![]() |
Cytat:
Hmm, to chyba nie ten temat z Traore :> Kupimy go najwyżej wtedy, gdy będzie można zastosować prawo Bosmana ;) Cytat:
|
Cytat:
|
No ja przepraszam, i Franek ma nam napastników reprezentacji uczyć? :D
( przestrzelił karnego ;)) |
ja to sie dziwie tylko dlaczego wszystkie druzyny w lidze nie grają przeciwko Wisle tak wysoko i agresywnie jak
Podbeskidzie - troche męskiej gry i nasze panienki wymiękają |
Cytat:
|
Nie bądźmy żałośni. Nie zachowujmy się jak dziewczyny, którym ciągle ktoś przeszkadza. Komentarz komentarzem, ale lepiej jak na kibiców z klasą przystało pogratulujmy Podbeskidziu waleczności i awansu.
A niech się z Lechią w finale spotkają :) |
Wy nie macie sie czym przejmowac tylko komentatorami? w N pod Legie, w Polsacie pod Lecha a pod Wisle coz... moze niech Cupial jakas tv kupi albo nagle jakis mniej lub bardziej znany komentator zapala miloscia do Bialej Gwiazdy.
Mecz ktory mialem nieprzyjemnosc ogladac pokazal mi kila ciekawych spraw... Po pierwsze ambicja i wola walki w naszym kraju wystarczy by przejechac sie po topowych zespolach. Tak przejechac, bo ja nie wiem jak inaczej nazwac tego typu dwumecz. Trenerzy i zawodnicy wystepujacy w naszym kraju to sa jakies nieporozumienia. Taki trener sciaga kreujacego gre i stwarzajacego najwieksze zagrozenie zawodnika, czemu to robi? 1) Nie zna sie zupelnie na tym czym sie zajmuje. Ma taki kaprys i juz. 2) Sciaga zawodnika zeby dac mu odpoczac bo jest juz 2:0 wiec spokojnie mecz sam sie wygra. Pierwszy punkt to ja zrozumiem, ale drugiego juz nie. Czy u nas graja zawodnicy z ukrytymi wadami wydolnosciowymi? Moze jaraja przed meczem szlugi albo obrabiaja 4 hektary pola ? Skoro chca grac w lepszej lidze to beda zapieprzac co 3-4 dni. Dodatkowo Flamengista w temacie pucharowym stwierdza ze sedzia z Warszawy to wiecie co... No ale jak Legie w tym roku dymaja sedziowie to jest ok :D ? Wisla przegrala bo jej sie nie chcialo. Teraz jak ktos to fajnie napisal, pasterze i robotnicy sezonowi zaczna zacierac rece bo zobaczyli z kim potencjalnie moga spotkac sie w pucharach... Tak wiem, Legia jest chujowa i dostanie w dupe nawet od niewidomych. |
Cytat:
A z "przejechaniem się" nie przesadzajmy, dwa gole po stałych fragmentach gry, które cudem uratowały Podbeskidzie, trudno nazwać "przejechaniem się" po rywalu. Ale woli walki wypada im oczywiście pogratulować. |
Kreseq - ja nie mam zamiaru się kłócić, bo nie ma o co. Ja tylko chcę, żeby ten facet nie sędziował więcej naszych meczy.
Mam też nadzieję, że sprawiedliwość choć powolna, kiedyś zatryumfuje. Antoni F. też nam "posędziował" parę meczy, potem się okazało jaki z niego "fachowiec". |
Cytat:
Piekny wynik, po cichu liczylem na niespodzianke i byla, A Zawadzki to jeden z lepszych komentatorow jacy zostali w publicznej, zawsze mozecie innych specjalistow sluchac albo z N-ki :D @rw88, cudem to dla was pierwsza bramka padla. |
Cytat:
|
Kiedy szanowna ekstraklasa sa poda terminarz kolejnej kolejki ?
Mecz z Jagiellonią teoretycznie może być już za 8 dni, a nikt nic nie wie, co do godziny i dnia... |
Cytat:
|
mecz z Jagiellonią odbędzie się w weekend (1-3 kwietnia), za tydzień jest przerwa na reprezentację
|
Mecz z Jagą w niedzielę 3.04 o godzinie 14:45 :/
|
Ech, pora wysmienita, ale na niedzielny obiad...
Mamy naprawdę fajne stadiony, mamy oświetlenie, a i tak będziemy grać o takich porach jak jakaś trzecia liga. (nie mówię tu tylko o Wiśle, ale o całej ekstraklasie) |
http://www.weszlo.com/news/6495 ciekawie na weszlo... czyzby ukladziki Filipiaka drugi raz uratowaly kolezanki za blon przy zielonym stoliku.....
|
Cytat:
No wlasnie od jakiegos czasu czesto przewija sie temat wywalenia Bytomia i przesuniecia ich na ost miejsce ,tak aby Cracovia miala juz tylko 1 miejsce do przeskoczenia Warto patrzeć na tą sprawe, wszak towarzysz Filipiak zawsze zwarty i gotowy prz zielonym stoliku |
No dobra, ale weźcie też pod uwagę, ze gdyby Polonia Bytom była normalnie funkcjonującym klubem, to wasze sąsiadki by w ogóle nie miały o czym mówić w tym kontekście. Sprawa śmierdzi na kilometr, ale ja tam bym wolał, żeby w ekstraklasie nie było klubów, które dają takie preteksty Filipiakowi.
|
Cytat:
|
No i proszę - sędzia Borski sędziuje nasz mecz z Polonią Bytom.
Powiem tak - mając w pamięci wczorajsze wyczyny tego pana poważnie obawiam się o wynik meczu. Normalnie z Polonią spokojnie jesteśmy w stanie wygrać, ale nie przeciwko 12 osobom na boisku. |
Zacytuję klasyka:
Muszę przyznać, ze gdy usłyszałem kto będzie nam sędziował, przestraszyłem się. Ale trzeba pamiętać, że to międzynarodowy polski arbiter. Psia mać. |
Cytat:
:) |
Cytat:
http://www.mmlodz.pl/363653/2011/3/1...category=sport |
Cytat:
Dla mnie niepojęte jest, jak z takim składem można grać taką padakę i osiągać tak żałosne wyniki. Legia ma już 7 porażek w lidze. A przed Wami wyjazd do POZnania i Gdańska. I nasza wizyta na Łazienkowskiej. Czyli 10 bęcków macie prawie jak w banku:-D W zeszłym sezonie 8 porażek oznaczało 4 miejsce. Żarty żartami, ale 8 porażek to na pewno zaliczycie. Tylko dzięki spłaszczeniu tabeli po 1 rundzie jeszcze jesteście w grze, co jest prawdziwym ewenementem. Nie patrzyłem na statystyki, ale chyba jeszcze nigdy zespół z 7 porażkami na koncie nie został mistrzem rozgrywek. W sezonie 2007/2008 starczyło Wam na 2 miejsce, ale z 14 pkt straty do nas. |
Cytat:
Zdobył chłopak taką sławę, że dorobił się siedmiu tysięcy 'fanów' na fejsie, a z Bukaresztu go 3 dni wypuścić nie chcieli :lol: |
Cytat:
Nie chcę powiedzieć, że ten sezon jest najgorszy piłkarsko od dawna, bo nie jest, bywało gorzej. Ale też chyba nie było takiego sezonu do tej pory, żeby przynajmniej jedna drużyna nie grała konsekwentnie przez większość sezonu, czy chociaż rundy, o poziom lepiej od szarej reszty. |
Cytat:
|
Na co idzie ta kasa? Bo się już ładna sumka uzbierała.
http://legionisci.com/news/41935_Kar...giellonii.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Legii i grania padaki to my tez mamy sklad niczego sobie, a czy widziales jakas roznice w grze patrzac na ostatnie mecze Wisla-Widzew i Legia-Slask ? Bo ja nie. Co wiecej Legia miala nawet wiecej okazji do strzelenia bramek ze Slaskiem niz my z lodzianami. Dlatego patrzac na nasze 5 punktow przewagi nad nimi jedyne co mi przychodzi do glowy, ze narazie szczesliwie to sie uklada i tyle ale karta moze sie jeszcze odwrocic dlatego nie wyciagalbym daleko idacych wnioskow. |
typy na 19. kolejke Ekstraklasy wg KIKS.tv:
http://kiks.tv/2011/03/19-kolejka-ek...sy-typy-kiksa/ |
tak sobie obejrzałem mecz Manchesteru City z Dynamem Kijów i patrze że w Ukraińskim zespole gra na lewej obronie były gracz Odry Wodzisław Goran Popov.Pamietam że grał tylko w naszej ekstraklasie pół roku ale wyróżniał sie już wtedy rajdami lewą stroną przez pół boiska.Smuda miał kiedyś nosa do zawodników że go wypatrzył w Crvenie Zvezdzie
|
Cytat:
Z samych kar złodzieje z PZPN maja grubo ponad 250 tys złotych Z czegos przecież trzeba opłacić hotele,darmowe żarcie i nocne atrakcje dla dziadów z Miodowej. |
Cytat:
Sytuacja trochę podobna do tej, gdy swojego wykonania zabronił na Wiśle Sikorowski... też towarzyszyło temu sporo niedomówień... jeżeli coś pokręciłem to proszę o sprostowanie. |
no nic, trzeba odpalic orangesport, browarek w reke i zaczynamy kolejny weekend z Polska e-klasa;)
dziś kibicujemy Zagłebiu i Ruchowi :D |
To może jeszcze na przystawkę - Ekstraklasa Show, czyli dowód na to że w Polskiej lidze też można ładnie zagrać
http://www.youtube.com/watch?v=JN_ykbriwxg Podoba mi się ten nowy ekspert OS - "Po meczu z Polonią Warszawką..." :) |
Spadaj z takimi wstawkami :) Jakis zagraniczny skaut obejrzy taki filmik i pomysli "oh my God!" i wykupi wszsytkich :)
Podobnie u nas z hymnem bylo, oryginalu nie mozna bylo puszczac, poszlo o pieniadze, potem byly puszczane smutasy az obecnie bez podkladu spiewamy. Dzis same remisy beda. |
Mecz w Kielcach w niedzielę 10 kwietnia o godzinie 17-00.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl