![]() |
Wykupmy całą Zawiszę! Wykupmy piłkarzy, którzy spadli z ligi, o tak! Poza Alvarinho reszta nadaje się faktycznie do pierwszej ligi.
|
W Zawiszy, to najlepsi są Polacy, czyli Drygas(świetny sezon) i Wójcicki. Reszta, to do tarcia chrzanu :).
|
Majewski na środku miażdzył. Jeden z najlepszych w lidze. Barisić dziwny chimeryczny ale strzelał. Pawłowski Bartek dno.
Andre Micael przyklepany w Portugalii |
a fakt, o Majewskim zapomniałem. Faktycznie zajebisty chłop
|
Jeśli Ostoja pójdzie do Ruchu to będą ładne jajca. Będzie można wysnuć wniosek że Chorzowian stać na wyższe tygodniówki niż nas...
|
I Dudka podobno w Lechu. Nie zeby jakos bardzo go szkoda bylo ale niedługo kadry nie złozymy przed liga.
|
Potrzebujemy:
-Obrońce -2 ofensywnych pomocników(np Majewski/Starzyński/Melikson) -Braci Maków (za pół roku kończy im się kontrakt ,kibicują Wiśle ,więc pewnie nie było by to dużym problemem jak nie teraz to w zimę) -Defensywnego pomocnika (np Drygas/Chrapek) -Napastnika z prawdziwego zdarzenia (np Wilczek/Pawłowski z Jagieloni/Piech/Kuświk) ... i powinno być OK w przyszłym sezonie. |
Cytat:
Ja uważam ze Ostoją będąc swiadomych swych umiejetności po prostu obniżył wymagania, a my nie damy mu tyle ile chce poniewaz jest za słaby na Wisłe. A na Ruch? pewnie moze byc, w koncu tam w srodku stuletni Surma. |
Surma to jeszcze młodzian, Malinowski to prawdziwy dinozaur:)
Zobaczymy kto przyjdzie. Na razie płakać po Ostoji nie będę bo to bardzo przeciętny gracz. |
Cytat:
Nikt z tej 3 nie przyjdzie(Majewski nikla szansa) Bracia Mak to nie jedyni kibice Wisły ale i tak nie przyjdą Drygas nie przyjdzie(Chrapek -cos tam jest) Wilczek,Pawlowski,Kuswik nie przyjdą zapewne Pech tez... Czyli wg. moich wyliczen zostaliśmy z tym z czym zaczelismy... |
Patrząc na całokształt Ostoi to chyba lubiłem go tylko za fajne nazwisko :)
Piłkarsko cięzko go będzie zapamiętac za cokolwiek |
Cytat:
|
Cytat:
Krzyż na drogę. Przeciętny zawodnik, długo kontuzjowany, więc skoro nie jest niezbędny- out Niech ogrywa się Uryga. Jankowski pokazał, że jest na tyle uniwersalnym piłkarzem, że spokojnie na pozycji nr 8 może grać. |
Cytat:
|
Cytat:
ale jak to mówił Tischner to w tym poście Twoim jest prawda tysch prowda i gównoprowda bo prawdą jest że potrzebujemy iluś tam kopaczy tysz prowda jest że Maki niby nam kibicują ale gównoprawda to te Wilczki, Pawłowskie i inne zwłąszcza że Pawłowski zerwał więzadła... |
Prowda panocku s tygo posta bije ino jena- pokoicek panocku, bynajmi nie w hotylu i bes klamecek HEJ!
|
Nie rozumiem tego huraoptymizmu związanego z Makami. Jeden ciągle kontuzjowany, drugi bez oszałamiających statystyk. Ciężko sobie wyobrazić, żeby mieli zbawić Wisłę.
|
ciekawi mnie co miał na myśli nasz Prezes mówiąc na konferencji że plan jest taki by od nowej rundy mieć w składzie 19 profesjonalnych zawodników a resztę dobić młodzieżą. Bo nie wiem czy taki Kuczak/Witek/Żemło/Bieszczad/Lucas są liczeni jako ci zawodnicy z grupy pierwszej czy jako młodzież? bo jeśli tak to nie ma co się napalać na jakiekolwiek transfery :)
|
Cytat:
Stilicia mi szkoda, ale jak przypomne sobie jego formę w rundzie finałowej to jakoś mi tak zdecydowanie mniej smutno. On tak samo psychicznie słaby jak Brozio. Albo i bardziej. Ostoję bardzo szanowałem i uważałem, że był trochę niedoceniany przez kibiców. Mimo wszystko zaawansowany wiek, do tego przewlekła kontuzja. A to jedynie solidny ligowiec. W tym momencie można wyciągnąć lepszych graczy z kartą na ręką. Może nie gwarantujących wyższą jakość od kopa, ale na pewno bardziej perspektywicznych. Garguła po drugiej stronie rzeki od dłuższego czasu. No i te zarzuty korupcyjne. Tęsknić nie będę. |
Wygląda na to ze Dudka podpisze z Lechem...(Info z prywatnego zrodla)
Zreszta PS tez o tym dzisiaj już pisze. |
Malo istotne z kim podpisze ale pewne jest to, ze u nas juz nie zagra. Wszystko wskazuje rowniez na to, ze nie pogra u nas Stepinski co akurat jest plusem.
|
A i tak chciałem napomknąć ze ten slaby i całkowicie niepotrzebny Dudka pojdzie do druzyny mistrza Polski...
A i pamiętam ze gdzies ,kiedyś ,jakos i ktoś się interesowla Babiarzem z Chorzowa... Ja gościa tak za bardzo nie ogladalem ale intersuje się nim Niecziecza... |
Cytat:
kmwtw ;] |
No to co panowie?
7:1 (Garguła Stilić Stjepanović Bieszczad Dudka Barrientos Stępiński - Cywka) Jak się bawić to się bawić!! |
Co się tak martwicie o tego Dudke przecież 2 dni temu pisane było, że nikt po nim płakać nie będzie ;]
|
Stępińskiego zostawiłbym i dawał mu więcej czasu na boisku. Mało grał,a miał fajne momenty w tym sezonie(mp. w Bydgoszczy czy ze Śląskiem na jesieni). Dudka niech idzie wpizzdu. Mierny. Łukasz powinien zostać. Póki nie przyszedł Semir i zajął jego pozycję to bardzo fajnie grał.
|
Cytat:
To są pytania na które musisz sobie odpowiedzieć, zanim zaczniesz kpić z decyzji klubu. A na koniec pytanie najważniejsze: czy potrzebny nam zawodnik, który będzie robił burdel w szatni i wokół klubu jak nie dostanie pieniędzy na czas? Bo nie łudziłbym się, że w najbliższym czasie zaczniemy regularnie płacić. Cytat:
|
Jeszcze pozbyc sie
Sarkiego , Barrientosa, i Guerriera , i postawic na mlodzież i co bedzie , mysle ze gozej byc nie moze , a przynajmniej wiadomo ze beda grali Ci co kochaja ten klub , |
gorzej by byc nie mogło gdybyśmy grali w KLASIE C i nie posiadali juniorow, orlikow ani stadionu.
PO CZYM "myslisz" ze gorzej byc nie moze?? Jakie masz ku temu przesłanki? |
Cytat:
I ja wcale za nim wielce nie placze tylko chciałem zebsymy zaobserwowali pewien paradoks... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl