![]() |
To teraz wystawić na listę transferową i rozglądać się za obrońcą na lata:)
|
Cos za dużo kasy mamy :mysli:
|
Cytat:
|
mamy takiego, Piotrek Żemło.
Już dawno piłkarze w kuluarach się wypowiadają, że powinien grać |
Cytat:
|
Myślę, że kolega miał na myślo ewentualnego sponsora ;)
|
Cytat:
Prezentacja koszulki i drużyny. Kadra wygląda naprawdę solidnie, pojawia się pytanie, czy pensje: Stilić + Dudka + Garguła + Barrientos + Bieszczad + Ostoja + Stępiński + Zając + 4 juniorów = Popović + Cywka + Mączyński + Crivellaro + Cierzniak ? No i druga sprawa - nie można zapominać, że wciąż jednym z naszych najlepszych zawodników może być wg mnie Donald Guerrier. Szkoda, że nie ma paszportu UE, bo można byłoby spokojnie takiego wariata opylić za 1 mln € przy szeregu dobrych występów. A nawet jeśli, to parę meczów nam wygrał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Początki często bywają trudne, miał też sporego pecha w kilku meczach. Potrafi się podłączyć pod akcję, rozegrać, dośrodkować - tak dośrodkować, przypomnij sobie choćby bramkę bodaj w Gdańsku, gdzie dośrodkował na Boguskiego. Dośrodkowuje mocną, ostrą piłkę, a nie typową świecę jak 80% bocznych obrońców w ekstraklasie. |
No tak. Jak na bocznego obrońcę jest jak najbardziej ok, ale moim zdaniem Jović nie ma większych predyspozycji do gry w pomocy, a właśnie o tym była cytowana przez Ciebie rozmowa.
Jeśli idzie o dośrodkowania, to pojedyncze zagrania faktycznie wychodziły Bobanowi fajnie, ale ja nie widziałem w tym powtarzalności, którą miał np. Singlar. |
Tutaj się zgadzam z Tobą, że nie ma klasycznego skrzydłowego na prawej flance.
Można ewentualnie ustawić Donalda na prawej stronie i liczyć na to, że będzie schodził do środka. Może uda mu się nawet oddać strzał życia z 30 metrów. :D |
http://afrykagola.pl/?p=5505
Cytat:
Taka ciekawostka. |
Pisanie "talent" o gościu strzelającym w 5 klasie rozgrywkowej to chyba jednak drobna przesada. 40-letni Maciek Żurawski strzelił właśnie 18 goli w 20 meczach w 3 lidze, gdzie poziom na pewno jest wyższy a "Magic" raczej w ekstraklasie już by nie zabłysnął.
|
Co do afrykańskiego agenta mówiącego o swoim afrykańskim podopiecznym per "wielki talent", to wydaje mi się, że nie można brać tego do końca na poważnie. :D
Cytat:
Pozitiwnie. |
Cytat:
|
Wszystko się potwierdziło. Krzysztof Mączyński nowym piłkarzem Wisły Kraków! Popularny "Mąka" podpisał kontrakt z Wisłą na 3 lata.
gitara |
|
Ale się cieszę że Krzysiek podpisał z nami kontrakt:-)
Takiego piłkarza który dobrze gra w defensywie i umie zagrać do przodu nam brakowało. Ponadto jest duży plus PR. Przy popularności naszej reprezentacji mamy swojego kadrowicza i dla kibiców "tylko" reprezentacji znowu Wisła zaistnieje. |
Jest i Cierzniak! :)
|
Cierzniak także w Wiśle.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/ Gorszy od Buchalika nie powinien być. Ważne żeby żył na tej bramce i potrafił krzyknąć do obrońców :P |
Napadzior, przydałby się napadzior bo to nasza najsłabsza formacja i to nie od dziś.
PS: Z tego Tweeta Goncerza mam wrażenie, że on by chciał, ale Wisła coś się po niego nie kwapi. |
Panie Prezesie jeszcze tylko napastnik, błagamy!!!
|
Cytat:
Cytat:
|
Kto by sie spodziewał, ze bedziemy tak aktywni na rynku transferowym i ze tacy pilkarze jak Maczynski zdecyduja sie podpisac z Nami kontrakt. Chciało go pare innych polskich klubow gdzie na pewno wynagrodzenie miałby wieksze a tu prosze wybrał Wisłe. Witamy i powodzenia, teraz przygoda z Wisła powinna trwac dłuzej
|
Napadzior / skrzydłowy, jak nie da rady niech Widzewiak wróci.
|
Widać że Cierzniak nigdy pejsów nie lubił :D https://youtu.be/bKZm88neAz8
|
Goncerz napisal na twitterze, ze wychowal sie na sukcesach Wisly ale nie ma w tym momencie tematu przenosin do Krakowa.
|
Cytat:
Tym okienkiem transferowym chyba każdy z nas jest pozytywnie zaskoczony. Może po tylu transferach na środek pola na zmiennika Brożka jest szykowany Jankowski. W końcu to napastnik jakby nie patrzeć. Jeśli by wrócił Stępiński to mielibyśmy trzech nominalnych napastników. A jak nie to i tak mamy dwóch. Chociaż każdy z nas chciałby zostać zaskoczony raz jeszcze i przywitać w klubie klasowego napadziora ;) |
Najważniejsze moim zdaniem są długości kontraktów. To pokazuje, że robimy ekipę z ludzi, których jesteśmy pewni.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl