![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież nie dalej jak rok temu albo dwa dali mu przecież ponad 4 banki rocznie za nowy kontrakt...
|
Wydaje mi się, że musieliby najpierw pozbyć się Błaszcza (musiałby przejść na wolny transfer) i potem podpisać go ponownie, żeby nasze % przepadły...
|
No oczywiście, że tak. A i tak można byłoby takie coś skarżyć z szansą wygrania, jeśli byłoby w tym widoczne obejście naszego zapisu (jeśli istnieje).
|
Coś czuję, że Chrapek jednak dzisiaj do nas... ;)
|
Cytat:
Cytat:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ansfery/nz0ywf |
Chrapek z Mąką na środku ? W końcu by nie było problemu w tej strefie boiska z rozprowadzeniem piłki...
Ale obawiam się, że to marzenia ściętej głowy... |
Chrapek w Lechii na 100%. Nie piszcie bzdur.
|
Czy ktos cos słyszał o tym zawodniku w kontekście przyjścia do naszego klubu?
Anton Maglica Tylko pytam.... |
Kadra na ten sezon jest już domknięta. Nie spodziewajcie się dzisiaj żadnych nazwisk.
|
Cytat:
|
A ten estończyk już odstrzelony?
|
Już był w połowie zeszłego tygodnia.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Wymagania finanasowe,czy brak umiejetności? |
Moskal stwierdził, że nie podpisze się pod tym transferem - Estończyk nie przekonał go do siebie na treningach.
|
Przydałby się jeden gościu jeszcze... Ale co zrobimy.
|
Oficjalnie: Chrapek w Lechii
http://transfery.info/80452,oficjalnie-chrapek-w-lechii szkoda, że nie u nas |
Cytat:
|
Cytat:
Bo podpisał sie pod transferem Cywki który wygląda jakby grał w III lidze ale polskiej. Podpisał sie pod transferem Popovica który nie wiem co ma prócz słabej motoryki. Jakieś jeszcze miał transfery ? Mąka i Cierzniaka nie licze bo to nie są jego wybory. |
gdybysmy nie podpisali wczesniej cywki i crivelaro to mielibysmy chrapka
|
To byłby świetny transfer i do tego za darmo, więc naprawdę żal, że nie do nas. Z Mąką tworzyliby świetny środek pola. Do tego perspektywiczny i po roku pewnie znowu byśmy mogli zarobić na transferze.
|
Cytat:
Cytat:
własnie dlatego |
Szkoda Michała, ale nie ma się co oszukiwać - po prostu nas na niego nie stać. W innych okolicznościach jestem pewny, że wróciłby do nas.
Tekstu o tym, że Moskal "podpisuje się " tylko pod tymi transferami, które jeszcze nie wypaliły a nie pod tymi dobrymi nawet nie ma sensu komentować. :lol: |
W obecnej sytuacji to bardziej szkoda ostatniej raty za Chrapka, której się chyba Wisła nie doczeka, niźli Chrapka jako sto szesnastego środkowego pomocnika w naszej kadrze.
|
Ale pieprzycie...
Cywka wg. 80% piszących tutaj i także wg. mnie był jednym z najlepszych piłkarzy podczas sparingow przed sezonem.. Jego problem jest to ze nie wiadomo do końca gdzie ma grac .i nie wiadomo do końca gdzie widzi go Moskal... I przestańcie pisać ze gdyby ich nie było to bylby Chrapek.... Nie Chrapka by nie było ponieważ jest Mączyński, jest Uryga a nawet nie sprawdzający się jak na razie Popovic.... Gdzie tam widzicie Chrapka? I jeszcze dla znawcow Crivellaro i Chrapek to dwie rozne pozycje... |
63.5 - nie sadzisz chyba ze w przypadku dobrego piłkarza jest problem gdzie ma grać?Nie.
Taki problem pojawia sie jak zawodnik jest średnio co po Cywce niestety widać. Jak wchodził to wyglądał na elektrycznego i niewpewnego. W obronie też dziwny bo nauczony stylu angielskiego za co odgwiazdano pare przewinień. Ogólnie miał czyścić a nie czyści. Miał jeżdzić na dupie a nie jeżdzi a technike uzytkową lepszą ma Boguś. Takie moje zdanie po kilku kolejkach obserwowania go. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl