papy, oddajemy nieco wybijających się a na ich miejsce bierzemy więcej węgla i papy + takich, którzy dojadą ale nie tu i teraz.

Jeśli nie Gula to kto i co to zmieni?

gambit88 06.02.2022 19:11

Gula to nie jest trener dla Wisły na tym etapie jej funkcjonowania. Nie radzi sobie tak jak poległ Skorża w Pogoni. Niestety ale trzeba się powoli rozglądać za kimś kto to ogarnie od podstaw w 1 lidze.

wolfy 06.02.2022 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1577017)
Wolfy to tak, ktokolwiek za Gule:

2 najlepszych piłkarzy zabranych, w zamian:
Podstarzaly atmosferowic Kobra
Nadzieja na przyszłość Fazlagic
Mlody do doszkolenia Cisse
Wyrób Hanouskopodobny Ring

Wzmocnienie w Colleyu.
Fernandez niezarejestrowany

Czyli mając skład węgla i papy, oddajemy nieco wybijających się a na ich miejsce bierzemy więcej węgla i papy + takich, którzy dojadą ale nie tu i teraz.

Jeśli nie Gula to kto i co to zmieni?

Ktoś od grania prostej, prymitywnej piłki. Na nic więcej nas kadrowo nie stać.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl