![]() |
Cytat:
|
Nie chce podawad na 100% ale...
Gdzies niedawno czytałem czy slyszalem ze Catania wlasnie uregulowala kase za Chrapka... |
Cytat:
Jeśli sprzedalibyśmy kogoś (tj. Guerriera) - zeszlibyśmy z jednej pensji więc pojawia się miejsce na nowego zawodnika, pojawia się pewnie jakaś kasa na spłatę części długów i uregulowanie zobowiązań na wrzesień. Cytat:
|
Cytat:
Ostatnio coś cicho w tej sprawie, wiec może być i tak, że zapłacili. |
Prezentacja Crivellaro przeniesiona z 16.30 na 12.30. Dziennikarze dostali maila o 10 o zmianie czasu konferencji. Czyżby chęć uniknięcia niewygodnych pytań?
BTW Zając wraz ze swoim menadżerem podpiszą dzisiaj kontrakt z Wisłą. |
Cytat:
Co do Zająca to taki ruchliwy rezerwowy przyda się. |
Małe podsumowanie.
Odeszli(7): Bieszczad Dudka Stjepanović Garguła Stilić Stępiński Barrientos Przybyli(3): Cywka Popović Crivellaro Kada(20): Miśkiewicz Buchalik Zając Sadlok Głowacki Guzmics Burliga Jović Czekaj Żemło Uryga Jankowski Boguski Guerrier Sarki Cywka Popović Crivellaro Kuczak Brożek |
+ napastnik :)
|
w takim układzie trzeba dodać jeszcze drugiego Zająca
|
Cytat:
|
Właściwie możemy tylko zgadywać: czy będzie to Biliński, czy - zdaniem któregoś z forumowiczów - Goncerz, czy jeszcze ktoś inny. Wiadomo że skuteczny napastnik jest potrzebny, mając na uwadze że Brożkowi przybywa lat, a T.Zając - to na razie zagadka. Tylko czy wiślacki budżet wytrzyma jeszcze jeden kontrakt? A może p. Cupiał w przypływie szampańskiego humoru dorzuci dzisiaj parę groszy od siebie :-)
|
Trzeba przyznać, że Gaszyński wprowadził nowe standardy. Do początku lipca powinniśmy mieć skompletowany prawie cały skład. Taki, na jaki nas aktualnie stać.
Żadnych łapanek, testów studentów czy trzydziestokilkuletnich trzecioligowców. Wygląda to wreszcie profesjonalnie. |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety, pieniądze przyciągają hieny, a i sam Cupiał nie słynie z przemyślanych działań w kontekście klubu. |
Cytat:
Stawiam na Kuświka. Miał iść do Turcji i coś ucichło. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poza napastnikiem, chcemy jeszcze w tym okienku ściągnąć... skrzydłowego
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...m_campaign=RSS co to się porobiło? :D |
No to witamy w zespole kolejnego Rafała, oby podobienstwo tylko z imienia :D
|
Cytat:
|
których nie mamy
|
kompilacja stworzona kilka dni temu z występów Rafaela w sezonie 14/15 https://www.youtube.com/watch?v=HhnNJn_qsSQ
Nie wiem jak porównać poziom ligi Emiratów Arabskich w stosunku do naszej, aczkolwiek wcale nie jestem pewien, czy mamy się czym chwalić. Zaawansowanie techniczne poszczególnych zawodników robi wrażenie. Co samego Rafaela to życie pokaże, aczkolwiek ja jestem dużym optymistą. Takiego Boguskiego czy Jankowskiego wciąga nosem. Ze sposobu poruszania się przypomina trochę Kosowskiego (długie nogi). |
Zaraz, czy to plotka czy już "pozamiatane"?
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...la,nId,1843838 Bo jeśli Zając liczył na wysoki kontrakt to po meczu z Koszycami chyba powinien był obniżyć wymagania. Może i ma inne oferty, ale póki co nie słyszałem by przygotowujące się do kwalifikacji LM Valencia czy Manchester przysyłały zapytania :-) Kuświka też wyśmiewają na forach, że chciał za dużo. Tak się zastanawiam, czy kłopoty finansowe polskich klubów nie zmuszą kopaczy, by choć trochę najpierw zaczęli lepiej grać, a dopiero potem stawiali żądania?? |
Cytat:
|
a mi marzy sie Chrapek jako 6 czy 8, sam Uryga to mało i słabo, o RB9 już nie będę wspominał
|
I bardzo dobrze się stało z Zajacem...
Najpierw trzeba cos pokazac,powalczyc,marzyc o tym by grac w Wisle a nie ....a 19 lat,umiejetnosci nikle a rozmowa zaczyna się od pieniędzy... Zegnam kolejnego niby wielkiego Wislaka... Idz w....u... PS. Dac szanse Kuczakowi... |
Kuczak duzo lepszy od zajaca i tak nie gwiazdorzy
|
jesli to prawda to szkoda chlopaka, moze jacys menedzerowie mu namacili w glowie ? 19 latkowi to naprawde nie duzo trzeba , szkoda bo jest na tej samej drodze co Stolarski, tylko jemu chyba willa w Turynie nie pasowala - albo jakis Grand Hotel nad morzem :D ...czy w takim przypadku jakis ewentualny ekwiwalent za wyszkolenie wchodzi w gre ? czy nic ?
|
Cytat:
Wisła to klub który nie może się korzyć przed kandydatem na kandydata na piłkarza... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl