Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

AS82 13.03.2011 17:44

w narozniku wisi flaga Izraela :rotfl:

rafalek 13.03.2011 17:47

Haha, I strzał...

AS82 13.03.2011 17:47

Pejsy - Amica 1-0

harthausen 13.03.2011 17:48

całkiem ładnie Craxa dziś piłkę pyka :) 1:0

Jagul 13.03.2011 17:50

Cracovia naprawdę przyzwoicie gra. Starają się grać piłką i nawet w miarę pewna obrona.

aNouc 13.03.2011 17:51

Z dwojga złego wolę wygraną Cracovii.
Mistrzostwo Wisły ważniejsze od ich spadku. Zresztą i tak nie spadną. Coś tam zaczęli grać, na 8-10 miejsce może starczy.

Watts 13.03.2011 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1064284)
Z dwojga złego wolę wygraną Cracovii.
Mistrzostwo Wisły ważniejsze od ich spadku. Zresztą i tak nie spadną. Coś tam zaczęli grać, na 8-10 miejsce może starczy.

Czym Ty się martwisz, oni i tak spadną. :> Prawdziwa tragedia grecka rozgrywa się w tym momencie w pustych łbach kibiców sąsiadki :lol:

Wsciekly Pies 13.03.2011 17:59

Bracia Wiślacy nigdy w swoim życiu nie sądziłem że będziecie nie jako kibicować sąsiadce zza błoń, kiedyś za taki występek był po prostu klaps... Nie wiem co to się podziało?? Czy to wasz akt desperacji??? Czy jak???

harthausen 13.03.2011 18:02

^^ chłopie, tu nikt nie krzywo nie kibicuje
To tylko klasyczny problem mniejszego zła :D

Wsciekly Pies 13.03.2011 18:04

W tym przypadku mniejsze zło to walkower obustronny 0:3(czyli obie drużyny porażka)... :)

Teqcontroller 13.03.2011 18:05

Arboleda i reprezentacja zdecydowanie NIE.

vaazon 13.03.2011 18:09

Najlepszy byłby wynik 1:1. Obie strony zyskałyby na tym najmniej.

airborne4009 13.03.2011 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wsciekly Pies (Post 1064286)
Bracia Wiślacy nigdy w swoim życiu nie sądziłem że będziecie nie jako kibicować sąsiadce zza błoń, kiedyś za taki występek był po prostu klaps... Nie wiem co to się podziało?? Czy to wasz akt desperacji??? Czy jak???

Oj, kolego wiele się zmieniło, jedni kibicują legii inni amice, a jeszcze paru samobójców zasmakowało w koszernej marmoladzie;-) Co do meczu to kij z nim. MY MAMY WYGRYWAĆ w pierwszej kolejności!! Inne drużyny mało mnie obchodzą, oprócz NASZYCH BRACI. Howgh!!

mitmichael 13.03.2011 18:12

I znowu wszystko układa sie pod nas.

rafkur 13.03.2011 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wsciekly Pies (Post 1064286)

\

Osobiście kibicuję Wiśle i chcę jak najlepiej dla Wisły a Cracovię mam w dupie. Że akurat grają poniekąd dla nas to co mam poradzić? Żydki bardziej interesują się naszymi porażkami niż swoimi zwycięstwami. Jak dla mnie żałosne to jest ale świetnie wpisuje się w mój sposób pojmowania przeciętnego kibica z drugiej strony Błoń. Ja osobiście nie zamierzam schodzić do ich poziomu.

Ogryzek 13.03.2011 18:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vaazon (Post 1064292)
Najlepszy byłby wynik 1:1. Obie strony zyskałyby na tym najmniej.

Dokładnie - Amica traci a Parchy niewiele zyskują:)

AS82 13.03.2011 18:18

Jak sie pejsy utrzymaja w tym sezonie to juz bedzie niezly fart. Najpierw spuscili ŁKS zeby nie spadli,potem kwadratowy łeb Jopa ,a teraz wielka pogoń

Edson 13.03.2011 18:18

A mi się tam podoba perspektywa 11pkt przewagi nad kuchenkami. Jeśli zostanie ona utrzymana do 26 kolejki, kiedy gramy z Amikorzem, to w przypadku naszego zwycięstwa pozbawiamy ich jakichkolwiek szans na obronę tytułu :)

TeeS 13.03.2011 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marek2a (Post 1064304)
Podniecanie sie spadkiem sąsiadki jest bez sensu bo jest jeszcze coś takiego jak zielony stoliczek i brak licencji dla ŁKS-u,PoloniB,a nawet Ruch może mieć ten problem,już nie mówię o Podbeskidziu itp.

Gdzieś wyczytałem, że w tym roku zasady się zmieniły. Wchodzi kolejna drużyna z I ligi a nie zostaje spadkowicz z ex-klasy.
Ale trzeba by to zweryfikować w przepisach, mnie się nie chce szukać ;)

pozdrawiam

AS82 13.03.2011 18:37

mnie zastanawia po co Amica zmieniala Zielinskiego na Bakero ,za ktorego graja 2 razy gorzej

aNouc 13.03.2011 18:37

Kotorowski im ratuję dupsko.. w końcu żółtko dla płaczka uwajaj, uwajaj.

Kameleon 13.03.2011 18:46

http://www.90minut.pl/news/150/news1...a-Polonie.html

PhantomRanger 13.03.2011 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kameleon (Post 1064318)

Wojciechowski to psychol jeśli to okaże się prawdą. Zmienia trenerów jak rękawiczki i w sumie pod tym względem przypomina Cupiała kiedy też był tak "nawiedzony". Teraz na oczy przejrzał, ze to do niczego dobrego nie prowadzi i opanował się zwalniając tylko w ostateczności. Cóż jego pieniądze i może robić z nimi co chce. Jednak jeśli ma ich za dużo zawsze te 2000 złotych na moje konto może dawać w ramach darowizny :) z pewnością się nie obrażę :rotfl:.

Wsciekly Pies 13.03.2011 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1064322)
Wojciechowski to psychol jeśli to okaże się prawdą. Zmienia trenerów jak rękawiczki i w sumie pod tym względem przypomina Cupiała kiedy też był tak "nawiedzony". Teraz na oczy przejrzał, ze to do niczego dobrego nie prowadzi i opanował się zwalniając tylko w ostateczności. Cóż jego pieniądze i może robić z nimi co chce. Jednak jeśli ma ich za dużo zawsze te 2000 złotych na moje konto może dawać w ramach darowizny :) z pewnością się nie obrażę :rotfl:.

My z kolegami to już kombinujemy aby dogadać się z Borkiem lub Kołtoniem i wmówić że jesteśmy talentami z Antarktydy, wynegocjować ogromny kontrakt i do klubu Kokosa :p ;)

TeeS 13.03.2011 19:03

Cytat:

Co by nie mówić o Wojciechowskim - jest chłop konsekwentny w tym co robi. Szacun ;)

Proud 13.03.2011 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TeeS (Post 1064327)
Co by nie mówić o Wojciechowskim - jest chłop konsekwentny w tym co robi. Szacun ;)

Co jak co, ale konsekwencję cenię u ludzi.

Kilka kolejek - zmiana - kilka kolejek - zmiana - kilka kolejek zmiana - itd.

W takim tempie to myślę, że za jakiś czas to kilku naszych forumowych speców od taktyki ma szansę się załapać na Konwiktorską. ;)

PhantomRanger 13.03.2011 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wsciekly Pies (Post 1064325)
My z kolegami to już kombinujemy aby dogadać się z Borkiem lub Kołtoniem i wmówić że jesteśmy talentami z Antarktydy, wynegocjować ogromny kontrakt i do klubu Kokosa :p ;)

U mnie by to nie przeszło, ale życzę powodzenia i najlepiej 6 letniego kontraktu po 10 koła na miesiąc :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1064329)
Co jak co, ale konsekwencję cenię u ludzi.

Kilka kolejek - zmiana - kilka kolejek - zmiana - kilka kolejek zmiana - itd.

W takim tempie to myślę, że za jakiś czas to kilku naszych forumowych speców od taktyki ma szansę się załapać na Konwiktorską. ;)

U buków postawić ile wytrzyma następy trener Polonii :)

Wsciekly Pies 13.03.2011 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1064330)
U mnie by to nie przeszło, ale życzę powodzenia i najlepiej 6 letniego kontraktu po 10 koła na miesiąc :)

Słuchaj ja mówiłem o wysokim kontrakcie, a nie drobnych na waciki :P:)

jova 13.03.2011 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martonas (Post 1064254)
Mówisz że na razie nie gramy z czołówką, tylko że Lech też nie, a już parę punktów zdołał zgubić.

Gdzie kupiłeś kryształową kulę? :-p

IncognitoTSW 13.03.2011 19:13

Kto by nie wygrał to można by dziś się jednocześnie cieszyć i wkurzać.

Karherop 13.03.2011 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1063438)
Amika jedzie jutro na Kałużę. Jeśli wywalczy 3 punkty, będzie miała 3 straty do Legii i bezpośredni mecz na Bułgarskiej w zapasie.

To my z Jagą możemy odskoczyć, ale szczególnie w przypadku zawodników z Białegostoku nie jest to łatwe. Lechia to solidny zespół.

Moim zdaniem Maaskant niesłusznie skreślił Amikę. Oni są niestety jak najbardziej w grze.

kto powiedział że Lech wygra na Kałuży ? tam jest więcej chorych niż zdrowych

równie prawdopodobny scenariusz to nasza wygrana z Widzewem , porażka Lecha i jest 11 punktów różnicy, to mało ? biorąc pod uwagę mecz na Reymonta w zapasie ?

.

wypada powiedzieć , a nie mówiłem

Antystenes 13.03.2011 19:18

Gdyby ktoś pozwolił mi zdecydować jakie mają być wyniki w tej kolejce, to obstawił bym właśnie takie jak padły:D Idealna kolejka dla Wisły, idealne wyniki, wszystko perfekcyjnie:D

Titto 13.03.2011 19:19

Theo Boss zwolniony z Polonii :rotfl:
http://www.90minut.pl/news/150/news1...a-Polonie.html

Przecież miał zostać do końca sezonu bez względu na to jakie będą wyniki.

Kto teraz będzie trenował Polonię Warszawa?
Ulatowski?! Majewski?! Kasperczak?! Gmoch?!
A może Piechniczek, bo gość jest wielkim zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej... :rotfl:

masterlag 13.03.2011 19:21

Szkoda, że Craxa wygrała bo się za bardzo pasiaści podniecą. Ale z drugiej strony to się trzeba cieszyć, bo Lech nie podskoczy wyżej w tabeli.

Nie rozumiem tylko zachowania kibiców- to ma być mecz przyjaźni? o.O Mają jakieś bardzo dziwne pojęcie na ten temat... Jedni prowadzą swój doping, drudzy swój; kibice Craxy wygwizdują piłkarzy Lecha... Nie, to nie jest dziwne. To jest frajerskie.

W.Kaczmarek- Nie wiem co on tam ma w sercu i w głowie, ale obrzezani go doceniają i to bardzo. o.O W sumie po Cabaju mają kogoś porządniejszego więc się nie dziwię, ale z drugiej strony Wojtek po Wiśle i Śląsku, a ma szacuneczek jakby był ich wychowankiem.

Proud 13.03.2011 19:22

Pod względem walki o Mistrzostwo to kolejka idealna. Wręcz wymarzona.

Jednak jest pewien niedosyt.

Szkoda, że Lech nie wyrównał oraz Polonia Bytom mogła wygrać ostatecznie w Kielcach. Uciekli by Parchom, i definitywnie pozbawli szans Korony na jakieś miejsce w ścisłej czołówce. Choć i tak nic nie wskazuje, że mieliby znów do niej dołączyć.

mitmichael 13.03.2011 19:23

Cytat:

Nie moge sie powstrzymac ze smiechu

buczo1985 13.03.2011 19:25

Obstawiałem 1:0 dla KSC w typerze na forum. To co się wydawało niemożliwe staje się realne. Pasy tracą tylko 5 pkt do przedostatniej Arki i 6 do Polonii Bytom. Za tydzień jak wygramy z Bytomiem, a oni zrobią swoje dystans jeszcze bardziej się zmniejszy.

Bronex 13.03.2011 19:27

Jestem ciekaw kiedy Józek Wojciechowski pójdzie po rozum do głowy i sam zostanie "trenerem". Złapać jakiegoś figuranta z "licencją" i po sprawie.

Ależ ta tabela płaska...

Jagul 13.03.2011 19:34

Józek kolejny raz dał czadu :D Jeszcze tydzień temu w CF powiedział, że Theo zostanie do końca sezonu bez względu na wyniki, a tu taka miła niespodzianka :D

Powiedzmy sobie szczerze, że nasza liga jest tak nieprzewidywalna, że Cracovia może się jeszcze utrzymać. 5-6 punktów to nie jest wcale dużo. Porażka Polonii Bytom za tydzień z nami i już może być gorąco. Pasy z Koroną, która ostatnio nic nie gra i może się zbliżyć na 2 punkty.

Blaszczu16 13.03.2011 19:50

Oprócz Bosa pracę stracili też Jan de Zeeuw, Bogusław Kaczmarek i Mark van Hintum. - To decyzja Jerzego Klockowskiego, który jest szefem rady nadzorczej klubu - powiedział Józef Wojciechowski, właściciel Polonii Warszawa.

- Zatrudniając zagranicznego trenera z wysokiej półki miałem nadzieję, że Polonia awansuje w tabeli, a nie będzie spadać w dół. Dlatego od poniedziałku "grupa holenderska" nie będzie już pracować w moim klubie - dodał właściciel Czarnych Koszul.

Polonię w sobotnim meczu z Widzewem Łódź poprowadzi Piotr Stokowiec.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl