![]() |
Trawestując klasyka " Sprawa dojrzała do tego ,że jestem na etapie kupna Fall'owi mieszkania"
|
Suma szczęścia zawsze równa się zero!Wielka Wisła!......i jak tylko sobie pomyślę,że jakiś Qtas puscił "bąka" na 8 minut przed,ze jest 2-2......Qurwa...zabiłbym tego szmaciarza..gdyby nie cud z 93 min..........Nie zdaje sobie taki palant sprawy, jaką bekę mieli by z nas inni, gdyby nie ta CUDOWNA 93 min w Londynie...
Panie Kazimierzu-własnie tak wyglądać ma gra krakowskiej Wisły-DZIĘKUJĘ!!!!!!!! |
I tak jak w naszej przyśpiewce - "...NIECH PATRZY CAŁY ŚWIAT JAK NASZA WISŁA GRA..." aż serce puchnie z dumy gdy ogląda się tak grającą Wisełke, najlepszy mecz rundy już pomijając awans:)
|
dla takich po prostu warto żyć, dla takich chwil warto być z TYM klubem na dobre i na złe - pięknie, czuje się pięknie...aż słów brak.
|
prosze panstwa :D rozkmincie kogo widac w tle :D moze na marketing lub jakas pomoc Realu by nam zalatwil ^^?
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9050662881.jpg |
Cytat:
Dzis tez wszystko nie od nas zalezalo ale jednak usmiechnelo sie do nas szczescie. Pozostaje sie cieszyc bo takie chwile pamieta sie bardzo dlugo. Pamietam jak po wygranej z Odense pisalem czy nam w obecnej sytuacji jest potrzebna LE na wiosne. Wiadomo mamy trudna sytuacje w lidze, widmo braku pucharow w kolejnym sezonie jest calkiem realne. Ten dzisiejszy awans mimo, ze w pewnym stopniu moze nam utrudniac gre w lidze wiosna jest jednak potrzebny by ta druzyna uwierzyla w siebie po odpadnieciu z el.LM. Poza tym w ostatnich latach malo mamy radosci z gry Wisly w pucharach. Mysle, ze dzis najwiekszym zwyciezca jest Moskal. Wystawil sklad, ktory wygladal na, powiedzmy, "kontrowersyjny", bez Bitona (najlepszego strzelca), bez Ilieva i Maleckiego (dwoch podstawowych skrzydlowych). Jednak to ci na ktorych dzis postawil wygrali mecz, to Genkow i Gargula strzelili bramki. Wielki slowa uznania dla Moskala! PS. pomyslcie co by bylo gdyby dzis Wisla nie wygrala.... PS2: ale Kowalczyk byl smutny w studiu...:D |
Wisła Żyje !!!!!!!!!!!! Pan Bóg jest dobry, Pan Bóg jest bardzo dobry!!
Panowie, trzeba pić! |
Gigantyczny szacun dla Kazka za ten skład i to ustawienie. Trzeba mieć jaja!
|
Cytat:
|
|
looory skąd masz to zdjęcie ?
|
Cytat:
|
Nie mogłem być na meczu w Krakowie,a więc śledziłem w oba spotkania w tv.Ostatnie dziesięć minut oglądałem już tylko mecz w Londynie i się mocno wk...łem pasywną grą Odense.Wielokrotnie mieli piłkę na bokach pola karnego Fulham,ale nie mogli jakoś rzucić tej piłki w samo pole karne.Albo wikłali się w jakieś głupie kiwki,albo wycofywali piłkę,tracąc ją prawie zawsze.Aż nagle,ni stąd ni zowąd,poszła centra na parę metrów od bramkarza.Zamurowało mnie totalnie,ale zdążyłem przełączyć na TV4,a tam Pareiko...
|
11 lat temu oglądając mecz z Saragossą w telewizji obiecywałem sobie "kiedyś zobacze coś takiego na żywo"... niesamowite że doczekałem takiej chwili... DZIĘKUJĘ!!!
|
Czy był pan Cupiał na meczu?
|
Dziękuję Ci Mikołaju za tak zajebisty prezent !!!!!! jaaaaaazzzzzzdaaaaa ... a jutro niech się dzieje co chce
|
ma ktoś link do filmiku ze studia po meczu? Niestety nie widziałem a chciałbym te mordy zobaczyć
|
no oficialnej stronie foto z meczu :D tam sa foteczki i patrze a tu Jerzy Dudek :D :O
|
To trudno ogarnąc , co teraz MU, MC, Ajax,Valencja,Porto? może Victoria Plizno? Stoke City? nie no DAN P jesteś tam? RUBIN KazaŃ !!!!
|
Fuks nieprawdopodobny. Twente sobie pykało na 40% możliwości, w Londynie cud... Jedna, najważniejsza konkluzja z meczu:
Iliev - bez tego przereklamowanego kopacza, który kompletnie nic nie wnosi, Wisła gra znacznie efektywniej. |
Gdy słuchałem Borka przekazującego wynik z Londynu, to naprawdę ciary mi przeszły po plecach.
Niesamowite jaką atmosferę potrafi wytworzyć nawet 2-3 słowami. Najlepszy komentator bez dwóch zdań. Po takim meczu zwolnienie Moskala będzie zbrodnią |
Niebywale. Kto nie byl, niech zaluje. Takie chwile cementuja nasza rozsamosc.
....a,ten awans nie smakowal by tak samo gdyby nie upokorzenia w lidze, przegrane z Bielskiem etc., frekwencyjna lipa i rownia pochyła jaka nam zafundowano. Jestem autentycznie wzruszony, dziekuje. Odrodzimy sie i wrocimy zabrac co nasze wiosną. |
Nic nie stoi na przeszkodzie, byś wpadł do Stolicy i to zrobił.
Zal dupe scisnal frajerze zeby kolejny zarcik napisac ?? osobiscie cie koles nietrawie jak psa ale kiedys napisalem co o tobie mysle i niestety nmoderatorzy to zablokowali wiec po raz kolejny ci napisze : prosze Cie - stul pysk i zajmij sie postami na wlasnej stronie spod znaku Nauki Jazdy ....a apropo BimberKowala - gwiazdy (wtedy jeszcze) amatorskiej ligi cypryjskiej ....... niestety nuie mialem okazji posluchac komenatarza tego pijaka ( ot sorki - polsatowskiego experta - gwiazdy ligi hiszpanskiej ( buahahahah) ) |
A tak nie wiem czy ktoś to zauważył ,ale ja myślę ,że mamy obrone naprawde solidną???? czy mi sie wypiło za dużo?
|
Cytat:
|
Zrobiliśmy swoje, szczęście dopisało - gramy dalej. Mądrze byłoby teraz wykorzystać szansę daną nam od losu.
|
ja chce LAZIO !
|
Cytat:
O Gargule śmieszny pseudo facho(f)cu też pisałeś to samo co teraz o Iliewie. Wniosek nasi netowi malkontenci mają mało rozumku, a Ja czekam aż Wisła zagra pełnym potencjałem, z Gargułą, Meliksonem i Iliewem (dziś mógł grać zamiast Boguskiego), obok siebie. |
Najbardziej po zakończeniu podobała mi się fala dźwiękowa od H przez C do G niosąca orgazm :D
Coś mi pachnie którymś z Manchesterów |
Cytat:
|
Po tym meczu powiem jedno. Jirsak i Garguła muszą grać razem w pierwszym składzie. Swoim graniem z pierwszej piłki są w stanie rozklepać prawie każdą obronę. Z nimi jesteśmy równiez w stanie bardzo długo utrzymywać się przy piłce.
Myśle, że niektórym powinno dać do myślenia, że od wejścia Małeckiego gra kompletnie siadła. PS. Moskal po raz kolejny pokazał, że ma jaja wystawiając taki skład. W przypadku porażki wszyscy wypomnieliby mu brak Bitona w składzie. On zagrał drugi raz vabank i się nie pomylił. Musi zostać na wiosnę. Nie widze innej opcji. |
Cytat:
|
Pisałem żeby zapełnić stadion bo powtórzy się Real Saragossa czy odebranie Mistrzostwa Legii przez Widzew w minutę.
:-) |
Unfuckinbelieveble. Ciekawie to wygląda na zimię. Jakiś kreatywny pomocnik/napastnik w zimie. Lewy i środkowy obrońca. Na większą liczbę transferów nie ma co się nakręcać bo mamy wyśrubowaną kadrę i zimą nikogo sie raczej nie pozbędziemy. Trzeba wzmocnić obronę, popracować nad taktyką i ofensywą i jazda.
Widzieliście ten majstersztyk w wykonaniu Guły i Meliksona przy rzucie rożnym? U Maaskanta byłoby to niedopomyślenia. Coraz lepsze rzuty rożne itd. Przy okazji, ma ktoś filmik z ostatnich minut? Ostatniego gwizdka i wyczekiwania kibiców i piłkarzy na wieści z Londynu?? :)) |
Coś niesamowitego, sam Hitchcock by tego nie wymyślił. Kto nie był niech żałuje. Bóg był dzisiaj wiślakiem :)
|
Zbastuj Kolego. Facet nie napisal nic obrazliwego. Ciesz sie z awansu, ktory sie zdarza raz na...hm, bardzo dlugo.
Sorki kolego - ale tego po prostu drazni mnie jak w chwili naszego malego triumfu - niewiadomo dlaczego - wpada koles z wa-wki i sie wymadrza i poucza Nas na Naszym forum - od dawna mi sie to nie podoba alewidocznie MODERATOROM to jest na reke - nic nie poradze ze wqrwiaja mnie warszawskie osiołki |
Spokojnie. Przecież pogratulował nam awansu. A że broni Kowala. No cóż, jego prawo. Pozdro
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=4Kb_NK6Onoo Dla osób o mocnych nerwach. ;) Cała europa nam gratuluje. filmik na youtube od godzinki i już 500 plusów. Byle Polsat / UEFA nie wykasowało tego. Zajebiste wideo. Oglądam po raz 10. |
wujekWojtek
jako Twoj imiennik napisze tak : potrzebujemy tylko 2 naprawde dobrych srodkowych obroncow ( porownam to stoperow typu Glowa-Marcelo) ... wsrod bocznych jest rotacja- 2 linia tez niczego sobie - bolaczka Wisly to wlasnie gra stoperow - ( i tylko wg mnie brak gry dwoma napastnikami ) .... |
Mina spuchniętego Kowalczyka bezcenna. Nigdy nie myślałem, że jego przepity pysk może zrobić się jeszcze większy:) Wszyscy w studio chwalili Wisełkę, a ten teksty typu "nie zapominajmy, że Legia awansowała po 4 meczach" albo "Wisła ostatnio dostała lanie z Górnikiem".
Najpiękniejsze jest to, że tym awansem przyćmiliśmy Ległą. No, bo któż się spodziewał, że Duńczycy wyciągnął z 2:0 w Londynie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl