![]() |
Cytat:
Edit http://wislakrakow.com/www/showartic...=Polonia+Bytom |
Cytat:
|
Wiecie czy placi sie cos za wejscie na plaze w Kryspinowie ? bo wczytalem jakies .......enie o Chopinie o jakims karnecie za 50 zl i nie wiem ocb .
|
wie ktoś może gdzie mogę znaleźć film z prezentacji C. Ronaldo w Madrycie??
|
jaki program polecacie do edycji plikow pdf ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.instalki.pl/programy/down...yt_edycja_pdf/ |
czy kablówkę z upc moża rozdzielić na 2 telewizory?? czy to wygląda tak jak w przypadku cyfry + lub polsatu cyfrowego?
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=lnl5E...eature=related
3:40 min. Na jakim stadionie odbywa się to "racowisko" ;) |
no przecież masz napisane że to Dynamo Drezno:)
a tu na dowód: http://www.metacafe.com/watch/814926...resden_flares/ |
Miał ktoś terminowe prawo jazdy z powodu wady wzroku? Co trzeba zrobić by je odnowić?
|
Cytat:
dymek_nhs - adobe nie sluzy chyba do edycji. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja wiem że gdzieś to już było ale mógłby ktoś podać sprawdzone składniki na porterówkę? szczególnie chodzi mi ile cukru na 0,5 litra spirytusu i jak długo ma to "leżakować"
|
Może ktoś polecić jakieś sprawdzone noclegi w Sopocie? Zamierzam wybrać się pod koniec sierpnia a google pokazują setki możliwości... Tyle że wolałbym coś sprawdzonego i najlepiej żeby cena była tak 50 zł/osoba/doba :)
|
czy bilety jutro sprzedaja od 11 w Wiślackim Świecie ??
|
Czy jadąc samochodem osobowym we wszystkich sytuacjach ustępuje się pierwszeństwa pojazdom szynowym?
(tzn nie biorąc pod uwagę świateł ;) ) dziękuje ;) |
NIE, jedziesz rondem z pierszenstwem przejazdu to tramwaj chcacy wjachac na rondo musi cie przepuscic, roznica jest gdy jedziesz takim samym rondem i przez rondo tramwaj WYJEZDZA z ronda no to on ma pierszenstwo
|
Czy ktoś ma możliwość u siebie w firmie wyrobienia karty Multisportu, ewentualnie znalazł jakiś sposób, żeby obejść wymóg wyrabiania go z firmy?
|
ja również podbijam pytanie puchatego byłbym zainteresowany kartą albo jak ją wyrobić
|
Ja mam takie pytanie: oglądałem kiedyś świetną przeróbkę "300", kilkuminutowy wycinek, głos podłożony Ivoną, ale teraz nie mogę tego za Chiny znaleźć... :/ pamiętam że było chyba w całości rymowane i był jeden pamiętliwy tekst - " po naszemu jesteś ch@#$em". Ma ktoś może linka do youtuba albo czegokolwiek?
|
Czy na www.nasza-klasa.pl da się wysłać na raz wszystkim swoim znajomym taką samą wiadomość?? Chodzi mi o inny sposób niż ten że wchodzę w jakąś szkołę i naciskam "wyślij wiadomość wszystkim".
Ponawiam prośbę jeżeli jest ktoś chętny na oddanie FC Wisły na www.nasza-klasa.pl z liczbą znajomych min. 1000 proszę o kontakt na priv. |
Gdzie tanio w Galerii Krakowskiej kupię okulary przeciwsłoneczne: Uvex, Zeppelin ?? :)
|
Cytat:
|
Czym się różni pierwsza klasa od drugiej w pociągu?
|
Cytat:
Mądre pytanie. |
W I klasie masz 6 siedzeń w przedziale i wyzsza cene, a w II klasie masz 8 foteli i nizsza cene :)
|
fotele raczej w 1 klasie a siedzenia w drugiej,ale czasami gdy jest duży ruch turystów to wagony pierwszej klasy jadą jako druga o czym informuje karteczka na drzwiach ale to trzeba mieć szczęście,a co do okularów to fajne były niedawno w decathlonie i tak jak ktoś mówił w intersporcie
|
jak sciagnac cos z teledyski info?? dawno nie byłem i jestem zakrecony :/
z góry dziekuje |
Co może być przyczyną jeśli na wszystkich czterech C+ pisze brak sygnału?Poziom sygnały jest ok 95 natomiast jakość wynosi 0.
|
Cytat:
|
Gdzie jest temat na forum o wyjeździe do Sosnowca na mecz z Levadią na tematy kibicowskie ? Bo w temacie Wisła w europejskich pucharach raczej sie nie pisze o sprawach kibicowskich chociaż niektórzy to robią i robi sie bałagan
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam, gdzie moge kupic profesjonalne spraye do tworzenia graffiti w Krk, mozliwie najblizej Borku Fałęckiego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl