Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

CH. 13.10.2011 17:25

Cytat:

Nie masz jeszcze biletu na mecz z Jagiellonią albo Fulham? Teraz zakup wejściówki na najbliższe spotkania Białej Gwiazdy przy Reymonta 22 można połączyć ze spotkaniem z zawodnikami Wisły w Strefie Kibica.

W piątek o godzinie 18:00 w Strefie Kibica pojawią się Radosław Sobolewski i Patryk Małecki. Do tej dwójki dołączy jeszcze jeden zawodnik, którego nazwisko będzie znane po ogłoszeniu osiemnastki meczowej przez trenera Maaskanta. Zawodnicy będą rozdawali autografy, będzie można zrobić sobie także z nimi zdjęcie lub chwilę porozmawiać.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...trefie_kibica/

rasel1906 13.10.2011 23:06

bylem dzisiaj w kasach bilety na fulham schodza nawet niezle kolejek co prawda nie ma ale stale ktos przychodzi takze frekwencja moze byc ciekawa poza tym sporo turystow z zagranicy sie paleta:)
natomiast na Jage na C zostalo jeszcze troche na C5 inne sektory nie wiem

Devonisch 13.10.2011 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jajnik22 (Post 1176200)
Czy ktoś wie ile poszło na FULHAM?

Ponoć leci nadkomplet. Sprzedano już 48543 bilety + koniki. Szykuje się niezły ścisk.
Fancluby zarezerwowały ok. 275 tysięcy biletów z czego 17 tysięcy biorą Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody. A sektor rodzinny ma mieć pojemność 45 654 miejsc.
Sektor gości ma być na Hutniku - wykupili już cały stadion plus boiska rezerwowe - ale nie wiadomo czy im postawią telebim...

Jeszcze jakieś głupie pytania?

Wit.Ek. 14.10.2011 04:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devonisch (Post 1176490)
Ponoć leci nadkomplet. Sprzedano już 48543 bilety + koniki. Szykuje się niezły ścisk.
Fancluby zarezerwowały ok. 275 tysięcy biletów z czego 17 tysięcy biorą Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody. A sektor rodzinny ma mieć pojemność 45 654 miejsc.
Sektor gości ma być na Hutniku - wykupili już cały stadion plus boiska rezerwowe - ale nie wiadomo czy im postawią telebim...

Jeszcze jakieś głupie pytania?

Długo już choroba Ci dokucza?
Od dawna gorączkujesz i majaczysz ?

Weźże gościu ochłoń.

Pikus20 14.10.2011 13:10

ja mam takie proste, glupie pytanko.. czy strefa kibica w dzien meczu jest otwarta az do momentu rozpoczecia tego meczu? bo chce sie wybrac na mecz z Jaga, ale w Krk moge byc dopiero ok. 16.00.. czyli jesli kasy bylyby czynne tak jak normalnie w sobote, to nie mialbym szans na wyrobienie karty i zakup biletu.. pewnie kwestia juz nieraz byla poruszana, ale ciezko sie przebic przez tak obszerny temat..

Proud 14.10.2011 13:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pikus20 (Post 1176599)
ja mam takie proste, glupie pytanko.. czy strefa kibica w dzien meczu jest otwarta az do momentu rozpoczecia tego meczu? bo chce sie wybrac na mecz z Jaga, ale w Krk moge byc dopiero ok. 16.00.. czyli jesli kasy bylyby czynne tak jak normalnie w sobote, to nie mialbym szans na wyrobienie karty i zakup biletu.. pewnie kwestia juz nieraz byla poruszana, ale ciezko sie przebic przez tak obszerny temat..

Strefa jest czynna do rozpoczęcia meczu. Tak więc śmiało możesz kupić bilet nawet po 18 w sobote. Zabieraj znajomych i wbijaj na R22.

Pikus20 14.10.2011 13:27

super :) dzieki wielkie za informacje i do zobaczenia na stadionie w takim razie!

Mateusz91 14.10.2011 14:39

Wszystkich fanów Białej Gwiazdy pragniemy poinformować ...

że na meczu z Jagiellonią można będzie wejść w posiadanie wydawnictwa jubileuszowego na 105 lecie Wisły.

Wydawnictwo pojawi się na każdym z sektorów.

Przy zakupie biletu też można wejść w posiadanie

SKWK

Semper Fidelis 1985 14.10.2011 14:46

Kupował ktoś na B lub D? Wie ktoś jak tam sytuacja? dużo biletów poszło z tych sektorów?

po bilety bede dopiero jutro.

Na młynie wolne miejsca tylko na C5

FrankDrebinTSW 14.10.2011 19:14

Na FUlham bilety leca jak na sytuacje niezle.T jest paranoja.LE to juz dla Wisły mozna powiedziec rozgrywki zakonczone przed ich rozpoczeciem.Widac jak sie ludzie mobiluzją zeby tylko przyjsc i zobaczyc zagranicznego rywala:/

Dyniel 14.10.2011 19:16

Wiadomo jak sie sprzedaja na Jagiellonie?

Banitaz 14.10.2011 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Semper Fidelis 1985 (Post 1176638)

Nie tylko, dzisiaj około 18 kupiłem na C2.

Kolejki bardzo małe (prawie wogóle)

Semper Fidelis 1985 14.10.2011 19:54

Zapewne zwroty z fc

palikot 14.10.2011 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Semper Fidelis 1985 (Post 1176638)

Już ktoś tak kiedyś pisał...
a bylo... wiadomo jak

Alexander94 15.10.2011 13:48

Wiem, że to pytanie już się kiedyś pojawiło, ale nie bardzo mi się uśmiecha przeglądać 237 stron.
Da radę zabrać kumpla na dzisiejszy mecz na karnet taty, który nie da rady dziś pójść?
Wiem, że to wszystko imienne i że po ewentualnym wylegitymowaniu mogą nie wpuścić, ale czy niesie to za sobą jakieś inne konsekwencje?

mc-money 15.10.2011 14:16

Nie, nie zamkną go za próbe wejścia ;d
Najwyżej nie wejdzie i tyle.

tomo 15.10.2011 14:16

Po prostu nie wejdzie ten ktoś na ten karnet i tyle.

Co do biletów, kolejek nie ma w kasach i założę się że powtórzy się sytuacja z Ruchu kiedy to mecz się zaczynał a kolejka po bilety zakręcała się parokrotnie przy ogrodzeniach od parku Jordana.

jaszczur90 15.10.2011 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alexander94 (Post 1176981)
Wiem, że to pytanie już się kiedyś pojawiło, ale nie bardzo mi się uśmiecha przeglądać 237 stron.
Da radę zabrać kumpla na dzisiejszy mecz na karnet taty, który nie da rady dziś pójść?
Wiem, że to wszystko imienne i że po ewentualnym wylegitymowaniu mogą nie wpuścić, ale czy niesie to za sobą jakieś inne konsekwencje?

Jako tako nie ma konsekwencji. Poprostu ochroniarz wyrzuci osobę za bramki , która posługuje się czyimś karnetem/biletem

Alexander94 15.10.2011 14:17

Bardziej miałem na myśli odebranie karnetu.
Jest to oczywiście karnet nieulgowy, a kolega na 25+ raczej nie wygląda.
Dzięki za odpowiedzi.

tentrak 15.10.2011 14:18

Teoretycznie się nie da a praktycznie warto spróbować nie wiem jak jest teraz ale mnie się w tamtym sezonie nie raz udało ;) , i to na karnet kumpla wchodziła dziewczyna ;p , Innych konsekwencji niż rozłąka z kumplem który zostanie za bramą nie powinno być :) , , dziś potrzeba mase ludzi by stadion zapełnić więc życze z całego serca powodzenia i dobrze że się miejsce z karnetu nie zmarnuje

jaszczur90 15.10.2011 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tentrak (Post 1176991)
Teoretycznie się nie da a praktycznie warto spróbować nie wiem jak jest teraz ale mnie się w tamtym sezonie nie raz udało ;) , i to na karnet kumpla wchodziła dziewczyna ;p , Innych konsekwencji niż rozłąka z kumplem który zostanie za bramą nie powinno być :) , , dziś potrzeba mase ludzi by stadion zapełnić więc życze z całego serca powodzenia i dobrze że się miejsce z karnetu nie zmarnuje

Wiadomo , że jak wchodzisz 1- 1,5 godziny wcześniej na stadion to wtedy dokładniej sprawdzają karnet, bilet , ulgę. Ale gdy się natłoczy ludzi ao tu kilk minut do meczu to wtedy jest szansa że ochroniarz przepuści bez sprawdzenia biletu/karnetu bo nie ma czasu tyle ( i pozostaje mu tylko macanko :> )

manian 15.10.2011 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alexander94 (Post 1176981)

Ja jak wchodzę na sektor D to po przyłożeniu karty do czytnika, jednej Pani z ochrony wyświetla się moje zdjęcie na takim "mimi-komputerze" który ma na ręce.

Xavy 15.10.2011 14:55

Zmieniło się coś od ubiegłego sezonu w kwestii pilnowania miejsca nabitego na bilet w młynie czy można wszędzie zajmować miejsce??

LanceTS 15.10.2011 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Xavy (Post 1176999)
Zmieniło się coś od ubiegłego sezonu w kwestii pilnowania miejsca nabitego na bilet w młynie czy można wszędzie zajmować miejsce??

Nic się nie zmieniło. Każdy stoi gdzie chce.

Semper Fidelis 1985 15.10.2011 15:30

Kolejka do wyrobienia kk konkretna - to cieszy. Po bilety kolejki brak, ale sa caly czas ludzie. Pierwsze 4 kasy na Jage

Semper Fidelis 1985 16.10.2011 10:59

Byłem wczoraj w sk ogarnąc tą kartke z loginem i hasłem. ten łysy ziomek co wpuszczał lud po kk powiedział mi ze nie potrzebuje tego teraz bo to bedzie potrzebne jak wprowadzą sprzedaż biletów przez internet.
na pytanie kiedy wprowadzą, odpowiedział ze "nie posiada takiej informacji"

Ponoć Ci co wyrabiają kk teraz (np wczoraj) nie dostają w ogóle tej kartki z loginem i hasłem.
Prawda to?

Błaszczu_WIŚLAK 16.10.2011 11:17

tak, bylem w piątek z kolegą i babka powiedziałą ze mają problemy z drukarką i nie drukują :/

markowywislak 16.10.2011 12:17

trzeba poprostu dać transparent: Basałaj:Wprowadzić bilety przez internet.Byłem przed meczem i patrzyłem jak na Fulham 1 kasa czynna!!!!skandal i tyle.Jeżeli gralibyśmy z cracovią zamiast z jagą to nie nadążyli by sprzedać biletow!

Phoenix 16.10.2011 17:56

Czy ktoś wie przypadkiem czy da się zmienić osobe, która jest wpisana na bilecie na inną ? Bo kolega z b. ważnego powodu nie może przyjść na mecz i nie chciałbym, żeby kasa poszła na marne. Chodzi konkretnie o mecz Wisla-Fullham

Marcin_fan 16.10.2011 18:05

Zadzwoń do klubu lub wyślij e-maila. Informacja z pierwszej ręki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl