![]() |
Dajcie spokój z Mączyńskiem, nie stać nas - po prostu (abstrahując od jego umiejętności).
|
ale stać nas na Piotra Brożka!
Uniwersalny zawodnik, Wiślak, zna sztab i zawodnikow wiec odpada aklimatyzacja. Spełnia wszelkie przesłanki :) |
Cytat:
|
Mączyński znając realia chińskie pewnie rozbił bank rozwiązując kontrakt w Chinach, więc może w tym momencie nie patrzeć aż tak bardzo na pieniądze.
Co nie zmienia faktu, że wątpię aby tutaj przyszedł. |
W tym miejscu zapewne zadowolilibyśmy się byle napastnikiem który ma udokomentowane strzelonych goli w ostatnim sezonie w okolicach 10 w dowolnej lidze (nawet bermudzkiej) :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli ty masz racje to faktycznie zmienia postać rzeczy. |
Ciekawa sprawa jest to tez ze Bilinski rozwiazal kontrakt...
Wiem ze to tak w sferze wysokich marzen... |
Cytat:
|
A co do Michala Maka to wali w strone Białegostoku...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/
Jeszcze się lipiec nie zaczął a podpisaliśmy już 3 piłkarzy. W końcu jakaś namiastka profesjonalizmu w Wiśle! |
Prawda jest ze Rafael Crivellaro i Jean Barientos maja tego samego agenta ? cos gdzies tak obiło mi sie o uszy .
|
Tak tego samego.
|
No Panie Gaszynski szacun dopiero czerwiec a juz 3 transfery :D
|
Cytat:
Skoro podpisali go od razu na 3 lata to muszą być przekonani co do jego umiejętności. Powiem szczerze, że Wisła mnie pozytywnie zaskoczyła tak szybko podpisując nowych zawodników. Bez testów, bez zwlekania, szacun Gaszyński i spółka. |
Cytat:
|
A jeszcze 2 tyg temu kazdy chcial zwalniac Gaszynskiego a prawda jest taka ze robi co moze. Prezes jest WISLAKIEM i wazne dla niego jest dobro klubu. 3 transfery zrobione 4 w drodze jest dobrze.
|
Cytat:
Napastnika nam trzeba. Do spółki z defensywnym pomocnikiem (życzeniowo) |
Jak na apokaliptyczne wizje snute przez prasę i bardziej pesymistycznie nastawionych kibiców to szybko i sprawnie przeprowadziliśmy całkiem obiecujące transfery. Są wprawdzie braki na dwóch pozycjach (defensywny pomocnik, napastnik) ale myślę, że do nadchodzącego sezonu można podchodzić z umiarkowanym optymizmem.
|
Jak dla mnie to Gaszyński orze jak może póki co.
Ciekawe czy marudzący pójdą w poniedziałek po karnety? |
Może Popovic będzie grał jako defensywny, w jakimś wywiadzie mówił że moze grać jako 10 lub jako def właśnie. To mogłoby rozwiązać problem z przechodzeniem z obrony do ataku z czym mamy kłopoty.
|
Wiadomo już może co będzie z Barrientosem? Pomoc w zestawie Barrientos - Cywka - Popović - Crivellaro wyglądałaby bardzo obiecująco, może też przyjście kogoś z podobnego kręgu kulturowego jak nasz nowy Brazylijczyk pomogłoby w aklimatyzacji.
|
Cytat:
|
Cytat:
Druga opcja, na którą po cichu liczę - to postawienie na M.Zajaca, chłopa 1.95m, wielki silny i skoczny. Fizycznie kozak. Trochę jest jescze gorzej z umiejętnościami stricte bramkarskimi, jednak już w tym sezonie widać było w rezerwach z tego co go oglądałem duży progres. Gorszy od Buchalika na pewno nie jest (podejrzewam ze mało który z nas tutaj czynnie uprawiający jakiś sport po pracy jest). |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym jest Miśkiewicz. Co jak co, ale kupowanie teraz bramkarza to byłoby ogromne marnotractwo budżetu przewidzianego na płace. Co jak co ale pozycja DP jest jedną z najważniejszych w drużynie. Przy dobrym DP to przeciwnik nawet nie zbliży się do bramki, gdzie może stać ręcznik a i tak nie stracimy bramki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl