![]() |
Daleki jestem od tego aby kibicować Arce,ale jakby wygrali to byłoby miło. Dół musi punktować aby Parchy nie zbliżyły się punktowo.
W Gdynii kurnik sobie wybudowali i zamiast siedzieć to stoją. śmiesznie to wygląda. Edit: ale się chłopcy z OS ucieszyli,że nie ma światła. Jakby odkryli,że siusiaki mają. |
Cytat:
Oba zespoły rozpoczęły spokojnie spotkanie. Dopiero w 21. minucie trybuny ożywiły się po dośrodkowaniu Pawła Zawistowskiego z lewej strony boiska, piłkę głową do bramki Isailovicia skierował Glavina. W 35. minucie również po dośrodkowaniu z rzutu wolnego Dawida Plizgi do Mamadu Traore, ten ostatni zupełnie niepilnowany strzelił głową wyrównującą bramkę dla przyjezdnych. W 43. Minucie doszło do niespotykanego wydarzenia. Gdy zawodnicy Zagłębia przygotowywali się do wykonania rzutu wolnego, na stadionie Miejskim w Gdyni zgasło światło. Po 5. minutach przerwy wszystko wróciło do normy i zdołano odpalić oświetlenie. |
Cytat:
|
o qrwa, ale sypie w Chorzowie
dobrze, ze my na Slasku dopiero w niedziele |
Widzieliście jakim sprzętem dysponują Śledzie?
http://www.arka.gdynia.pl/news,7024-...szczescie.html |
W środku dosyć ładnie się prezentuje ale z zewnątrz jakiś taki nijaki
http://g2.arkowcy.pl/gal_00659/0x600/dsc_7224_kopia.jpg przynajmniej w porównaniu z http://gfx.dlastudenta.pl/photos/spo...aw/autokar.jpg czy http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25047/lechia_autobus_470.jpeg Kiedyś poruszał temat Zbymak Wiślackiego autokaru, ciekawe czy temat aktualny. |
Tak sobie spoglądam jednym okiem na mecz Arka-Zagłebie
Arka to ma ofensywe na poziomie środka tabeli. Z tym, że pierwszej ligi Dla mnie to jest główny kandydat do spadku. Nawet przed pewna druzyna której nazwy nie mam ochoty wymieniać A i osobna kwestia to jest Pawłowski, powołany do kadry. W obecnej formie to on może sie łapać co najwyżej do reprezentacji górników z KGHM I to na ławke rezerwowych |
Ciekawe ploty dzisiaj usłyszałem. Jeśli Bartoszek przegra z Legią, jego miejsce ma zająć... Stefan Majewski. Natomiast posady w Kielcach bliski jest ponoć Ulatowski.
|
Może i Heniu Kasperczak się załapie na jakąś posadkę po wyrzuceniu go z Kavali?
|
Cytat:
proponuje kazdemu z piłkarzy dać jakies 30.000 euro miesiecznie,i zbudowac jeszcze 2 kryte boiska i spa. Wtedy szczytem marzeń polskiego piłkarza będzie siedzenie w autobusie w Gdyni. Za takie glupie pieniadze na taki super hiper autokar, jakby te pieniadze przekazać na trenerów najmlodszych grup wiekowych. Nawet na szkolenie an takich trenerow, nie lepiej? Ale po co ,skoro na efekt było by trzeba czekać conajmniej kilka lat, lepiej isc ku normalności inną metodą. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lechia i tak ma lepszy :P napewno ładniejszy z zewnatrz:)
|
A mecz Ruch-Górnik w zimowej scenerii, oby pogoda sie poprawila do niedziele, bo czeka nas mecz na lodowisku w Bytomiu..
|
Normalnie "Gwiazdy tańczą na lodzie" :D
Edy: Ale Ruch cisnie, nawet gra im się klei mimo fatalnych warunków. |
Ale zapierdziela śniegiem w meczu Ruch - Górnik , ciężko się to ogląda , Lepiej słychać kibiców Górnika :D
|
Cytat:
|
Ruch pokazuje oprawę i w momencie kiedy odpalili race na stadionie zgasło światło :D ale jaja
|
Niesamowity "zbieg okoliczności" :D
W meczu Arki z Zagłębiem też światło wysiadło. Ale jajca :) |
hahahaha derby rządzą się swoimi prawami ;)))
|
Ciemna Ekstraklasa:rotfl:
XXI wiek i takie k... jaja |
Nie nazwałbym tego przypadkową awarią. Nie wierzę w przypadki, więc oprawa Ruchu na wielki plus; d
|
Cytat:
Cytat:
Jak tak dalej pójdzie to mecz skończy się po północy... |
Jak w niedzielę w Bytomiu zgaśnie światło to się zdenerwuję :)
|
17/18 kolejki pieknych bramek, 19- kolejka ciemnosci
|
oprawa z komórek nawet fajnie wyglada w tv:)
|
Siedzę na livesports, patrzę " Przerwany " Myślę sobie : " O ....a, napierdalają się ! "
i lece przed tv na zabijake a tu taka lipa ;/ |
Lechijny Wiślak wyprowadza Ruch na korzystne dla Nas wyniki:)
|
Stachowiak miszcz :D Oby do niedzieli sie uspokoiło z tym śniegiem bo inaczej będzie trudno w Bytomiu
|
we wrocławiu tez;)
|
ja nie wiem czemu nie przełozyli meczu w Chorzowie , w takich warunkach nie ma sensu grac, ten mecz to w koncu klasyk ligowy a nie jakis 2ligowy pojedynek zespołow srodka tabeli ;/
|
hmm gra 6 druzyna z 13, wiec nie rozumiem mowienia o "nie graniu sredniakow"?
Górnik marsz w dół:) |
Nie spodziewałem się takiego wyniku, myślałem, że Górnik będzie grał lepiej już mamy 3:0 dla Ruchu...
|
3:0 dla Ruchu.
2 szmaty Stachowiaka i piękny strzał Malinowskiego. |
Gdyby Ruch wykorzystał okazje z pierwszej połowy, to wynik mógłby być teraz taki jak swego czasu Polski z Azerbejdżanem za Janasa.
|
Ruch sie oslabil i mial wachac dol tabeli. Owszem, moze ale na derby sie spieli. To co zrobil Malinowski to po prostu mistrzostwo. Chlopak zaliczyl cudowny moim zdaniem strzal.
Brawo Ruch. Oslabiony, a jednak silny :) Olali PP i slusznie bo liga dla nich wazniejsza. |
Dobry mecz Ruchu, jak na te warunki to nawet bardzo dobry
Ale oni zawsze u siebie sa grozni, a na wyjeździe to jakby inna druzyna zreszta Gornik podobnie |
Ruch na swoim obiekcie jest niezwykle mocny, że przypomnę tylko porażki przy Cichej Wisły, Legii i Lecha.
|
Szkoda tylko, że nasi nie zagrali tak w Bielsku jak dzisiaj Ruch. Za to Podbeskidzie podeszło do tego spotkania jak Ruch do derbów bo mieli świadomość, że to coś więcej niż tylko zwykłe spotkanie.
|
Ileż ten sędzia doliczył minut !?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl