![]() |
Zapłacić zaległości i sprzedać chuja za parę miedziaków.
Chyba, że taniej wyjdzie zapłacić tylko zaległości i rozwiązać kontrakt ;) |
Cytat:
Nie ma co dopuszczać do siebie myśli czy może ma do tego co robi mandat czy nie, bo przy odrobinie szcześcia może nas oskubać dosyć konkretnie. Więc nie flustrat a cwaniak i nie karierowicz a 'terrorysta'. Powinien isc z tym co zrobił do spowiedzi, tak delikatnie to ujmę. :D |
Zatrzymać Sadloka
|
Cytat:
|
Dziwie się, że Wisła nie chciała go sprzedać Legii za 300 tys euro ( bo czytałem, że tyle dawała). Win win, pozbywamy się gościa z tych co ma jeszcze wysoką pensję chyba ( jeśli nie to poprawcie) i dostajemy trochę kasy na oddech. Akurat na PO może grać Jović a na LO Burliga więc nawet po odejściu Sadloka byłoby ok.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sadlok oczywiście ma święte i niezbywalne prawo domagania się tego, aby Wisła wypłaciła mu należne pieniądze, ale czy musiał od razu biec z tym do pismaków żerujących jak zwykle na taniej sensacji? I dlaczego przypomniał sobie o tym dopiero teraz? Czyżbyśmy mieli do czynienia z przypadkiem cudownego odzyskania pamięci po pojawieniu się spekulacji prasowych dotyczących zainteresowania się jego osobą przez Legię? Uważam, że jeżeli ma ogromną ochotę na zmianę otoczenia, to niech idzie kontynuować karierę gdzie indziej. Grubymi łańcuchami w Krakowie nikt go przecież nie krępuje i pewnie nie ma takiego zamiaru. Dzięki grze w Wiśle wiele osób w polskiej piłce w ogóle sobie o nim przypomniało, bo pobyt w Polonii, a następnie powrót do Ruchu trudno uznać za chwalebne momenty w karierze Maćka. Poza tym po tej „kaszanie”, jaką odwalał na boisku w rundzie wiosennej, powinien na klęczkach dziękować Bogu, że na ten moment poza Wisłą jakiś inny klub widzi dla niego miejsce w swoim składzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja czasami mam wrażenie, że oglądam inny zespół niż część kibiców Wisły. Przecież Sadlok to jest jedyny piłkarz Wisły w tym momencie który ma papiery na poważne grane. Gość ma to coś, szybkość sprawność nie boi się strzelić, wejść ostro wślizgiem, ma ciąg na bramkę, do tego młody i uniwersalny.
|
Ale z niewolnika nie ma pracownika. Nie wiadomo co mu sie urodziło w tej jego głowie... może myślami jest już w Legii ?
|
A to z dzisiaj : Cytat:
|
Tyle ze jak wisla nie bedzie placic regularnie to moze poprosic pzpn o rozwiazanie kontraktu z winy klubu. I tyle z tego bedzie.
|
koncentracja zawsze zawodziła u Sadloka
|
Spłacić zatrzymać zmiękczyć odesłaniem do rezerw - kto ma zapłacić za niego to zapłaci i puścić bez żalu...
Ja jednak z innej beczki kto to jest ( że na kartce zapisałem a na 90 minut ujęty ) Kais Al-Ani... bo raczej polskie to nazwisko nie jest... |
Cytat:
|
Cytat:
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...le=Kais_Al-Ani |
Cytat:
|
Bury na LO aż tak słaby nie jest, mam przypomnieć pierwsze mecze wiosny jak chujowo grał Sadlok? Potem też sporo grał na ŚO, mało gry na lewej.
|
Cytat:
chłop zadebiutował 3 miesiące po podpisaniu kontraktu, teraz po roku gry w Wiśle przedłużył kontrakt 3 miesiące temu i płacze że ma zaległości.śmiech na sali z takimi wkładami do koszulek.Sadlok WON |
Sadlok zrobił bardzo dobrze.
Dał Wiśle czas do namysłu. Przecież mogl spokojnie poczekać 2-3 tygodnie i złożyć wniosek o rozwiazanie kontraktu. Jak Wilk. Wisła musi mu zapłacić i lepiej jak zapłaci teraz i bedzie mogła korzystać z jego usług niż bedzie musiała zapłacić za pare miesięcy bo dług cudownie nie zniknie wraz z piłkarzem. Ci co piszą o zgnojeniu w rezerwach chłopaka chyba maja nierówno pod sufitem. |
|
Moim zdaniem jego agent robi zbędny szum. Swoją droga, ukazał się ostatnio wywiad z Mrazem (http://weszlo.com/2015/07/04/u-lencz...e-mial-to-cos/) gdzie mówi, że do Wisły szedłby tylko wtedy, gdyby odszedł Sadlok, znaczy się były plany sprzedania go, ale najprawdopodobniej Mraz skiepścił przechodząc od razu do Piasta, więc postanowiliśmy zatrzymać Maćka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wszystkim, którzy czepiają się Sadloka za to, że złożył taki wniosek, proponuję udać się w swojej firmie do szefa/kierownika i powiedzieć - Szefie, kocham tą firmę, możecie mi nie płacić, to bez znaczenia. Kocham to co robię i dam z siebie 100%, nawet jeśli zapłacicie mi raz na pół roku
i jeszcze jedno, NIGDY nie dowiemy się jak zachowaliby się inni zawodnicy z tej wielkiej Wisły (sprzed 10 lat), gdyby nie płacono im na czas. Wymagamy tyle co kiedyś, a dajemy tyle co nigdy... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl