![]() |
Cytat:
|
to wszyscy wiemy... tyle tylko czy to sie okaze prawda, okaze sie wlasnie w lipcu
wiemy jakie jaja sa z tym stadionem i wiemy ze u nas nie ma nic zapiete na ostatni guzik jak w Warszawie, po drugiej stronie blon czy Poznaniu.. tam jest wszystko wiadome, dlatego moga juz zaczac ruszac z marketingiem, sprzedawac karnety, wynajmowac pomieszczenia czy organizowac mecze otwarcia.. a u nas co wiadomo? nie wiadomo nawet ile bedzie toalet.. :rotfl: pozostaje sie ludzic ze poniekad w tym wszystkim jest jakas prawda i ze nie bedziemy musieli co najmniej cala nastepna runde grac na Hutniku.. |
Cytat:
|
martwi mnie wciaz przeciekajacy dach, ponoc juz mieli sie z tym uporac, nie wspominajac z eniedlugo krzeselka maja stawiac :/
|
Cytat:
|
Czy pracuje ktoś już nad wizualizacją krzesełek na trybunie zachodniej, bo ostatnio jak się okazało, że możemy coś zrobić były na to tylko 2 dni?
|
narazie trudno nad czymkolwiek pracować skoro nie ma kontaktu z miastem
|
Zdjecia do artykulu o zwiedzaniu stadionow tylko z jednego obiektu. To pozwala pomyslec ze fatalne juz dla tamtej strony Blon liczby mogly zostac zawyzone na ich korzysc. Tak czy siak, jest ich prawie 3 razy mniej i widac to na kazdym kroku.
|
Cytat:
Chyba, że rzeczywiście nie wiedzą kompletnie, co budują i co zamówili w umowie z Polimexem, dowiadując się o wielu niezbędnych detalach i elementach stadionu z pytań, dlatego potem muszą długo sprawdzać, o co w ogóle chodzi... Wcale by mnie to też nie zdziwiło. |
nie wiem jak wy uwarzacie ale wypowiedz prezydenta ze Nasza Wiselka zachowuje sie jak rozkapryszona panna jest smieszna wrecz zenująca, pokazuje tylko jaki mam prezydent ma stosunek do nas i do naszego stadnionu.... czy ktos moze sie orientuje gdzie beda sie miesciły ławki rezerwowych?bo na planie jakos ich nie widac, pozdrawiam
|
Mam pytanie: jak oni chcą później wyjechać tymi dźwigami z środka stadionu?
|
żurawie/inny dźwig je przeniosą...
|
a jak oceniacie fotele na Lechu co maja być na ławce rezerwowych zastosowane??
|
Cytat:
|
|
Nie oszukujmy sie, zajebiscie wygladaja.
|
Fotele mają być niewygodne by nasi piłkarze nie chcieli tam przesiadywać!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ahh, aż chce się odpoczywać. Miejsca blisko murawy no i jeszcze za to płacą :)
|
Cytat:
Dlaczego taki klub potrafi mimo niekorzystnej ustawy hazardowej znaleźć nowego sponsora na koszulki, dziś podposuje umowę z FORD BEMO MOTORS a u kilkunastokrotnego mistrza kraju cisza :evil: sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać :-P |
Cytat:
|
O interesach nie mogą z poważnymi ludźmi na mieście gaworzyć goście, którzy cały dzień myślą o tym, czy ich wyleją czy może nie.
Dział marketingu powinien być opierany na specjalistach, którzy chcą związać się z firmą na lata i mają ku temu predyspozycje. Swoją drogą, czy to tak trudno przekonać do klubu firmy z branży auto-moto? Zajebistą promocją dla marki jest kiedy np. cały zarząd i ludzie z firmy jeżdżą jedną marką oklejoną informacją, że ten producent, czy dealer jest naszym partnerem:) Wszytko da się zrobić jak ma się rozsądne podejście do sprawy, mądrych ludzi i PLAN! |
Nie ma co podniecac się jak chłop podorywkami że tam maja autoryzowanego sprzedawcę samochodów u nas jest Szubryt co robi dobry kabanos i też jest git a pieniądze jakie wydaje na reklamę też za tym idą tak jak w amice .
|
Ja w ogóle proponowałbym otwarcie takiego tematu ;
"jak pięknie jest w Lechu a jak u nas chujowo" |
Cytat:
onet, wp, interia, przegląd sportowy, gw i wiele, wiele innych mediów, to w zasadzie taki jeden duży temat o tej nazwie. Cytat:
Inna sprawa, że kto wie- może przejście na inny level sponsoringu w Amice, to właśnie dorzucenie do kasy, którą dawali do tej pory tych kilku krzesełek, a napompowanie całej sprawy, to zasługa ich marketingu, który pokazuje jak jest zajebiście? :lol: |
czemu nie zaczniemy ich nękać telefonicznie prosząc o Pana RAFAŁA SMALCERZA (lub dział marketingu) pod nr tel (012) 630 76 00 i pytająć non-stop kiedy ruszy akcja marketingowa ?
|
Bo w ten sposób najwyżej dasz się we znaki pani Krysi z recepcji.
|
Musze sie z wami zgodzic, działu marketingu nie mamy, i jesli szybko nie powstanie to bedzie zle i to bardzo. Jesli chodzi o fotele ławki rezerwowej Lecha to sa zarąbiste tylko mam pytanie czy ktos widział zdjęcia foteli naszej lawki rezerwowej?wybrano juz jakies? a wogule lawka bedzie na trybunach czy gdzie?...
|
hmm czyli poniedziałek nie wcześniej.....^^
|
Nóż się w kieszeni otwiera jak wychodzi na jaw jak urzędnicy traktują petentów. A pomyślcie, że robią to nie z szarym obywatelem, ale z radnym miasta..
|
Cytat:
|
ciekawe rzeczy sie dzieją na budowie trybuny zachodniej:D:D
zapowiadali że stopnice będą za 2 tg na dniu otwartym a już sie zabrali za nie:) może od poniedziałku bardziej pójdą w gore |
Mógłby ktoś wrzucić screena z kamerki z budowy trybuny zachodniej, bo mi nie śmiga owe ustrojstwo.
Dzięx! |
|
Dziś w Dzienniku Polskim jest artykuł odnoście długości i kosztów budowy stadionu, lecz tylko pobieżnie opisuje problemy, ale dobrze ze chociaż cokolwiek piszą w tym temacie
|
Cytat:
Jak ktoś znajdzie ten artykuł w wersji elektronicznej to niech tutaj go wklei P.S. Dzięki za screena bo mnie też tego cholerstwa nie widzę i do irytacji mnie to doprowadzać zaczyna.. |
Tutaj jest ten artykuł cały
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/ma...jego-cena.html |
radio Eska podało, że TS dogadał się z miastem ws hali - stara hala nie będzie wyburzona tylko przebudowana (nie podali za czyje pieniadze) a nowa będzie w innym miejscu.
|
No i jadą ze stopnicami na II poziomie :-) A co do hali, to jest gdzieś jakaś informacja jak to wszystko wygląda na stan dzisiejszy??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl