![]() |
Cytat:
|
Ten facet chyba był prezesem SKWK awansował na Viceprezidenta TS-u:/ Goście z SKWK dostają darmowe wejściówki na stadion to może powinni zacząć płacić aby finanse klubu się polepszyły? Dramat! ehhhh
|
widze ze pelikany łykaja ....czyli internet sie sprawdza
|
oki wstrzymuje się z osądem, czekam na oświadczenie TS Wisły.
|
Cytat:
|
Robert Szymański v-ce prezes TSWisła w ostatnich dniach podburzał piłkarzy przeciw klubowi.Głowackiemu nakazał bojkot treningów bo nie płacą
Naprawdę wy wierzycie że Szymański coś nakazuje Głowie. Może piłkarze się postawili bo kasy nie ma ale wierzycie że Brożek Głowa Dudka dają się wkręcać Szymańskiemu ?? Macie pretensje do prezesa a mnie przeraża ilość ludzi na wczorajszym meczu. Gdzie ta ABG, gdzie od zawsze na zawsze. Dla mnie to jest przerażające i pokazuje w jak wielkim kryzysie jest Wisła. Brak pieniędzy od Cupiała sponsorów to jedno ale to co mnie naprawdę niepokoi to sytuacja w wśród kibiców. Jesteśmy skłóceni podzieleni jedni nie ufają drugim. Piknik podejrzliwie patrzy na ultrasa , ultras lekceważy piknika. Każdy uważa że Wisła to My. Porobiły się grupy interesów i każdy chce coś ugrać. Sytuacja jest chora i to My kibice jesteśmy w dużej mierze za to odpowiedzialni. |
Oczywiście ze slowo" nakazal" jest pewnie mocno przesadzone ale...
Może bardziej chodzi o jakies dziwne powiazanie pomiędzy nim a pomysłem bojkotu treningu... |
Cytat:
|
SKWK woli Wisle w 3. lidze bo chce sie zrewanzowac za akademie pilkarska. Nie zalezy im na Wisle w pucharach tylko na rzadzeniu ich "ukochanym" klubem. I nie wciskajcie ludziom kitu o lykajacych pelikanach. Od starozytnosci wiadomo ze zasada dziel i rzadz dziala doskonale.
Myslicie ze frekwencja 8000 jest spowodowana tylko slaba gra pilkarzy? Mielismy juz gorsze sezony a frekwencja byla wyzsza. Jest to poklosie bojkotu i podniesienia cen biletow a do tego gra pilkarzy w tej rundzie. |
Cytat:
|
http://allegro.pl/wisla-krakow-dudu-...323624500.html
wiem ze allegro, ale aukcja dotyczy polityki sporotwe-finansowej :) |
Gaszyńskiemu można dopisać plusik, jest licencja na nowy sezon, także na puchary.
|
Cytat:
Cytat:
|
Bardzo dobra wiadomość...
Natomiast trzeba teraz się zabrać bo nie ma mozliowsci przedluzania splaty ugod... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
^^ Dziwne że od wielu miesięcy nie widziałem na mieście żadnego plakatu.
|
Cytat:
A co do licencji - to nie przypadkiem SKWK najpierw chciało wy.......enia Gaszyńskiego na zbity pysk po kilku dniach urzędowania? Bo kółeczko wzajemnej adoracji się poczuło urażone, że prezes w zębach zaproszenia na spotkanie nie przyniósł? A przyznało się toto do błędu? Nigdzie nie widziałem ani słowa. |
A czy koleczko wzajemnych adoracji ma sie przyznac do bledu i spowiadac tobie czy Gaszynskiemu???
|
Jaki interes SKWK i reszta by miała, aby Wisła skończyła w niższych ligach ?
|
^^ Można by odpalać racę, robić rozróby i całą tą otoczkę na którą bardziej cywilizowana część społeczeństwa się nie godzi?.
|
Cytat:
|
Dobra a teraz się zastanówmy co daje większe profity - większa frekwencja co za tym idzie liczniejsze wyjazdy, zbiórki itp, czy garstka osób i całkowite przeciwieństwo ? Przepraszam, macie racje będąc wtedy w klubie i obracając ogromną kasą (3 liga) można skubnąć pierwsze miliony ;) Prawda jest taka, że upadek klubu równa się z upadkiem finansowym owej grupy.
|
Przepraszam Wy tak na poważnie toczycie te rozmowe??
:shock: |
Cytat:
|
Przy czyżyńskim
|
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...BFkcCACPCq.gif
Fajne rozkminy że SKWK działa na szkodę klubu, gdzie Was hodują? |
Cytat:
Przestań uskuteczniać takie durne kocopoły tutaj. Może spodziewałeś się cudu? Myślałeś, że zmieni się Prezes i nagle Wisła ściągnie za darmo 6 Lewandowskich i zacznie wygrywać jak za najlepszych czasów Cupiała? Kłopoty finansowe są cały czas, ale tak się składa, że mamy w miarę szeroką kadrę i naprawdę niezłych piłkarzy jak na obecne warunki, które możemy zaoferować. Jedyne co widać gołym okiem na tą chwilę, to fakt, że nadal musimy ściągać graczy z kartą na ręku, bo nie ma kasy. Gaszyński pozbył się graczy bez perspektyw, w zimie nikogo kluczowego nie straciliśmy, a wzmocniliśmy się dwoma zawodnikami, z których jeden ma pewny plac gry, a drugi gra w każdym meczu (raz w 1 składzie, raz wchodząc z ławki). To jest to co widzimy i w jakimś stopniu można to oceniać, ale czy aby nie jest trochę za wcześnie? Przecież ci piłkarze dopiero przyszli, rozegrali niecałe pół rundy, nawet nie zdążyli się dobrze zaaklimatyzować. Wyniku na koniec sezonu też nie znamy, więc generalnie wróżenie z fusów typu baju baju pierdu pierdu. Od strony finansowej - tej dla nas ważniejszej w tym momencie - nie masz prawa nawet próbować podsumowywać pracy Gaszyńskiego, który ledwo zaczął, a której efektów NIE WIDZISZ, bo nie masz ZIELONEGO POJĘCIA jak wyglądają finanse Wisły na tą chwilę, a jak wyglądały jeszcze pół roku temu czy rok temu. Próbujesz wróżyć z fusów, a nie masz pojęcia (ja z resztą też) na ile facet rzetelnie wykonuje swoje obowiązki. Po prostu puszczasz pierda na forum nie popartego żadnymi racjonalnymi przesłankami. Facet referencje ma bardzo wysokie, wszak potrafił większy od Wisły (pod względem ekonomicznym) biznes postawić na nogi. Serce ma tam gdzie trzeba. To może dasz mu trochę czasu ....a, zamiast opluwać na forum bez żadnego powodu? Bez pozdrowień. |
Cytat:
Również bez pozdrowień, ADIOS |
Cytat:
|
Pobawię się w górnika:
Cytat:
Cytat:
|
Ciekawe czy nasi dostali zielone ? pewne tak do 15 mieli czas, a jak nie to pewnie grali by na pół gwizdka
|
Cytat:
|
Cytat:
A ze z kilkoma firmami sa prowadzone zaawansowane rozmowy.. |
|
200 tys. za mecz...
Frekwencja, jak z ostatniego meczu (8445) ledwo to pokrywa. |
Dramat. Sprzedanych było ponad 10 tys, ale i tak chała
|
Hm! Za Bednarza było więcej kibiców niż sprzedanych biletów, teraz jest widać odwrotnie. Co lepsze? :)
|
Cytat:
Frekwencja slabiutka oczywiście ale o dziwo wcale nie mniejsza niż w weeknd... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl