![]() |
Mraz przypomina mi Burligę, tylko jest lewonożny-przy naszej obecnej kadrze każdy się przyda. Miał bardzo udany sezon w Łęcznej i oprócz Cernycha to jedyny zawodnik z tamtej paki godny uwagi.
|
Szybko upadają tematy gry w Wiśle...
http://www.goal.com/ba/news/6895/nag...a?ICID=PP_8362 |
Burlige? Dziwnie go ogladales, on nie biega tyle co Burliga za to technicznie jest lepszy, ma niezle dosrodkowanie.To niech go narazie wezma, byleby mu nie dali odrazu na 3 lata jak Buchalikowi.
63.5 Kg - to jest news sprzed 2 dni, dzisiaj jest 20. |
Dobrze mówisz ma niezłe dośrodkowanie i to jego duży atut ;)
Warto dać mu szanse np. kontraktem 1+2 lub coś w tym stylu Jest też uniwersalny bo może zagrać zarówno na LO jak i LP |
Cytat:
Cytat:
Wątpię :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Inwestowanie w tej chwili w Mraza się kupy nie trzyma. Podpisujemy obrońcę, gdy w pomocy i ataku mamy taką wyrwę? Jak ma znowu zabraknąć kasy na napastnika to niech ten Mraz znika (poetycko). Co do samego zawodnika to ma papiery na granie, pytanie czy potrzebny mu jest bat, czy marchewka by się u nas sprawdził?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mraz pewnie jest szykowany na wypadek odejścia Sadloka.Słowak jak pamiętam to grał na lewej obronie.
|
Moze Mraz bedzie gral na def pom? albo Sadlok.Sadlok gra czesto na srodku tez nie zostaniemy z dwoma doswiadczonymi obroncami tylko Glowacki-Guzmics.Zreszta co tu gadac o kims kogo nie ma.Moze wogole chodzi o kogos innego.Na TT dziennikarze juz z 10 nazwisk pisali o tym kto przychodzi.Poczekajmy kto to bedzie bo zapiszemy 5 stron i sie okaze ze to sciema.
|
Cytat:
|
Ktoś na TT pisał, że Sadlok o ile wyjdziemy z kryzysu szykowany jest na długoletniego podstawowego ŚO, zastępującego powoli Głowę (już w tym sezonie). Jako, że jest to strategia długofalowa to u nas w klubie nie ma prawa bytu, ale jeśli to prawda to faktycznie, Mraz szykowany jest na LO.
|
Nazwiska łączone z Wisłą powodują na mojej twarzy uśmiech. Podstawowym problemem Wisły od kilku sezonów jest brak wartościowych skrzydłowych i drugiego napastnika. Odeszło od nas wielu piłkarzy. Pomysł zatrudnia zawodników po 25 roku życia z niższych lig uważam za błędny. Trudno w warunkach Polski myśleć o rozwoju takich grajków. Co do Mraza, wysoka tyczka, zero atutów piłkarskich.
|
za rok Widział bym u nas małego smudy nie ma więc jest szansa że wróci
|
Cytat:
http://sport.tvp.pl/6565924/pilka-no...e-grac-w-wisle |
tylko że kasy brak a podejrzewam że za Wisłę serce by jeszcze oddał na boisku
|
piotrband@
Może nawet Głowę by mógł zastąpić w roli kapitana? |
Nie sorry, ale czasy Małego już minęły. Ja już wole naszych juniorów
|
Cytat:
|
Jeżeli tak to jest głupi. Dzisiejsza Wisłą to dla młodych eldorado. Jest szansa na grę z wiadomych względów i okazja wypromowania się w poważnym klubie znanym w Europie. Oczywiście takie zachowania to pokłosie menażerskich bredni, które młodzi łatwo łykają. Tamci zarabiają najwięcej na transferach więc chętnie handlowali by młodymi jak skarpetami.
|
Mówi też że Chrobry oferował Zającowi 60% wyższą pensję niż Wisła, a ten najpewniej wybierze klub zagraniczny.
|
Cytat:
|
Zając jest głupi i to widać było zawsze po jego wypowiedziach. Niech idzie, trudno.
|
za Smudy i za Moskala młodzi nie grali, a ludzie i tak domagali się ich gry.
A teraz będą mieli cały rok by dokładnie obejrzec naszych niektórych "młodych" asów. a Chrobry i Zając? Wisła mu daje 3 Głogów 7 i jest 60% :) |
Niech Zajac poda sobie reke ze Stolarskim i Buksa...
Grunt to mieć o sobie wysokie ego... |
zając dobrze robi :D
w końcu wie ilu to polskich piłkarzy z jego warunkami fizycznymi zrobiło karierę.... E : a no oczywiscie kolga ma racje a ja jestem jeszcze na liczeniu po "holendersku" :) |
Cytat:
E: zdarza się, na sb tyle głebokiej matematyki u niektorych, ze mozna sie pogubic :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl