![]() |
a mi braklo właśnie :D od godziny 18 wypiłem z 4 :D i nie mam juz :) pogadajmy na bardziej ciekawe tematy :)
|
Zajrzałem sobie z ludzkiej ciekawości co tam chomikuje Emsi, poza jedzeniem w policzkach.
Patrzę, a tam pierwszą pozycję zajmuje mp3 Feel. "ideał sięgnął bruku" ;) |
Cytat:
Dobrze wiesz, że terroryzm to wielkie zło, a Ty właśnie posuwasz się do Niego! :foch: Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym Bolek i Lolek to tacy podrywacze jak ci w temacie luźnym, ponad setka odcinków a żaden ani Toli ani Magdy nie wyrwał tylko prężą klaty. |
Cytat:
O browarze nie, bo już nie masz. Licznik dziewczyn sądząc po nicku zatrzymał ci się na 04, w avatarze masz 05, ale cofanie skóry się nie liczy. Zapodaj temat i ruszamy. |
poczułem sie urażony tym stwierdzeniem iż licznik dziewczyn na 4 sie zatrzymał :)
Porozmawiajmy o kryzysie w Polsce;D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. Wziąłem pavulon. Jestem kompletnie rozluźniony. Emilly Rose in TV. :-) |
Cytat:
P.s Nie napinaj sie tak bo ci coś w porach strzeli:D |
Cytat:
Ja się ciebie nie boję bo mam w dupie naboje jak wypuszcze to wyleci pozabija wszystkie dzieci :lol: |
Kryzys w Polsce zaczął się, kiedy Internet stał się ogólnodostępny... A teraz jest już tylko gorzej i gorzej, ale mnie nie słuchajcie, ja już jestem stary i znudzony życiem, w końcu licznik mi się na 235 zatrzymał :D .
|
Cytat:
P.S. Emsi, mianuję Ciebie czwartym wieszczem narodowym. :-p |
ooooo i Śnieg Pada :)
wczoraj idę ze szkoły jedzie pług i "odśnieża" drogę aż mi na myśl przyszło że w tym Roku to Drogowcy zaskoczyli zimę:) |
Cytat:
|
Cytat:
przynajmniej nie wchodze w stuczną pochwę w kondomie i nie pisze bzdur na forach ze mnie czlonek boli ;D |
Cytat:
Dementuję jakobym miał dementować, że dementuję, iż! Nie wchodzę nigdzie poza TWSD Forum. No może czasami wchodzę w konszachty z woźną na uczelni. Z Częstochowskim pozdrowieniem dla tych walących ( 004 ) i pijących ( gigant ) no i tych wierszujących ( emsi ) niech moc będzie z Wami. :foch: Cytat:
Bałtroczyk przedstawia. Natomiast w słowach piosenki nie potrafisz odnaleźć drugiego dna! To się nazywa czytanie ze zrozumieniem. :D |
Cytat:
Choć znam taki cytat z piosenki, który swą złożonością i pięknem wprowadza każdego w świat poezji: Zadzwoniłem w środku lata choć minęły już dwa lata :lol: |
Cytat:
Masz rację nie ubieraj na rekę gumy. Jak już musisz to na głowę, żeby wszyscy widzieli że się chujowo czujesz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po 1: nie 004 tylko 04
Po 2. Nie bede twojej mody odgapiał gigancie :) Po 3: Skąd wiecie czy wale ? Po 4: Ciekawy czy wy nigdy nie waliliscie :) Po 5: Jesteście Zwykłe napinacze :D Po 6: Jeśli wam nie pasuje to prosze wyjść;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
głodnemu chleb na myśli:)
|
Cytat:
|
Po 1: w Twoim przypadku nie ma znaczenia
Po 2: nawet nie próbuj Po 3: walisz.....w pory przed klasówką Po 4: ja jeszcze nie, ale na przykład umiem lepić bałwana Po 5: jesteśmy Po 6: jak wyjdziemy z kim będziesz pisał? |
gigant jakie gustowne zielone buty :D
Po 1 : uczę sie na samych 4 i 5 wiec nie mam problemu z popuszczaniem jak niektórzy Po 2: ja tam przewalam wegiel na zime;) Po 3: lepiej zostańcie :) Po 4: i prosze do mnie mowić Per janko:D |
Ten chomik to jakiś zmutowany. Chyba na odżywkach dla konia wyhodowany.
Ładnie tak szprycować pochodną szynszyla? Obrońcy zwierząt Cię zamkną, emsi! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl