Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Viper 24.08.2015 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1412242)
Ten Estończyk na filmiku wygląda nieźle - ma depnięcie, strzela z obu nóg a to już dużo jak na napastnika w naszych warunkach :D Martwi mnie tylko, że te bramki padały vs. zespoły z obrońcami klasy Rzeźniczaka...

Biorąc pod uwagę, że Rzeźniczak gra u nas w zespole wicemistrza, a mistrz ma nie lepszych to trzeba brać go w ciemno. ;)

arti 24.08.2015 17:52

Trzeba trzymać kciuki za chłopa jeśli go podpiszemy. A nuż się przyda.

Sikorski w drużynie z 2002 pompowałby piłki bo na boisko nikt by go nie wpuścił tym bardziej, że nie był czarny (Temple Omeonu to był podobny poziom).

picasso 24.08.2015 18:00

nawet jesli ten Estonczyk to "pół" napastnika to lepiej miec polowe niz w ogole

piotrband 24.08.2015 19:03

http://tspodbeskidzie.pl/p6955/macie...odchodzi-z-tsp moim zdaniem w miarę solidny i podejrzewam że nie drogi

63.5 Kg 24.08.2015 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrband (Post 1412260)
http://tspodbeskidzie.pl/p6955/macie...odchodzi-z-tsp moim zdaniem w miarę solidny i podejrzewam że nie drogi

Mam problem z napisaniem posta ponieważ pisze go spod biurka pod które wlasnie wpadłem...:haha:

PS.Górnik Zabrze

Patryko 24.08.2015 20:48

Korzym? :D To może jeszcze wyciągnijmy Cabaja z Porońca, będzie do kompletu.....

Patrvk 24.08.2015 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1412194)
nas nie było stać na Stępińskiego.

Anier jest brany pod uwagę chyba tylko na wypożyczenie maks. rok. Inaczej tego nie widzę w naszych realiach finansowych.

Stępiński nie chciał do Wisły bo nie grał, a wiedział że w Ruchu dadzą mu szansę pograć.

Griszka30KR 27.08.2015 10:55

Henri Anier nie zostanie piłkarzem Wisły Kraków

Dive Pirate 27.08.2015 11:38

Oszczędzają kasę na kolejnego trenera ;)

Griszka30KR 27.08.2015 12:24

Oby nie ,przynajmniej nie teraz.
Napastnik jest potrzebny,a ewentualna zmiana jak juz to pod koniec rundy (jak bedzie źle).

lazy 27.08.2015 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hypocrite (Post 1412487)
Oszczędzają kasę na kolejnego trenera ;)

To musi być grający trener-napastnik.
Chyba, że Moskal jako dalej opłacany pracownik klubu wróci na boisko. Albo Żurawski... hmm.... kto tam jeszcze strzelał bramki z obecnie zatrudnionych? Kuźba?

mari339 27.08.2015 12:33

Czyli ten nowy nabytek z Chorwacji to może nie trener a napastnik ;)

Eternit 27.08.2015 12:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1412491)
To musi być grający trener-napastnik.
Chyba, że Moskal jako dalej opłacany pracownik klubu wróci na boisko. Albo Żurawski... hmm.... kto tam jeszcze strzelał bramki z obecnie zatrudnionych? Kuźba?

A może by tak Kazka Kmiecika? Na ostatnie 15 minut byłby jak znalazł ;)

Stelio 27.08.2015 12:41

Znając życie, to nic nie będzie ani z napastnika ani z trenera. Pojechali do Chorwacji tak samo jak nagminnie w czasach bednarzowo smudowych jeździli do Portugalii, i co stamtąd przywieźli? Kompletnie nic... Ostatnie dni okienka i trzeba jakos pow***wiać kibiców, przez co ktoś puszcza takie ploty. Fakty są na razie takie, że Anier do nas nie przyjdzie co oznacza, że na zakontraktowanie napastnika mamy jeszcze 4 dni... Inaczej bedziemy czekać pewnie do grudnia na przebudzenie Pawła...

Lukasz 27.08.2015 13:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stelio (Post 1412494)
... i co stamtąd przywieźli? ...

Doświadczenie. :)

Ad rem. Damy Kapce popracować w spokojute kilka dni, Może cos wspólnie wyskrobią. Za Gaszyńskiego polityka transferowa wygląda (organizacyjnie) poprawnie, więc jest cień szansy...

Dariook 27.08.2015 14:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mari339 (Post 1412492)
Czyli ten nowy nabytek z Chorwacji to może nie trener a napastnik ;)

To musi byc jakis kocur, jesli my tam jedziemy a nie on do nas :lol:

Davss875 27.08.2015 14:34

To będzie jakiś napastnik czy nie? 4 dni do końca okna transferowego. Po co było zatrudniać tego Popovica??? Nie lepiej było znaleźć napastnika. Po co nam tyle pomocników. Popovic to jest niewypał. Szczęscie, że go podpisali tylko na rok. Smuda jednak miał racje wtedy nie zatrudniając go, bo widział jak wchodzi po schodach i sciągnał nam perełke Stilicia, który wczoraj nie awansował do Ligi Mistrzów z Apoelem. Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Widzisz gwiazdorze poszedłeś za mamoną, a będzie wielki ....uj, bo Liga Europejska to już nie to samo. A swoja drogą to już Kazachstan nawet jest lepszy od polskich klubów wstyd i hańba, a za rok może awansuje Albania i Macedonia. Hańba!!!

silver03 27.08.2015 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Davss875 (Post 1412504)
Stilicia, który wczoraj nie awansował do Ligi Mistrzów z Apoelem. Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Widzisz gwiazdorze poszedłeś za mamoną, a będzie wielki ....uj, bo Liga Europejska to już nie to samo.

:lol::lol::lol::lol::lol:

wikink1 27.08.2015 15:05

Stilic ma prawo tam grac ,pracować gdzie chce , piłka to nie miłości tylko biznes . Doskonale to zrozumiał Cupiał pożyczając pieniądze Wiśle

szprotson 27.08.2015 16:24

Cytat:

. Widzisz gwiazdorze poszedłeś za mamoną, a będzie wielki ....uj, bo Liga Europejska to już nie to samo. A swoja drogą to już Kazachstan nawet jest lepszy od polskich klubów wstyd i hańba, a za rok może awansuje Albania i Macedonia. Hańba!!!

rozumiem ze kolega niepracujący ?

Blaszczu16 27.08.2015 16:31

Cytat:

To będzie jakiś napastnik czy nie? 4 dni do końca okna transferowego. Po co było zatrudniać tego Popovica??? Nie lepiej było znaleźć napastnika. Po co nam tyle pomocników. Popovic to jest niewypał. Szczęscie, że go podpisali tylko na rok. Smuda jednak miał racje wtedy nie zatrudniając go, bo widział jak wchodzi po schodach i sciągnał nam perełke Stilicia, który wczoraj nie awansował do Ligi Mistrzów z Apoelem. Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Widzisz gwiazdorze poszedłeś za mamoną, a będzie wielki ....uj, bo Liga Europejska to już nie to samo. A swoja drogą to już Kazachstan nawet jest lepszy od polskich klubów wstyd i hańba, a za rok może awansuje Albania i Macedonia. Hańba!!!

Hanba wam glupie polkie kluby - parafrazujac klasyka.

Wiślak88 27.08.2015 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1412515)

No jak niepracujący? przecież pojechał za mamoną do UK :lol: hańba! :P

Co do tego Estończyka, to wiadomo co było przyczyną zakończenia testów? umiejętności czy kasa?

Davss875 27.08.2015 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1412515)

Pracujący. Nie porównujmy zwykłej pracy do grania w piłke, bo to nie ma sensu. Ja mógłbym grać w Wiśle za 2000 zl jesli by mnie chcieli. W każdym meczu gryzłbym trawe i nie byłbym gorszy od Boguskiego, Urygi czy innych piłkarsko podobnych! Napewno nie poszedłbym do Apoelu Nikozja, ponieważ przez ten klub upadliśmy tak nisko!!! Za żadne pieniądze bym tam nie przeszedł, ale życie jest sprawiedliwe. Niech teraz oni odczują to finansowo i kibicowsko. Nienawidze Apoelu, Panatinaikosu i innych klubików z którymi odpadliśmy!!!

luczyk 27.08.2015 17:48

uwierz mi, że byłbyś dużoooo gorszy od wymienionych przez ciebie piłkarzy. Stawiam, że nawet 25 minut byś nie wytrzymał

Paweł 27.08.2015 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Davss875 (Post 1412525)
Pracujący. Nie porównujmy zwykłej pracy do grania w piłke, bo to nie ma sensu. Ja mógłbym grać w Wiśle za 2000 zl jesli by mnie chcieli. W każdym meczu gryzłbym trawe i nie byłbym gorszy od Boguskiego, Urygi czy innych piłkarsko podobnych! Napewno nie poszedłbym do Apoelu Nikozja, ponieważ przez ten klub upadliśmy tak nisko!!! Za żadne pieniądze bym tam nie przeszedł, ale życie jest sprawiedliwe. Niech teraz oni odczują to finansowo i kibicowsko. Nienawidze Apoelu, Panatinaikosu i innych klubików z którymi odpadliśmy!!!

:lol::lol::lol:

Davss875 27.08.2015 22:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luczyk (Post 1412527)
uwierz mi, że byłbyś dużoooo gorszy od wymienionych przez ciebie piłkarzy. Stawiam, że nawet 25 minut byś nie wytrzymał

Tak nie wytrzymałbym od razu, potrzebowałbym okresu przygotowawczego, ale grałem kiedyś zawodowo w piłke w wieku juniorskim. Mógłbym nauczyć Boguskiego jak się przyjmuje piłke czy strzela karne i dryblingu!!!

Wojtas 27.08.2015 23:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1412484)
Henri Anier nie zostanie piłkarzem Wisły Kraków

Moze nie ma waznej legitymacjii studenckiej i to przez to.

xiondz77 28.08.2015 03:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Davss875 (Post 1412525)

:haha:
Myslalem, ze juz wszystko tutaj widzialem, jakze sie myliłem. :O

KOMINEK 28.08.2015 12:41

Koniec tej pasjonującej dyskusji

Griszka30KR 28.08.2015 14:09

Czy ktos cos słyszał,ze nasz obecny zawodnik może byc wypożyczony?
Piszę tak ogólnikowo,bo nie wiem czy to nie jakaś wypucha.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl