![]() |
Na tą chwilę jest 17 plus M.Zając, Żemło, Witek i Kuczak. Liczysz jak potrafisz.
|
Cytat:
|
Miskiewicz,Buchalik,Jovic,Burliga,Czekaj,Guzmics,G lowacki,Sadlok,Uryga,Jankowski,Donald,Sarki,Bogusk i,Brozek,Cywka,Popovic,Crivellaro 17pilkarzy i niby maja dojsc skrzydlowy i napastnik wiec bedzie tych 19:)
|
Cytat:
|
Krystian Gruszczyśnki na tt pisze iż prowadzimy negocjacje z Kamilem Biliśnkim od poniedziałku i sprawa ma się wyjaśnić do końca tygodnia (Wisła chce jak najszybciej pozyskać nowych graczy)-moje pytanie brzmi znacie tego chłopaka i możecie potwierdzić jego wiarygodność.
|
Po czym wnioskujecie ze dojdzie napadzior i skrzydłowy ? Prezes mowił o 4 wzmocnieniach a mamy juz 3, to jak dojdzie jeden stricte ofensywny o ktorym prezes mowil to koniec . No chyba ze ktos sypnal groszem albo kasa z pana piłkarza Zająca pojdzie na 5 transfer.
|
no za kasę z pana Zająca to myślę że z dwa transfery będą
|
Cytat:
A odnośnie Bilińskiego-byłby wzmocnieniem na pewno większym niż Stępiński. Tak uważam |
Biliński parę tych bramek w ostatnich miesiącach nastrzelał, to przynajmniej wiadomo że umie to robić. Napewno byłby lepszy niż Stępiński.
|
CZyli temat Jeana jest zamknięty na 100 % ? jak by było tak jak mowisz krzaq12 to było by pięknie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj podsyłam wywaid z Kuźbą gdyby ktoś jeszcze nie czytał http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ka,nId,1843779 |
tym Bilinskim interesuje sie podobno Slask ...wiec jesli chodzi o kontrakt to na dzien dzisiejszy szans zadnych nie mamy , i nie dlatego ze Slask ma jaka wielka kase tylko My jej po prostu nie mamy wogole ....poza tym Slask zagra 1 albo nawet 2 rundy w eliminacjach wiec dodatkowy plusik dla Nich
|
Krystian Gruszczynski na TT to tak wiarygodne źródło informacji, że ja jebie. Zarówno Blinski jak i Mączyński są słabi i mam szczera nadzieje, ze ten drogi polski szrot ominie nasz klub szerokim łukiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie , finansowo oferujemy kontrakty na poziomie 1 i 2 ligi |
Cytat:
|
Cytat:
http://pics.tinypic.pl/i/00680/ot4kccrqwjeo.jpg |
A co z Piątkowskim w sumie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a My mamy Brozka - ktory z miesiaca na miesiac jest coraz slabszy i wykorzystuje jedna na 15 sytuacji - poza tym chcemy napadziora za pare zlotych - a niestety jktos kto umie strzelac bramki wie ile ma zarabiac - - tylko jakims mega fuksem zdobedziemy skutecznego napastnika za bardzo mala pensyjke ....osobiscie w Pawla juz nie wierze , to ze strzelil 15 bramek bedac caly sezon jedynym napastnikiem troche zamydla oczy - bo gdyby wykorzystal choc 1/3 klarownych sytuacji to mialby tych bramek 25 , moze jedynym wyjsciem z sytuacji byloby (wkoncu) ryzyko zagrania tak jak nie gra nikt w lidze- czyli klasycznym 4-4-2 ...ale przy tym musi byc naprawde dobry drf pom , tak mi sie jakos od razu o Radku pomyslalo
|
E tam jedną z piętnastu sytuacji - jedną z pięćdziesięciu!
|
Cytat:
Te statystyki w ogóle nie oddają tego co było na boisku. To juz nie ten start do piłki,drybling,strzał,znalezienie się w sytuacji. Stilic miał tez w tym spory udział,co by było,gdyby Go nie było? Przy tym co miał w naszej marnej Ekstraklasie powinien miec z 10 goli więcej |
Jakby miał to by nie grał w naszej marnej Ekstraklasie.
|
Brozio to 32 letnie już gość, który powoli też u schyłku kariery jest. Nie wymagacie od niego cudów. 15 goli cały czas wali.
W swoich najlepszych czasach by najebal pewnie z 20-25 ale mlodszy juz nie bedzie. |
Cytat:
|
czy ja gdzies jade po Brozku ? wrecz odwrotnie- bardzo go lubie i szanuje , ale to nie zmienia faktu ze pomimo wielkiej sympati do Niego uwazam ze jest barzo nieskutecznym i chimerycznym napastnikiem - a tabelka 15 goli na caly sezon , grajac bez zadnych obaw ze go ktos wygryzie to po prostu za malo , wg mnie nie bedzie juz lepszy i granie NIM na szpicy jako wysunietego i jedynego napastnika nie ma sensu , mysle ze mozna byloby zastosowac 4-4-2 - wlasnie po to by obroncy przeciwnikow nie skupiali sie tylko na coraz starszym i slabszym Pawle , - na nasza marna lige wlasnie ten system by pasowal - bo grajac jednym napadziorem- obroncy przeciwnika maja ulatwione zadanie we 2 usiasc na Nim co daje lepsze pole manewru calej lini obronnej - przy 2 napastnikach juz obrona bardziej skupialaby sie na defensywie co z kolei uslabia gre w ataku - zwykly normalny kanon grania w pilke- ale ze najlepsze kluby swiata graja wlasnie tak to u nas na polskim wy....owku musimy tak samo - a wychodzi to marnie , a wracajac do Pawla to jesli chodzi o male sci-fi to sprobowalbym go nawet jako cofnietego napastnika- oczywiscie pod warunkiem ze mielibysmy drugiego ( nie o charakterystyce wiecznego talentu Stepinskiego)
|
Cytat:
Nagle Brozek slaby bo strzela 15 bramek.Od jakiej wartosci bedzie dobry? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl