![]() |
Mnie dziwi zwalnianie graczy, przecież po każdym meczu Rude i Jaro chwalili wszystkich piłkarzy, jazdy się starał, pracował świetnie i profesjonalnie, a nagle się okazuje że 3/4 graczy do wyjebania
PS w tak serio to podejrzewam że Zaskroniec zwalnia kogo może i tego kto zarabia "dobrze" i w zamian będzie sprowadzał tani szrot |
@emjot
Sikhosana to w ogóle w piłkę grać nie umiał, ale był pierwszym Murzynem w polskiej lidze (oraz pierwszym egzotycznym obcokrajowcem, bo wcześniej tylko Jagiellonia miała dwóch Litwinów, którzy chyba nawet po polsku gadali) i ściągnął więcej ludzi na mecz z Sosnowcem, więc zrobił swoje i mógł odejść :) Z Omranim to chyba tylko Burdenskiego można porównać, ale wtedy to zadłużeni nie byliśmy i Smuda mógł dać zarobić synowi kumpla bez większych negatywnych konsekwencji :D |
Cytat:
wrzuciłem jako ciekawostkę tych co grać nie umieli a mieli więcej występów w Wiśle to można na pęczki... taki Daniel Sikorski słynny albo Echaverria który nie zagrał ani jednego meczu w Wiśle, bo kupili go żeby Valencia się lepiej aklimatyzował w klubie a słynny Wyn Belotte który tylko w rezerwach grał za Kaspra :lol: czy taki Jorge Garcia potrafił grać w piłkę no wątpię a 4 mecze w Wiśle ma Edno który miał zbawić nasze skrzydła po odejściu Kosy bodaj? no też nie a 4 mecze nastukał :lol: itp. itd. ... |
Boguski i Małecki dogadani. Mateusz Kowalski i Daniel Brud lada moment też podpiszą.
|
Ale jak to?
Pozbywamy się lekka rączką piłkarzy bez żadnej konsultacji z nowym dyrektorem sportowym czy nowym trenerem? A jak by ich chciał? No chyba, że te 2 funkcje będzie teraz pełnił Królewski albo AI? |
Cytat:
A tak na serio, przecież zdecydowaliśmy na forum kto powinien wyp....dalać. Materiał poglądowy jest. Teraz Sapala. Po nim Raton. |
Największym problemem chyba będzie pozbycie się:
- Sapała kontrakt do 30.06.2025 - Goku kontrakt do 30.06.2025 - Fazlagic kontrakt do 30.06.2026 - Uryga kontrakt do 30.06.2026 Ci goście niesamowicie męczą swoją grą. Może Uryga by trochę mniej męczył, jakby zszedł z wagi i chociaż trochę poprawił szybkość... |
Czyli Sobczak wyrzucony, bo sprzeciwił się hiszpańskiej łapance i trenerowi z Kostaryki, a wizjoner z Hańczowej poczuł się urażony...
|
Cytat:
Co do rezerw - nie są wartością samą w sobie. Mają służyć ogrywaniu młodych piłkarzy. Jeżeli ktoś nie będzie się nadawał do dorosłej piłki to lepiej żeby odpadł tam. @FraMat - z KIM mają być konsultowane ruchy kadrowe? :> |
Zdajecie sobie sprawę, że jesteśmy obecnie bez napastnika?? Żyro, Sobczak, Rodado, (o omranim nie wspominam) -- tych gościu JUŻ NIE MA.
PS. Dzisiaj w klubie był agent Rodado. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Teraz będzie tak, że Królewski pozbędzie się balastu, być może kogoś sprowadzi, potem zatrudni trenera i powie mu: napisz mi 80 stronicowy raport jak będziesz nimi grał (w Superpucharze i eliminacjach do LE/LK) Bo awans do Ekstraklasy już wykluczył. |
Nie FraMat... nie być może, tylko TAK JEST, to już się dzieje. Sam Królewski potwierdził na TT, że robi teraz za dyrektora i decyduje w pojedynko kto OUT i kto IN...
|
Kolejny odcinek serialu pt. "klub mem". A co odcinek to jest co raz grubiej. Także ten sezon powinien być szalony.
|
Cytat:
on jest za cienki nawet na II ligę więc na kontrakcie zafundowanym mu przez wuja grał sobie w IV lidze |
Cytat:
Ściągnięty jako trzeci napastnik ch.j wie po co za Kasperczaka, jeden mecz w lidze i chyba jeden w pucharach w którym strzelił nawet gola jakimś biedakom (Wit Georgia?) było bodajże 3-0.. Był to klocek co się zowie. |
Cytat:
Umówmy się, Rodado powinno się sprzedać, bo szkoda temu zawodnikowi niszczyć kariery zapleczem eklapy, jeśli on odejdzie to... może być różnie. Osobiście nie widzę nikogo, kto miałby go zastąpić. I wiem, że narzekacie na Sobczaka, ale jego też (zwłaszcza sprzed PP) będzie ciężko zastąpić, bo co? Starzyński i Młyński zostaną przemianowani na napastników? |
Cytat:
tych klocków do wymieniana to jest tyle że szkoda gadać dlatego nie padło jego nazwisko zresztą tych obcokrajowców którzy zagrali choć jeden mecz w Wiśle ... to jest już 150 + kilku którzy nie przebili się z rezerw, albo szybciutko rozwiązali kontrakty jak Hall czy Suljić ps. a taki Branco co się pojawił chyba za drugiej kadencji Kaspra? to był egzemplarz na 4 mecze :P a Oudaja za pierwszego Kaspra? całe 12 spotkań nastukał a Beto kawał klocka brazylijskiego za Skorży? 8 spotkań, pamiętam jak go reklamowali że "potrafi grać tyłem do bramki" lol długo można by tak wymieniać a na deser Fatos Beciraj :P 11 spotkań bez bramki a to pono napstanik był |
Cytat:
|
No to teraz jak Zaskrońcowi doszła jeszcze robota dyrektora sportowego to już na pewno nie będzie miał czasu na twittera
|
Cytat:
:D |
Cytat:
Nie wiem czemu płaczecie po tych, co teraz odchodzą, żaden z nich nie dał w tym sezonie w lidze nic temu zespołowi (Sobczak czy Eneko dali, ale w PP). Rodado, (długo nic), Duda, Carbo, może Colley, może Alfaro, raz na jakiś czas Baena czy Gogół... i to tyle z sensowniejszych zawodników z tego sezonu. |
Zawsze można Brożka ściągnąć z emerytury.
I tak byłby lepszych od tych wynalazków. |
czy ja dobrze czytam ????? teraz jest ubolewanie nad Sobczakiem ??? ....jprld powiedzcie ze to zarty , i sarkazm ktorego nawet ja nie zalapalem ????????
|
Po prostu trzeba się do czegoś przypieprzyć. Na razie wszystko wskazuje na czyszczenie i bardzo dobrze.
|
Szkoda Szymona. Na pierwszą ligę nie był zły.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To jak tak cię jara ten PP i tam piłkarze pokazali kim są to się podniecaj Sobczakiem bo on z Rodado zrobili najwięcej aby Wisła wygrała puchar. |
Cytat:
|
Przeproś Szymona bo tak się zajebales w akcji że obrażasz piłkarza który dużo dał aby zdobyć PP. To że ich porównałem to tylko w twoim chorym łbie widzisz.
Kiedy mnie pajacu przeprosisz za obrażanie mnie gdy mówiłem że nie awansujemy? Sraczkę nadal masz? |
Cytat:
|
To ładnie sobie z mordy dupę zrobiłeś.
Pokazałeś jakim jesteś dnem skoro nawet przeprosić nie umiesz po tym jak się ośmieszyłes. A sam pisałeś że poprosisz |
Za co mam przepraszać? Za to że Sobczak nie strzelił karnego? Czy za to, że Uryga wyrzucił z boiska Eneko w 5 minucie kluczowego meczu? Czy za to że nazywałem propagandystę ,propagandystą kiedy zaczął pluć na nowego trenera zanim jeszcze pojawił się w Krakowie? Nie rozśmieszaj mnie.
Tak jak mówiłem, kombinuj jak tu się znowu przypieprzyć do Królewskiego. Płacz za Sobczakiem raczej się nie nadaje. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Szymon jakby nie było strzelił 10 bramek. Każdy był świadom jego słabości, ale na ostatnie 20 minut był jak znalazł, natomiast od początku grał słabiutko. Jestem ciekaw czy teraz znajdziemy kogoś w cenie Sobczaka, który strzeli 10 bramek :)
|
Może się po prostu oczekiwania finansowe rozjechały. Kulis pewnie nigdy nie poznamy, ale nie sądzę, aby Szymon był graczem nie do zastąpienia.
|
Cytat:
|
Sobczak strzelił 10 goli i miał 6 asyst.. jest to bardzo dobry bilans jak na głównie rezerwowego napastnika.. ma sporo mankamentów, ale potrafi się znaleźć w odpowiednim miejscu i serducha nie można mu odmówić.. ja bym go zostawił ale jako napastnik nr 3
|
wraca Chełmecki
prosto z II ligi będzie jak znalazł na zastępcę za Sobczaka :rotfl: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl