![]() |
Między Cleberem, a Arruabarreną wywiązała się utarczka słowna zapoczątkowana prawdopodobnie przez Hiszpana. Samo zagranie napastnika Legii nie było bezpośrednią przyczyną "plucia się" Clebera. Arru być może nie spodziewał się, że Brazylijczyk rozumie co nieco po hiszpańsku.
|
Fajnie się czyta te was narzekania, że sędzia, że wydział dyscypliny, że piłka była źle napompowana, a i podobno mieliście większa bramkę.
Widać że boli i o to chodzi. 2-1. Bez odbioru. |
Spidej mnie bolą oczy jak Ciebie czytam :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Wisła zagrała solidnie chociaż przegrała. Nie wpadiśmy w taki marazm, żebym musiał się podniecać wierzganiem. Są na szczęście tacy, którzy potrafią biegać i dużo, i z sensem (vide Sobolewski) a nawet tacy, którzy nie rzucają się w oczy a potrafią ukłuć z chirurgiczną precyzją (Brożek). |
Cytat:
Mam nadzieję, że BC wreszcie oprzytomnieje, uzupełnimy kadrę w zimie i wiosną wkopiemy Wam ze 3-0. Zbiera się Wam już od jakiegoś czasu...:D |
Cytat:
Swoją drogą fajnie Warszawa ustawiła sobie terminarz. Wszystkie 4 mecze w tym sezonie z warszawskimi drużynami gramy na wyjeździe... |
To nie Bednarz decyduje o tym czy będzie transfer czy nie.
|
Cytat:
Jak dla mnie Diaz ma tylko jeden ale za to bardzo spory mankament.On wszystko robi w zwolnionym tempie, nie ma dobrego startu do pilki i boje sie ze to wynika z jego dosyc dziwnej fizjonomii. To powoduje ze i w obronie nie jest pewny i w pomocy(sporo strat). I tak zrobil duze postepy, bo jak go zobaczylem pierwszy raz to jedno co mi na mysl przyszlo to -'co on tu robi'. Teraz jego gra juz tak nie razi, szczegolnie jak popatrzymy na jego konkurentow, ale i tak jestem troche sceptyczny co do jego szans na to by stal sie solidnym zawodnikiem 1go skladu. |
Cytat:
Ja Cierpie Dole !!!! |
Cytat:
Cytat:
"Szacun". |
Kochamy Waltera? :)
|
Cytat:
My martwimy sie po pojedynczych meczach od czasu do czasu ale na koniec sezonu to w waszych domach panuje rozpacz. (tak w ramach napinki) Bez odbioru :lol: Cytat:
|
Cytat:
|
Porażka bardzo boli...ale ją KOCHAM...Mimo to:)
Pozdro dla kibiców naszej kochanej Wisełki |
Spidey , ! jesteś "prawie" geniuszem
Odpowiem Ci więc na twoim poziomie; chociaż troszkę nie na temat: zgadnij co czuje wielu kibiców (także Wisełki) czytając wasze żale jak was ITI z Walterem robi w wała? Tym bardziej że żaden wydział ani piłka ani nawet duża bramka wam NIC nie pomoże. I podejrzewam że prędzej to on was zdyskwalifikuje niż wy jego.! |
Cytat:
I tak nie zrozumiesz. Zresztą - nic dziwnego, skoro nie przypominam sobie meczu Legii, w którym sędzia nie robiłby wam dobrze. Może po prostu tym razem wasi chłoptasie z PZPN przegięli pałę? |
Cytat:
|
Wolfy proszę Cię zamknij już ten temat! :p
|
Cytat:
|
Cytat:
Genio, poczytaj trochę ten temat, a dowiesz się o co chodzi. tomasz1906 to wszystko? No to zobacz, jest 1-1 (Wiśle nie dał sędzia karnego a wcześniej dał jej karnego którego nie było w meczu z Legią) |
Cytat:
pisze tylko po to by pokazac ze argumenty ktore przedstawiasz o wlasnych niekorzysciach rowniez wystepują w roli glownej na Waszą korzysc, tyle ze w innych spotkaniach |
Prosze bardzo! Legia-Wisla w ostatnia niedziele!
|
ITI dalej trwaj, ITI dalej trwaj :)
Skończmy już ten temat. Sytuacja jest jasna: Legia jest w naszej lidze najważniejsza :-) Tak było jest i będzie, przez wszystkie wieki wieków, AMEN. Nie jest to kwestia bólu wewnętrznego, bo ja mam to głęboko w poważaniu czy przegrywamy w Warszawie, czy w Poznaniu czy u siebie. Legia nie warta jest tylu emocji z naszej strony :-) |
Cytat:
Jak nie ogladales kontrowersji z 10 kolejki to sobie sciagnij a przekonasz sie o czym pisze. http://odsiebie.com/pokaz/841543---c540.html (haslo: allgoals.pl) A jak Ci sie nie chce i nie widziales to przestan bredzic, bo w materiale jest minimum 4 faule na naszych zawodnikach, oczywiscie nie odgwizdanych / korner po tym jak Brozek trafil w slupek bo Muszcze (czy jak to odmienic) przeleciala pilka po lapskach / reka Legionisty za ktora powinien byc karny dla Wisly . . . |
Cytat:
A przykłady meczów? Zbyt dużo, by wymieniać. Mnie oczywiście w tym sezonie najbardziej wk... mecz o Superpuchar, ale to przykład, kiedy rzeczywiście byłem zaangażowany emocjonalnie. Co do karnego w wiosennym meczu, to o ile pamiętam - był. |
Cytat:
ja przypomniałem wymyślonego karnego dla Wisły w zeszłym sezonie w meczu z Legią wolfy- karnego nie było. Można obejrzeć powtórkę tamtego zdarzenia. A o tym, że piłkarzy Legii wyrzucają, świadczą np mecze z Lechem. Raz out miał Smoliński(sędzia mógł pokazać żółtą, ale mógł też tego nie robić) a drugi raz na Bułgarskiej (Burkhardt). To przykłady z ostatnich spotkań z Kolejorzem. Nasi zawodnicy nie są bezkarni. Karnych też nie mamy dużo. To jest wyszukiwanie spisku na siłę po prostu |
Cytat:
Przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś. |
Cytat:
Co do terminarza to w sezonie 2005/06 też mówiło się, że jest ustawiony pod Legię, bo ta zawsze miała po przeciwnika po nas. Teraz identyczna sytuacja jest w lidze hiszpańskiej (Real ma przeciwnika po Barcelonie) ale nie słychać o narzekaniach ze strony Barcy... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl