![]() |
Jak się wyłącza granie na czekanie w erze?
|
Czy w niedziele są otwarte kantory w okolicy rynku?
|
Cytat:
Mnie natomiast ciekawi gdzie Word 2007 ma klawisz zastępowania aktualnego tekstu wprowadzanym (we wcześniejszych wersjach był to klawisz "Insert")? Odpowiedź, że na klawiaturze mnie nie satysfakcjonuje :> Precyzując pytanie: pod którym klawiszem ukryta jest ta funkcja?? |
jakie gg ściągnąć na SE K800i w sieci orange ?? proszę o pomoc :D
|
Gdzie są najtańsze Xboxy w Krakowie? :)
|
Cytat:
Choć chyba dzisiaj już nie zdążysz. W Solvay Parku jest otwarty dzisiaj do 20. |
A ja mam pytanie jak najprościej z Bronowic dojechać na ul. Zakopiańską pod budynek Instytutu Odlewnictwa ?
|
8. Wysiadasz dwa przystanki przed Borkiem.
|
ktoś wie ile statystycznie Polaków mieszka Estonii a szczególnie w Tallinie?
|
Jest tu ktoś reprezentujący jakiś dobry OFE?? Potrzebuję umowę podpisać do 10 i ewentualnie dać w tej sposób zarobić jakiemuś Wiślakowi. priv
|
Cytat:
|
Gdzie blisko centrum można kupić menażkę?
|
Cytat:
Jak coś to priv mieszkam w Borku to Ci to mogę dobrze wytłumaczyć :) |
Cytat:
|
Gdy przy licytacji na allegro ustawie moja maksymalną cenę (np. 100zł), a druga osoba po mnie zaoferuje mniej (np. 80zł). To gdy wygram aukcje to płace wtedy sprzedawcy 100zł czy 81zł?
Dzięki ChomikNH |
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze jedno.Był ktoś w Paryżu w sierpniu? Muzea są wtedy zamknięte czy ta przerwa wakacyjna przpada na inny miesiąc,czy w ogóle czegoś takiego nie ma? :D |
jest ktoś na forum kto zna się na wzmacniaczach?? jak tak to proszę o szybki kontakt na prv bo musze sobie kupić wzmacniacz i potrzebuje rady:P pozdro
|
W przypadku otrzymania mandatu od miejskich termin wpłaty mija po 7 dniach, jednak wypisując mi owy mandat powiedziano mi, że tak naprawdę bez konsekwencji można wpłacić do 3 miesięcy. Mam dwa pytania:
1) Czy to prawda? 2) Czy po tygodniu-dwóch tygodniach od nieuiszczenia wpłaty przysyłają jakieś upomnienia? Pytam, bo starzy nie wiedzą o owej sprawie a termin mija za dwa dni, a jakoś szczególnie nie chce mi się jeszcze wpłacać. :D |
Cytat:
|
1.Po ile stoi euro teraz ?
2. Czy w sklepie internetowym sizeer ceny i asortyment odpowiada realiom w normalnym sklepie, np. w Galerii Krakowskiej? |
Cytat:
|
Cytat:
http://waluty.onet.pl/NN,5,wykres.html |
|
Cytat:
|
Rzeczy na stronie Sizeera a w sklepie można powiedzieć że niczym się nie różnią(realne zdjęcia oddające produkt,cena ta sama),ja np kupowałem ostatnio na Szewskiej,chyba nawet większy wybór niż w GK i na stronie a i klientów mniej i obsługa milsza:)
|
Cytat:
|
Mam problem... Włączam kompa wszystko ładnie pięknie, po kilku-kilkunastu minutach użytkowania, zaczyna mi piszczeć takimi przerywanymi pisknięciami, czerwona dioda miga, a następnie się zawiesza i pozostaje go tylko zrestartować. Czy ktoś wie w czym problem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
potrzebuje plinie zdjecia z meczu Wisla - Polonia Bytom (chyba PE) jak odpalilismy strobole na D.
|
bluza Adidas Oldschool
do usunięcia
|
Mam znowu taki mały problem z Mozillą Firefox, że pomimo iż dam "Pamiętaj mnie" to i tak gdy zamknę Mozillę i chce znowu wejść muszę się jeszcze raz logować, zamiast od razu wejść na zalogowaną stronkę. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam! Wie ktoś gdzie mogę dostać taką opaske na wlosy??
http://www.corazonblanco.com/media/g...guti-53830.jpg W decathlonie albo gdzies? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zapytaj się od której będzie Wiślacki Świat otwarty to się dowiesz od której bilety będą sprzedawane. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl