![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Dziś noc - Caps |
Fulham FC - Hamburger SV 1x
Liverpool FC - Atlético de Madrid 1 10 e.w 21 |
Kuban Krasnodar v Volga Nyzhnyi 1
OB v FC Midtjylland 1 kurs 3,3 Wierzę w ekipe Petrescu i mam nadzieje, że OB mimo 0-2 w 1 meczu nie odda awansu bez walki. Troche śmierdzi, ale zaryzykuje. i jeszcze takie coś, żeby było co oglądać wieczorem i co sprawdzać z rana: Liverpool v Atletico Madryt (+2) 2 HSV strzeli Phoenix Suns kurs 3,86 |
takie na dzisiaj:p
Lisma-Mordovia Saransk - FC Zhemchuzhina Sochi 2 Qormi FC - Valletta FC 2 Tampa Bay Rays - Kansas City Royals 1 ako:5,38 FC Liverpool - awans Fulham FC - awans ako:3,15 Helsingborgs IF - AIK 1 Henin J. - Wickmayer Y. 1 ako:2,39 |
Pierwszy raz od dłuższego czasu (zupełnie dla zabawy):
Liverpool - Atletico - dokładny wynik: 2:0 (6.50) Fulham - Hamburger SV - X (3.20) Ako: 20.80 Stawka: 5 zł Do wyjęcia: 91.50zł |
Ja dzis wtopiłem na meczu AZS Częstochowa- Delecta Bydgoszcz wynik:3:2 , po bardzo zaciętym meczu. Kurs na Delecte 2,0 przed samym meczem
|
Co myślicie o takim kuponie na jutro:
Arles - Nantes 1 1.85 Clermont - Bastia 1 1.86 Rapid W. - Kapfenberg 1 1.18 Auxerre - Marsylia 1X 1.45 STAWKA: 10 ZŁ KURS: 5.76 EW. WYGRANA: 51.80 PLN Wszelkie komentarze mile widziane. |
Ja sie zastanawiam nad czysta 1 na Auxerre, jak wiemy dalej mają otarta sytuacje a poza tym grają na swoim stadionie a kursik jak na ten moment u mnie 3,2. Jutro pewnie sie zmieni, ale sie muszę namyślić nad tym ;)
|
Cytat:
|
Czuję, że żydy mogą ograć Bełchatów w najbliższym meczu...
|
Cytat:
Liverpool - Atl.Madryt 1 Wisła K. - Korona 1 Belchatow - Cracovia 1 Rapid W. - Kapfenberg 1 |
Cytat:
Przecież, nie mówię, żeby na nich stawiać. Ot, takie przeczucie. :D |
Cytat:
|
Parchów to bym grał x2,zgadzam sie tutaj z Dudi.
Na dzis Wisła 1 Rapid 1 Taki dubelek,po ktorym zweryfikujemy granie w weekend. |
Pierwszy kupon na dziś to singiel:
Kladno - Liberec 1.50 Ładnie weszło 3:1 ;d |
ma ktos jakies typy na nba?
|
Cytat:
kogo dziś nie spotkałem to "pewniaczek". Na jutro coś wrzucę. |
Cytat:
|
Wisła popsula trochu humor wczoraj
Tottenham 1 Zilina 1 1.51 |
Na dzisiaj dwa mecze :
Manchester City - Aston Villa 1,85 Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 1,60 AKO: 2,96 |
ManC - Aston Villa x2
Parma - Roma 2 Stoke - Everton 2 Ruch - Legia 1 Villarreal - Barca 1x ako: 80.50 Schalke - Werder 1 Milan - Fiolrentina 1 Espanyol - Valencia x2 Odra - Arka 1 Birminhgam - Burnley 1 2:1 Borussia - Wolfsburg 1 Polonia - Jagiellonia x2 ako: 33.44 |
Tottenham - Bolton
Villarreal - Barcelona Parma - Roma i coś takiego: Osijek - Varteks ,X2,HANDI +1bramka dla Varteksu Liberec - Bohemians 1905,X2,HANDI +1bramka dla Bohemians Widzew - Podbeskidzie ,X2 HANDI +1bramka dla Podbeskidzia wszystko solo. |
Cytat:
K*rwa Sandecja przez cały mecz w natarciu i gówno z tego wyszło;/ W 63 minucie czerwona kartka dla zawodnika Warty, lecz nie umieli tego wykorzystać:/ |
Panowie i Panie mecz Lechia-Piast 0-1 ponoć ustawiony.Kilka godzin przed meczem o tym że wygra Piast informowały media a w trakcie meczu buki blokowały na live granie na Piasta.Na Bet365 po 80 min. już nie było zakładu do grania.
|
macie jakies typy na jutro?
|
Jutro gram cos takiego ...
Liverpool - Chelsea x2 ...chelsea musi to wygrac, a liverpool jest po LE po ciezkim meczu z ET w tym upatruje minimalne zwyciestwo ew remis po wyrownanym meczu WBA - Bransley FC 1 ... wba gra u siebie ze slabiutkim bransley raczej pewna 1 Slask - Lech x2 po cichu licze w tym meczu na remis ...ale niestety chyba 2, pyry nie wypuszcza takiej szansy Malmo - Trelleborgs 1 ...malmo gra z ostatnia druzyna, bez zwyciestwa na wyjezdzie AKO: 2,87 Stawka 100 ewentualna wygrana 287 |
Cytat:
Tak myślę że jutro można spróbować na Śląsk z podpórką zagrać, jakieś pkt. by się im przydały bo dół tabeli się niebezpiecznie zbliża.. a i nam by się przydały te pkt. :D I jeszcze osobiście gram przeciwko Chelsea, w końcu Benitez obiecał 4 miejsce w tym sezonie :D Stawiam na remis w tym spotkaniu. |
Banik Ostrava-Sparta Praga 1 + Lech co powiecie na to za 100zł?
|
Zenit i Alkmar x2
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl