![]() |
No widzisz, nawet nie pamiętasz o kim wtedy pisaliśmy. :)
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...y-krakow/erv39
Myślę, że Quioto trochę na wyrost uważa się za niewypał transferowy, bo jakby nie patrzeć nigdy nie dostał prawdziwej szansy. Od czasu tego pamiętnego wybryku z Polonią z dnia na dzień stawało się coraz bardziej jasne, że w Wiśle już nie pogra, a szkoda, bo w przedsezonowych sparingach zapowiadał się naprawdę dobrze. |
@Wiślacka Kalwaria
Twój post został przeniesiony do odpowiedniego działu. I nie musisz być Duchem Świętym, zeby wiedzieć, gdzie kieruje się uwagi do moderacji |
czy Osman Chavez był na testach w Tottenhamie? Pytam bo nie pamiętam czegoś takiego a takie coś znalazłem w necie:
https://www.youtube.com/watch?v=n2cTFRiis10 ( 2 minuta i 16 sekunda) dzięki |
|
Chyba tego tu nie było :
http://www.slask.sport.pl/sport-slas...Krzysztof.html |
Quioto wyglądał na naprawdę fajnego zawodnika z potencjałem, ale chyba przekreślił swoje szanse w Wiśle tą karą 5 meczów. Echh, Diego Simeone na ławce trenerskiej u nas :) Sam jego wygląd Freddiego (?)Mercurego(?) wystarczałby zawodnikom jako motywacja, a teraz facet w Finale na TVP1 będzie.
|
Bądźmy poważni, to był tylko czyjś wymysł z tym Simeone. To tak jakby płakać, że Messi w wieku 12 lat nie trafił do Krakowa, tylko do Barcelony.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A zresztą co taki Simeone by tu zrobił i z kim? |
Cytat:
|
Przy okazji dzisiejszego meczu tekst o synu marnotrawnym: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...040,1,727.html
|
Cieszę się, że Patryk Małecki nie zakłada już koszulki z Białą Gwiazdą na piersi. Ten dzisiejszy gest... to takie podsumowanie jego charakteru.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A dlaczego ten gest pokazał? Ot tak sobie, szedł i mu się "wyrwało"? Czy może znowu nasłuchał się obelg pod swoim adresem?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tym bardziej, że dziś mu wszyscy w Krakowie patrzyli na ręce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki jeszcze nie dawno opowiadał o wierności Wiśle, by już po chwili narzekać na klub, trenera... aż po takie gesty jak dziś.. marna imitacja profesjonalnego piłkarza..dobrze że już gra z Białą Gwiazdą na piersi..obrońcy jego postawy mają krótką pamieć...
|
Świat idzie do przodu jak nigdy, łamistrajki-profesorzy szturmują forum ze stadionu. Patryk gnój. Brakuje tylko "selfi" ze stadionu z Jackiem.
|
"To nie jest już mój stadion, to nie jest mój klub."
http://historiawisly.pl/wiki/images/...C5%82ecki2.jpg polecam laser.. bo hańbisz ten klub.. nie jesteś godzien by nosić tego człowieka na łapie.. |
Doczytaj wywiad, bo chyba tego nie zrobiłeś...
|
Ale o co wam chodzi? :) Mały zawsze był chamem i prostakiem. Wybaczano mu czasem bo mial tzw "charakter" ale i to z czasem już nie pomagało. Formę miał jako taką ostatnio chyba trzy lata temu. Teraz formy nie ma a prostactwo i chamstwo zostało. Nie żebym oczekiwał od piłkarzy elokwencji a la Tomasz Frankowski jednak jakis poziom trzeba trzymac. A jak sie nie potrafi to trzeba wiedziec ze po prostu nie nalezy nic mowic.
Małecki łamał te złote zasady wielokrotnie. Wiadomo że na stadionie nie było jego dawnych kolegów a byli za to ci, których wysyłal na druga stronę Błoń. A ci, w tym i ja, choc jego gestu dzis nie zauwazylem, pamiec maja lepsza niz Mały. To, że Małecki dziwi się reakcji trybun, jest doprawdy groteskowe :) |
Nie muszę znać Małego, widzę po jego zachowaniu, że jest Małym człowieczkiem. A towarzysz serek to chyba coś więcej do niego czuje, bo jakoś bardziej u niego widzę przywiązanie do Małeckiego niż do Wisły.
PS. Odpowiednie nazwisko... |
Szkoda czasu na dyskusję o Małeckim. Nienawidzi ludzi rządzących klubem (czyli Cupiała) - zapomniał być może, że gdyby nie ten klub to pewnie aktualnie obsiewał by pole w swojej rodzinnej wiosce. Jak był tępy tak tępy pozostał. W sumie dziwne bo lata lecą a on intelektualnie stoi w miejscu. Teraz "umiera za Pogoń" wkrótce pewnie przyjdzie pora na jakąś Olimpię Elbląg. "Miałeś chamie złoty róg.."
|
W żadnym razie moim zamiarem nie było bronienie Małeckiego, bo również uważam, że swoje emocje powinien kontrolować. Śmieszy mnie tylko jak obrażający go cały mecz ludzie potem dziwią się, że pokazał im jakiś gest... Parę razy zdarzyło mi się być na innych trybunach niż "C", są tam grupki, którym dużą frajdę sprawia obrażanie swoich piłkarzy po kilku słabszych meczach. To właśnie takich patafianów - tak mi się przynajmniej wydaje - Małecki wysyłał na drugą stronę Błoń.
ps. O moje przywiązanie do Wisły się calieri nie martw, a "towarzyszów" to sobie w rodzinie poszukaj. |
Dopiero wbiłem na kompa więc już wyjaśniam że wywiad z Małeckim czytałem cały.. po prostu ten fragment wywiadu idealnie pasował aby streścić Małego.. nie dziwię się Smudzie że pozbył się go z zespołu.. bo tak naprawdę to co on gra od momentu przejścia do Pogoni ? Udowodnił dobitnie że Smuda się mylił ? Wczoraj widziałem niemoc w jego grze.. gaszony ilekroć postanowił ruszyć w pole karne.. jeszcze ten gest.. dobrze że gaci nie sciągnął i nie wypiął się gołą dupą w stronę trybun.. zero szacunku.. typowy dresodebil który kradnie telefony na przystanku.. może opowiadać o miłości do Wisły.. ale umówmy się że jest to człowiek bez honoru.. powie cokolwiek by w pewnej grupie zdobyć poklask.. pamiętajmy o jego wywiadzie gdzie opowiadał że w Polsce może grać tylko w Wiśle lub Lechii. To jest jego zawód i gdyby dostał dobre siano (50 tyś w Pogoni?) to i u filipiaka by wylądował bo tylko z tego żyć może a po zakończeniu kariery pewnie trenerem wf zostanie.. bo nic nie będzie potrafił.. jak w dzisiejszych czasach można nie znać angielskiego komunikatywnego będąc piłkarzem ?
Obyśmy szybko zapomnieli o tym gościu który tak wiele razy kompromitował ten klub.. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
@jacob
1. Męskie mówisz ? Alves potrafił wykpić docinki i tego już słynnego banana.. do tego po incydencie z jego 2 podań padły bramki.. czyli de facto zagrał lepiej żeby uciszyć kibiców rywali.. Małecki nie mając argumentów w nogach może jedynie stosować argumenty siłowe.. bo co mu kibice zrobią jak pokaże fucka ? Rzucą nożem ? 2. Garstką nazywasz 4000 ludzi ? Bo ja garstkę to widzę ale na przystanku autobusowym np ;) Zresztą nie tylko ci na stadionie patrzyli na wyczyny Małego który chyba chciał coś komuś udowodnić a wyszło jak wyszło.. 3. Oceniając jego wszystkie incydenty od 18 roku życia można szczerze powiedzieć że się nic nie zmienił ciągle jest dzieckiem któremu brakowało wychowania.. ot takie przemyślenie patrząc na wczorajszą akcję i te wszystkie incydenty czy to był Smuda czy Probierz czy Moskal czy kogo tam jeszcze z przeszłości znajdziecie... |
Jeśli chodzi o sam gest to Małecki dobrze zrobił. Od tej jazdy w mediach jesienią nie trawię gościa, ale skoro jest bojkot w której rację ma strona większości z nas tzn. nie chodzimy na mecze. Przychodzą takie janusze ( wystraczy spojerzeć na skrót meczu na ekstraklasa.tv- są tam ze 2 momenty) i cie wgwizdują i najchętniej by cie opluli, mimo że takie zachowanie to ''kibolizm i bandytyzm'' ich skromnym zdaniem. Na miejscu Małego zrobiłbym to samo i jak widać w mniejszej części miał rację z piknikami, powtarzam MNIEJSZEJ.
|
w ktorym momencie Malecki pokazal tego wala i w czyja konkretnie strone oraz czy wylapala to TV?
|
Nerwy jednak dały o sobie znać. Schodząc na przerwę Małecki pokazał "gest Kozakiewicza" (czyli popularnego "wała") kibicom Wisły. Część z nich bowiem na niego gwizdała. To raz. Dwa - najprawdopodobniej piłkarz chciał zamanifestować swoje przywiązanie do wiślackich ultrasów, którzy prowadzą wojenkę z prezesem Jackiem Bednarzem. Najbardziej fanatyczni fani Białej Gwiazdy mają zakaz pojawiania się na stadionie.
-wp.pl |
Pomocnik Pogoni kolejny raz podkreślił, że Wisła jest dla niego ważnym klubem, aczkolwiek zaznaczył, że obecne problemy go nie interesują. - To już nie moja sprawa, nie mój stadion - powiedział o problemie Wisły z kibicami. - Klub przeżywa trudne chwile, ale wierzę, że wróci na właściwe miejsce, a fani wrócą na stadion. Kocham ten klub, ale nienawidzę ludzi, którzy nim rządzą. Większość z nich nie powinno tu być - powiedział Małecki.
|
Im dalej Małecki jest od R22 tym lepiej i dla Wisły i dla niego. Na szacunek to zasługują tacy ludzie jak Głowacki czy Sobol, a nie gość który jedyne co robi to deklaruje wieczną miłość do Wisły.
|
Typowy Małecki, jak ja się cieszę, że już nie hańbi koszulki Wisły swoim zachowaniem. Nie dziwię się kibicom, że gwizdali na tego faceta, tak samo nie dziwi mnie jego gest, bo po nim się można tego spodziewać. Co do wypowiedzi o ludziach rządzących klubem... Mógłby zachować trochę pokory i szacunku do tych, co mu chleb dali. Poza tym ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Mały nie uargumentował, za co tak ich nienawidzi... W każdym razie, mam nadzieję, że więcej go w tym klubie nie zobaczę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl