![]() |
Na stadionie mnie nie było więc do mnie nic nie pokazał :P
I żadnego kłopot z tym nie mam. |
Cytat:
poprosze o zdjęci / filmik. biorac pod uwage ilosc osob komentujaca to wydarzenie, domniemuje ze kazdy z Nich to widział. |
Widziałem w tv, Mały schodził i pokazał wała - wyglądało jakby do kogoś na trybunach VIP.
|
Jacka pewnie wypatrzył :D
|
skoro powiedział w wywiadzie ze "nienawidzi" osób rzadzacych w klubie, to imho ja wiem komu mógł tego wała pokazać :)
|
Cytat:
|
|
Ma charakterek i pokazał ,CO OKIENKO NAM POKAZUJĄ WALA ,ja zdążyłem sie do tego gestu przyzwyczajc.Mamy 200.000.000 DŁUGO I TO JEST WŁAŚNIE WAL A WŁAŚCIWIE WALKI.
|
w sumie to też bym pokazał wała Bednarzowi jakby patrzył...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ależ on jest prostą konstrukcją.
|
Cytat:
|
Cytat:
Charakter to piłkarz pokazuje na boisku ..... Wczoraj Patryk nie zagrał wcale źle ... ale .... gra w Pogoni chyba w każdym meczu i 0 bramek 0 asyst .... z wielkiego asiora to on ma niestety tylko maniery .... |
A Ty felipe słyszałeś o czyms takim jak impulsywność? :D
Przynajmniej duuużo jest szczerości w takim zachowaniu. |
Szczerości?
Czego jak czego ale szczerości w jego zachowaniu nie było nigdy. Oczy nam mydlił, Reymana sobie wydziarał, nie jest szczery tylko wyrachowany do bólu i wie jakie zachowanie w obecnej i wcześniejszej sytuacji dawało i daje mu najwięcej sprzymierzeńców. |
Nie wiem co musiałoby sie stać, by niektórzy przejrzeli na oczy, chyba muszą dorosnać i poznać, że świat nie jest czarno-biały. A ty serek tylko do poziomu Małego równasz i tyle ode mnie.
|
Koło dupy lata mi opinia kogoś, kto ocenia drugiego człowieka nie mając okazji go poznać albo wymienić z nim choć kilku zdań.
|
Cytat:
PS Zastanawia mnie przywoływany wcześniej przez kogoś argument jakoby ktoś po Małeckim "jechał" podczas meczu. Osobiście nie zauważyłem. Były gwizdy jak bił wolne ale to nie było przecież skierowane przeciwko niemu personalnie a zwyczajnie przeciwko Pogoni jako całości - standard w sytuacji kiedy na stadionie przeważa publiczność reagująca na wydarzenia boiskowe a nie skupiająca się tylko i wyłącznie na swoich pokazach. Być może coś tam usłyszał z A jak schodził do szatni ale czego się spodziewał? To w zasadzie też standard - ginie za Pogoń to i jest odbierany jak powiedzmy Ława czy inny przyjezdny. Po swoich wypowiedziach na temat klubu i kibiców chyba nie spodziewał się kwiatów. |
Cytat:
|
Cytat:
Faktycznie, te 4 tys to ginie na takim stadionie. I szkoda, że było tylko tylu. Niezależnie od powodów. |
zegar pokazywał coś ponad 4000 czym się kierowałem no ale skoro wiesz że było 2 000 z kibicami gości to radzę szybko poinformować o tym klub że błędnie pokazuje liczbę widzów...
http://img4.demotywatoryfb.pl//uploa...ytmgpx_600.jpg |
Cytat:
Sevi, nie wiem czy to do mojego posta się odnosiło, ale jeśli tak to bądź uprzejmy dowiedziec czym sie charakteryzuje zachowanie impulsywne. Wtedy możemy zacząć dyskutować ;) |
Cytat:
|
"Koło dupy lata mi opinia kogoś, kto ocenia drugiego człowieka nie mając okazji go poznać albo wymienić z nim choć kilku zdań."
To Ty nie masz zdania o żadnej osobie z którą osobiście nie rozmawiałeś??? Współczuje. A Małecki jak to on, cham i prostak. Przecież ten wieśniak nie zna nawet znaczenia tego gestu. Pokazywanie wała w przegranym meczu jest niezrozumiałe, gdyby wygrali to by znaczyło że na przekór czemuś są lepsi ( jak np. Kozakiewicz), a w takiej sytuacji to ew. mógłby pokazać fucka. Zresztą jako zawodnik drużyny przeciwnej raczej mógł się spodziewać gwizdów i bluzgów. A jeżeli tak kocha Wisłę to mógł sobie w kontrakcie zastrzec że nie będzie grał w meczach przeciwko nam. Ale miłość się kończy jak pojawia się kasa... |
Cytat:
Po drugie - miliony osób na świecie jest ocenianych bez wymieniania z nimi ani jednego słowa. I nie sądzisz, że często takie oceny są po prostu krzywdzące? Pozory mylą... Wypowiada się potem taki Januszek i w dwóch zdaniach mamy "cham, prostak i wieśniak"... kto tu jest chamem i prostakiem? |
Małecki zawsze zachowaywał się jak gówniarz, ale nie mam pojęcia skąd wybuchła taka dyskusja po jego wczorajszym geście(załóżmy nowy dział). Jeśli kiedykolwiek gralibyście w Wiśle, potem np. odwaliliście 1 głupią rzecz (Małecki miał ich kilka...naście) i was sie pozbyli to chyba potem każdy by się w....ił schodząc do szatni i np. słysząc : Ty kur** itd. po ważnych bramkach i najabrdziej ważną z Apoelem, a że to taki typ to nie wytrzymał. Chyba, że był to gest do łysej pały :D . Jedyne co mnie zawsze w....iało to lduzie, którzy gdy np. taki Małecki strzeli gola z Apoelem i każdy się cieszy i go szanuje i w ogóle uważa za super gościa, potem potrafili by tacy osobnicy napluć mu w twarza i zbluzgać całą rodzinę.
|
Z Apoelem dostślmy tak że ta bramka nie miała żadnego znaczenia...
A to że ktoś zagrał dawno temu kilka męczy ni czyni z niego świętej krowy Nie życzę sobie żeby jakiś piłkarzyk Pogoni obrażał kibiców Wisły |
a dlaczego prawdziwi kibice Wisły bedący na tym meczu obrazali Małeckiego???? tylko dlatego ze gra teraz u paprykarzy???? mnie sie tez to nie podoba że to ten klub....ale z drugiej strony pamietam o strzelonych bramkach dla nas ...nieraz bardzo waznych przez P.M i doceniam to...i bede o tym pamietać..a przypuszczam ze wielu prawdziwych kibiców bedących na tym meczu...pewnie nie pamieta tych czasów sprzed niecałego roku.....Januszu.....
|
a tymczasem karierę wznawia....Maciej Żurawski został piłkarzem Porońca Poronin jaja jak berety
|
Maor Melikson właśnie zleciał do drugiej ligi francuskiej ze swoim Valenciennes. Może by tak kolejny powrót? ;)
|
Cytat:
Transfer niemożliwy |
Cytat:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...o-bledem/248wx miód na me serce :)) _______________________ http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...traklasy/f1ddl melikson powraca do ekstraklasy ? |
Za to "kocham" kibiców Wisły:
Małecki - obraża: kilku trenerów, piłkarzy z drużyny, działaczy, pokazuje wała, wysyła na 2 strone błoń kibiców, gra cały sezon totalny piach - BOHATER Frankowski, Żurawski - bramki decydujące o najważniejszych sukcesach Wisły, kapitanowie, mimo gwiazdorstwa większego kalibru raczej bez większych konfliktów w klubie (poza zesłaniem Franka do rezerw) - JUDASZE, ZDRAJCY No sorry ale chyba trzeba reprezentować poziom umysłowy Małego żeby mieć takie przekonania. |
Mały po prostu identyfikował się z kibicami oraz wychodził do nich.Ponad to, angażował się bardzo mocno w akcje charytatywne, spotkania z chorymi dzieciakami, mikołajki itp. Dla niektórych Wisła Kraków to nie tylko piłka nożna ale pewien sposób życia. Wiem, że to dla ciebie trudne, ale tak naprawdę u niektórych jest.
A że wysyłał na drugą stronę? To fakt, ma gość trochę gorącą głowę, ale trochę go rozumiem. Również mam coś takiego, że mało co mnie obchodzi zdanie innych/obcych osób- totalnie mi to lata i powiewa, inaczej jest wtedy, kiedy obrażają mnie bardzo bliskie dla mnie osoby - i być może było to w ten sposób: Małecki gdy "wysyłał" na druga stronę- był obrażany przez konsumentów, do tego dochodziła jego nienajlepsza gra i "zagotował". W ostatnim meczu z Pogonią również był obrażany przez konsumentów, wiec poleciał jakiś tam gest w ich stronę. |
Cytat:
To znalazl pan wzory, jak sam skur... |
Meliksona już chce Lechia. Widać, że nasi bracia się zbroją, ale czy coś z tego będzie ?
Zobaczymy Swoja drogą ciekawe jakby sobie w Polsce Maor poradził jeszcze raz i to w dodatku w Lechii. |
Cytat:
że tak rozdaje razy na prawo i lewo? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl