![]() |
3 gole w 5 minut uwaga bo uwierzę...ta jasne
|
Coś mi tu śmierdzi. Przy trzeciej bramce obrońca i bramkarz uciekali od piłki...
|
Ponoć w rundzie jesiennej taniej można mecze było kupować, to Janusz brał póki promocja...
|
Ciekawe tylko ile tak dramatyczne i piękne zwyciestwo kosztowało? W sumie pensje zawieszone były to profesor troszke pieniędzy uzbierał...
|
Niech sobie już siusiaki rezerwują bilety do Wrocławia.
|
macie gdzies skrot z tych bramek? musze se to na spokojnie jeszcze raz obejrzec...
|
no to mamy pokaż pierwszych machloi cracovii ;] ''Panowie wszyscy co tu grają oddają miesięczną pensje GKSowi! Bo inaczej to przecież meczu nie wygramy :] -Dobrze szefie.'' [w skrócie jak bedą wyglądały perypetie pt Cracovia utrzymała się w ekstraklasie - prawdziwi rycerze wiosny :) ]
|
Uuuu,ale zapaszek po tym "meczu".Stare klimaty wróciły.
|
Cytat:
Smierdzi mi to na kilometr klubem 100 |
po cyrku w Warszawie, Japońce dalej u Nas sędziuja? No ku*** ktoś musiał w tym maczać palce.
|
Rycerze...późnej jesieni :lol:
|
CBA juz powinno grzac silnikii za 3 godz beda na kałuzy :p
|
Wy to na serio piszecie? Przerazacie mnie...
|
Ech, wy i te wasze teorie spiskowe. GKS koncertowo zj*bał sprawę, przy minimum wysiłku dominowali przez 3/4 meczu, to na koniec zaspali. I obudzili się z 3 piłkami w siatce. Ostatni gol kuriozalny, ale to raczej wyglądało, jakby Krzywicki strzelił niechcący tak, jak strzelił, a nie że obrońcy musieli uciekać przed piłką.
|
Cytat:
|
Ludzie już przekrętu szukacie? Fuks Cracovii i wielkie frajerstwo BOTu. To tłumaczy wszystko.
|
karny dla poloni
|
Takie mecze sie pamięta długie lata.
Gratulacje dla bydła. To jak juz wygrali to niech jeszcze wygrają za tydzień :d |
E tam karny :P
|
no i zje bal sprawe :-/:-/:-/
|
Ten mecz dowodzi po raz kolejny, że ligę w tym sezonie reżyseruje Monty Python do spółki z Benny Hillem. O ile jeszcze bramka Boukhariego na Kałuży to był skecz rodem z Monty Pythona, to 3 bramki duetu Dudzic-Krzywicki w 7 ostatnich minut to prostacki, ale nadal śmieszny dowcip żywcem skopiowany z Benny Hilla.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polonia dobżrze sobie radzi na razie oby tak do konca
|
Juz widze komentarze, jak to My bysmy strzelili takie dwie bramki w koncowce, wszyscy by sie jarali jacy to zajebisci jestesmy, ale ze zrobila to Craxa to od razu lament, troche obiektywizmu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
niektórzy naczytali się kodu leonarda da vinci i wszędzie szukają teorii spiskowych. jutro gaci nie będą mogli znaleźć i też : spisek! korupcja! wina masonów i żydów! dla mnie kazdy kto uważa, że ten mecz był skręcony, to idiota. |
Dajcie spokój tej teorii spiskowej, bo to już nie jest śmieszne. Co im dają te 3 punkty? Jak kilka meczów wygrają w podobnych okolicznościach, to będzie o czym mówić. Dziś po prostu mieli farta i tyle.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl