![]() |
bawić tzn robić burdy, bić sie ? pić ?
|
Ja rozumiem wszystkie strony ... są emocje, jest walka dlatego w wypadku złej gry sa takie wpadki... ale nic się nie dzieje bez powodów. Jakby piłkarze dobrze grali to by się nic nie stało. A na przyszłość to każdą karę powinni kibice odpokutować, tzn. poprzez podwyżkę na następny mecz ceny biletów albo zbiórkę pieniędzy. Jeżeli klub dostaje kare to tak samo i kibice! Jeżeli kibice żądają lepszego klubu, piłkarzy to niech nie skąpią kasy na bilety...
|
Cytat:
To samo pytanie do Mar85. Wysokość kary skandalicznie wysoka, ale co zrobić. |
Cytat:
weź dziecko zamknij pysk bo się ośmieszasz |
aż mi się serce kraje jak widzę że kibice tego samego klubu nazywają się bydłem czy bandytami,coś się dzieje niedobrego z mojego punktu widzenia.
|
Cytat:
|
Cytat:
Bydło było w Sosnowcu. Reszta .......iła w tym czasie o brakach jaj u Skorży, jakichś hard łorkach Petrescu i rękach Brożka. Przestańcie się ośmieszać i .......ić co poniektórzy o jakichś bojkotach, bo wielu po 30letnich stażach nie przerażają przegrane z Legią, Poznaniem czy Cracovią. Łza poleci, ale trzeba to przyjąć na klatę i robić swoje. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Dla Wisły, nie piłkarzy, trenerów i sprzątaczek. Pomijam już fakt że kara przekręcona. Ale to nie pierwszy tego typu wałek. |
elo
Cytat:
|
Co się działo pod kasami dokładnie? Mógłby ktoś przybliżyć?
|
Ekstraklasy Wisła Kraków - Cracovia (bójka kibiców Wisły Kraków z służbami ochrony oraz ugodzenie dwóch pracowników ochrony nożem przed rozpoczęciem spotkania; wznoszenie okrzyków o treściach antysemickich; wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych; spalenie flag i szalików klubu Cracovia; opóźnienie rozpoczęcia drugiej połowy meczu w związku z wywieszeniem transparentu niezwiązanego z klubem i rozgrywkami).
ja sie pytam co to? bylo tak? bo watpie haha |
Cytat:
A czy dostali nożem to nie wiem. |
Cytat:
|
ale ludzie..ta nagonka to sa juz jaja...
ok moze i sie zlozyly te race transparenty i dywan...ale bez jaj ...50000 i 2 mecze za to ? hahha no nie zniose... a oni wiedza za co dostali ten oklep??!!! jak nie wpuscili z 20 osob chociaz mieli bilety? dostali oklep...i tyle a nie napisza co bylo po meczu?"? jak wyszli wszyscy... ostatnich 2 chlopakow ktorzy wychodzili tak spalowali cvele... za nic bo chcieli sie odegraz za to ze dostali w.......... przepraszam ale juz nie moge wytrzymac... tej calej prowokacji itd.... DRAMAT!!!!!!!!! |
Ciekawe po co to wszystko? Po cholere te burdy, palenie dywanów?
|
daveTS, skoro jesteś "Chuliganem" to zapewne widziałeś co się działo i nie chcesz oglądać swojej mordki w internecie...? Myślę, że jesteś także świadom, że kilku"chuliganów" za filmowanie "zdarzeń" niepotrzebnie zebrało oklep, gdyż zbytnio angażowali się w "zdarzenie".
Reasumując śmigaj na interie i onet zwalczać pasiastych ;) |
Kara abstrakcyjna, zreszta w lidze robi sie coraz bardziej abstrakcyjnie.
Paradoks. Polskie kluby maja jednych z najlepszych kibicow w Europie, mimo ze sama liga jest zenujaca, z katastrofalnym sedziowaniem, no ale... rzepy czepiaja sie wlasnie kibicow hehe niech sie wezma za poziom rozgrywek najpierw kacapy |
Tak to jest
niszczy sie dzis jedyne co nam pozostalo w tym kraju co mozemy pwoeidziec ze jest na Europejskim Poziomie -Polskie Kibicowanie. niedlugo kara bedzie za stanie w młynie ,a lesnie dziadki juz pewnie zbierają kase na mecze w RPA. |
"- bójkę kibiców Wisły Kraków z służbami ochrony oraz ugodzenie dwóch pracowników ochrony nożem przed rozpoczęciem spotkania"
To ten gość powinien dostać przykładną karę a nie Wisła. |
ale tego, że to ochrona prowokowała kibiców okrzykami "Cracovia rządzi w Krakowie' tego już dupki nie wzięli pod uwagę...
|
A te pieniądze z kar dla klubów sa przekazywane ekstraklasie S.A. czy idą do burdelu(czyt. pzpn-u)
Kara jest nieadekwatna do zdarzeń poza boiskowych i wzięta z dupy. Mam nadzieję że klub odwoła się i kara zostanie zmniejszona bo to są jakies jaja |
Ale nie ma co się dziwić. Komisja Ligi to legijne towarzycho. Pewnie posiedzenia odbywają w szalikach Legii. Każdy pretekst znajdą by dopieprzyć Wiśle, dopóki będzie w tabeli zagrażać Legii. 2 wyjazdy bez kibiców, 2 mecze u siebie bez kibiców. Liczą że to pomoże ich ukochanemu klubowi. Wszyscy napieprzają na PZPN, a tu Rusko ze swoją bandą z Ekstraklasy pozostaje w cieniu i bez pozdrowień na meczach. Arka paliła szaliki Lechii na środowych derbach, ale tu coś cicho o karach.
|
Dawno mnie nie bylo i dzisiaj wchodze i odrazu taki kop w dupe!!Co to? Komuna wrocila razem z cenzura?J....e prolegijne gowno!! Sorki,ponioslo mnie,ale czemu my zawsze obrywamy?!
|
Cytat:
|
Przestańcie już się ośmieszać bo to było tak:
Chłopaki z ochrony chciały skompromitować Wisłę i dwaj ochroniarze sami sobie wbili nóż i zwalili na kibiców. Na szczęście w okolicy była spora grupka kulturalnych, wykształconych panów ubranych w dresy, którzy mimo nikczemnego zachowania się ochroniarzy próbowali im ratować życie za co zostali pobici przez kolegów tych 2 ochroniarzy. Warto również wspomnieć o nędznej prowokacji ze strony policji która akurat nie była obecna(co nie zmienia faktu że prowokację przeprowadzili wzorowo). |
Co za posrana rzeczywistość, układy nas niszczą:(
A prawda tym czasem jest zgoła odmienna, widać Kielce nikogo nic nie nauczyły i po raz kolejny daliśmy pretekst do nałożenia kary, a Ci co ugodzili nożami to zwyczajne śmiecie. Robmy tak dalej to będziemy przez cały sezon 'wspierać' Wisłę przed telewizorami. Dziwimy się piłkarzom, że źle grają? Najpierw ****a popatrzmy co my robimy, bo wedle nowej przyśpiewki "TO JEST ŻENADA WISEŁKO TO JEST ŻENADA!!!!!" |
Race - odpalone przed meczem, nie przeszkodziły w jego rozgrywaniu.
Dywan z szali - tradycja :) Bitwa z ochroną - za to kary sie nie czepiam, ale nie wiem od czego to sie zaczęło. Okrzyki antysemickie... :lol:! JŻS! Opóźnienie drugiej połowy - wg mojego zegarka na meczu, transparent został zdjęty dokładnie 15 min po zakończeniu 1. połowy. Opóźnienie wynosiło więc dokładnie 0 minut. Tak w ogóle to co w transparencie było "nie tak"? :shock: Anglia coraz bliżej... Cytat:
|
A Wy, bando kretynów, wierzcie ślepo w to, co piszą w gazetach- po szczyt obiektywizmu wybierajcie się do Wyborczej- tam zawsze sama prawda. Rzygać mi się chce jak Was czytam. Niech ktoś to forum wyczyści z pokemoństwa, bo takiego zlotu pięntastoletnich prawdziwych kibiców zafascynowanych krucjatą przeciw kibolstwu rodem z GW i tvn nie ma chyba na żadnym innym klubowym forum w Polsce.
|
Cytat:
|
ja nie wiem o czym ty mówisz skąd GW wie o czym śpiewaliśmy w Kielcach ? z kibice.net ?
e;jestem na czasie i co ? |
Ty jesteś na czasie, czy spałeś miesiąc?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl