Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

serek.c2 07.02.2014 07:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1347779)
No widzę niezła homofobia.

Ja też uważam, że jak się pedałki w pupki ruchać lubią i chcą być razem to się tam mogą żenić. Mam to w dupie, to nie moje życie, a byłbym największą gnidą jakbym próbował komuś obcemu mówić jak ma przeżyć swoje :)

A łączenie faktu, że ktoś nie ma nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym z faktem bycia zwolennikiem adoptowana przez takie pary dzieci jest daleko idąca manipulacją. Jednak z reguły tak jest, że jak ktoś na siłę próbuje zabłysnąć nie mając argumentów to pisze takie brednie .

Z resztą adopcja dzieci przez takie pary byłaby najgorszym możliwym rozwiązaniem w naszym kraju. Takie dzieci by nie miały życia w podstawówce, zostałyby zmieszane z ziemią i zrównane z gównem od najmłodszych lat.Prawda jest taka, że dzieci niestety są bezwzględne w swoim zachowaniu i braku tolerancji do jednostek wyróżniających się w jakikolwiek sposób na tle grupy. U większości ludzi przechodzi to wraz z wiekiem i nabytą inteligencją, nielicznym tego typu ograniczenie umysłowe zostaje do końca życia. Czego mamy ewidentny przykład w tym temacie :)

Niektórzy pisząc tu o Żurawskim smarują takie kretynizmy, że łeb odpada. Rozumiem, partię wybrał obciachową. Dla siebie i dla klubu. Powinien zrezygnować z jednego albo drugiego. Zgadzam się - tak jak i większość. Jednakże niektóre posty w tym temacie są po prostu tak niedorzeczne i obciachowe, że aż żal dupę ściska.

Twój post jest za to mądry...

Czy ktoś z nas zabrania żyć pedałom w Polsce, czy ktoś z powodu odmiennej orientacji ich prześladuje? Nie ma jednak przyzwolenia na małżeństwa (małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny), bo to jest pierwszy krok homoseksualistów w drodze po inne przywileje (między innymi adopcję dzieci).

Partię wybrał obciachową? Ty sobie lepiej doczytaj, jakie asy do tej pory działają w tej partii, co robili w przeszłości, jakimi gnidami byli - obciach to słowo, które jest zdecydowanie zbyt "lekkie" by używać go w odniesieniu do czerwonych.

Żurawski wybrał sobie towarzystwo, więc niech teraz wypieprza z Towarzystwa.

Kocur 07.02.2014 08:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coni (Post 1347783)
to jest temat o pedalach czy o bylych pracownikach.... ?

1. Żurawski jeszcze nie jest (niestety) byłbym pracownikiem ale obecnym pracownikiem - zgodnie z nazwą tematu

2. Nie jest winą kibiców że jeden z pracowników się spedalił - co jak widać jest zaraźliwe bo kolega s1mone ma "to" już w dupie ...

s1mone 07.02.2014 09:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1347784)
Twój post jest za to mądry...

Czy ktoś z nas zabrania żyć pedałom w Polsce, czy ktoś z powodu odmiennej orientacji ich prześladuje? Nie ma jednak przyzwolenia na małżeństwa (małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny), bo to jest pierwszy krok homoseksualistów w drodze po inne przywileje (między innymi adopcję dzieci).

Partię wybrał obciachową? Ty sobie lepiej doczytaj, jakie asy do tej pory działają w tej partii, co robili w przeszłości, jakimi gnidami byli - obciach to słowo, które jest zdecydowanie zbyt "lekkie" by używać go w odniesieniu do czerwonych.

Żurawski wybrał sobie towarzystwo, więc niech teraz wypieprza z Towarzystwa.

Synek, wyobraź sobie, że doskonale wiem, co to za partia.
Ja widzę ogromną różnicę, między małżeństwem dwóch osób które tego chcą i robią to świadomie (doskonale wiedząc w co się pakują), a adoptowaniem osoby trzeciej, którą niejako bez jej zgody i świadomości narażają na szykany od najmłodszych lat;>

Z resztą cała moja opinia była w poprzednim poście. A Sharksik i Kocur do listy ignorowanych, bo skoro nie ma argumentów to trzeba ubliżać. Do wora lamy. Na szczęście nie każdy podziela wasz chory punkt widzenia.

Koleś z psem też dobry. Dobre elo masz w głowie, ale w sumie róbta co chceta :)

/eot nt. polityki i Żurawia

heoij 07.02.2014 09:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1347779)

Ja też uważam, że jak się pedałki w pupki ruchać lubią i chcą być razem to się tam mogą żenić. Mam to w dupie,

zostałyby zmieszane z ziemią i zrównane z gównem od najmłodszych lat.

Jednakże niektóre posty w tym temacie są po prostu tak niedorzeczne i obciachowe, że aż żal dupę ściska.

Po twojej wypowiedzi widać, że masz problem z tym tematem ... :D Może Ty też do nich należysz ? :lol:

s1mone 07.02.2014 09:54

Wyszedł mi double post, bo chciałem edytować. Skasować z jakiegoś dziwnego powodu nie mogę ;/

serek.c2 : ty na poważnie z tymi przykładami?:D Weź nie rób sobie jaj ze mnie. Co do wieku, to jesteś parę lat starszy ale nic co by mnie ruszało. Także daruj sobie.

Hubertfan : mam problem z homofobami. Uważam ich za ograniczników. A dla twojej wiadomości jestem hetero i np. widok dwóch całujących się mężczyzn mnie obrzydza. Dokładnie w ten sposób jak obrzydzają mnie ludzie otyli, nie lubię na leni patrzeć i najchętniej wysłałbym ich do obozów pracy. Ale to są moje osobiste przemyślenia i nigdy ich w stosunku do grubasów nie okazuję, bo skoro im to nie przeszkadza to ich broszka.

/sorry Serek pass. Wpisz sobie w google.

serek.c2 07.02.2014 09:57

Skoro pogrubione Cię rozwaliło, to dawaj przykłady tego prześladowania homoseksualistów w Polsce.

Ps. Synku to sobie możesz mówić do młodszego kolegi jak Ci pozwoli.

Edit. Tak, z przykładami na poważnie - skoro są w Polsce prześladowani i gnębieni jak twierdzisz to chętnie się zapoznam z tematem. Śmiało. Może być priv.

Tak właśnie myślałem...

alkoholik 07.02.2014 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1347786)
1. Żurawski jeszcze nie jest (niestety) byłbym pracownikiem ale obecnym pracownikiem - zgodnie z nazwą tematu

2. Nie jest winą kibiców że jeden z pracowników się spedalił - co jak widać jest zaraźliwe bo kolega s1mone ma "to" już w dupie ...

Dokładnie więc argumenty aby przenieść to na temat polityczny są co najwyżej śmieszne i żałosne.

nemox007 07.02.2014 16:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1347707)
To teraz Żuraw będzie nam oglądał niższe ligi belgijskie. Też jakiś pomysł

Chciałbym tylko zauważyć ze to wcale nie będzie złe rozwiazanie. W Belgii jest teraz masa zdolnych chłopaków a rezprezntację mają mocną więc gdyby udało się kogoś tam złapać....

A co do Zurawia. Niech robi co chce byleby się do roboty w Wiśle przykladał bo jak zacznie się wiecej udzielać w polityce to wtedy zacznie się problem. Zresztą taki kandydat to nic nowego. Patria potrzebuje głosów w Poznaniu to bierze Panią Prezes, potrzebuje głosów feministek to Szczukę itp itd. Ale to kwestia na temat polityczny.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 1347846)
Szkoda ze z porządnego forum gimnazjum robicie ..

No Ty akurat "dokładasz do pieca" :D

darotsok73 08.02.2014 10:38

Widzę ze mój post usunięty ,no tak ,niegramatyczny ,szyderczy a nawet niezgodny z linią polityczna i obecnymi trendami.
No przepraszam. Byłem pewien ze mamy demokracje. A tu monopol na prawdę i rację :D

Wizard 08.02.2014 11:01

Publicznie ośmieszasz środowisko kibiców Wisły Kraków i jeszcze się dziwisz, że cię kasują? :P Ciesz się, że nie banują :P

Zasady kibiców Wisły są jasne - nikt nikogo tu nie trzyma, jeżeli komuś się one nie podobają. Kompromitujesz - wypadasz.

Pod względem moderatorskim to forum i tak jest bardzo liberalne na tle for innych drużyn.

FraMat 08.02.2014 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 1347881)
Widzę ze mój post usunięty ,no tak ,niegramatyczny ,szyderczy a nawet niezgodny z linią polityczna i obecnymi trendami.
No przepraszam. Byłem pewien ze mamy demokracje. A tu monopol na prawdę i rację :D

jak byś pisał w temacie "Byli piłkarze Wisły"... a nie p...ył bez sensu o "poglądach" politycznych, nikt by Cię nie skasował. Następnym razem, jak będziesz pisał obok tematu (żale do moderatorów też sa przewidziane w innym dziale) dostaniesz osta, a potem bana

heoij 08.02.2014 20:15

http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/co...evrdjlSjOW.jpg

Yggdrasil 08.02.2014 20:49

zwolnic z Wisły i zapomnieć o gościu, a potem niech sobie robi co chce i z kim chce

wolfy 08.02.2014 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1347927)
(...)

No, nie ma co ukrywać - wstyd.

Wojtas 08.02.2014 21:56

Zuraw what the fuck is going on?

Komu ty tą ręke podajesz

matko od bohatera do zera.

raaadek1 08.02.2014 22:59

Tego sie nawet do 0 nie da porównać...

silver03 09.02.2014 00:04

Może część osób mnie tu zje za to co powiem, ale trudno... Nic bym nie miał do tego by Żuraw startował z LSD (lub każdej innej partii), gdyby:

1. Nie był związany umową z Wisłą
oraz
2. Gdyby do kur*** nędzy zajmował się polityką trochę dłuższy okres czasu, udzielał wypowiedzi na tematy polityczne/ekonomiczne itp., ale kur** nic kompletne zero zainteresowania i tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy maciuś zaczyna robić w polityce. Obłęd.

Ogólnie dość zabawnie i strasznie w polityce - dziś natrafiłem w TV na wiec partii Twój Ruch. Wypowiadał się Kutz i Szczuka czy inna suka, pierwszy smęcił coś o tym, że Śląsk przez lata nie był Polski i to jest skandal, że RP nie respektuje ślązaków jako mniejszość etniczna, druga królewna natomiast stwierdziła, że kobiety są rozwiązaniem dla wszystkiego dlatego kobiety powinny stanowić minimum 40% zarządu w spółkach (wtf). A i była jeszcze 3 pannica, której nazwiska nie pamiętam ale przedstawiła zajebisty plan: "Doprowadzę do tego, żeby każdemu człowiekowi dano to czego potrzebuje" - plan godny nobla.

piotek 09.02.2014 00:18

Silver- śmieję się przez łzy, jak patrzę na Twój Ruch. Dobrze, że Palikot jest najmniej godnym zaufania politykiem wg sondażu.

Co do Żurawskiego, zgadzam się w 100%. Polityka powinna oznaczać koniec pracy w klubie, a jeśli nie rozumie, że stał się marionetką w rękach SLD, to z czym do Europy?

FraMat 09.02.2014 13:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1347948)
Ogólnie dość zabawnie i strasznie w polityce - dziś natrafiłem w TV na wiec partii Twój Ruch. Wypowiadał się Kutz i Szczuka czy inna suka, pierwszy smęcił coś o tym, że Śląsk przez lata nie był Polski i to jest skandal, że RP nie respektuje ślązaków jako mniejszość etniczna, druga królewna natomiast stwierdziła, że kobiety są rozwiązaniem dla wszystkiego dlatego kobiety powinny stanowić minimum 40% zarządu w spółkach (wtf). A i była jeszcze 3 pannica, której nazwiska nie pamiętam ale przedstawiła zajebisty plan: "Doprowadzę do tego, żeby każdemu człowiekowi dano to czego potrzebuje" - plan godny nobla.

Podziwiam, że obejrzałeś.
U mnie to leciało gdzieś w tle w pewnym momencie, ale jak dotarło do mnie bredzenie kucyka przełączyłem natychmiast na disco-polo. :>

adam_09 09.02.2014 21:41

Po wczorajszym filmie o generale Fieldorfie Nilu i sposobach działania komunistów będących genezą SLD Żuraw jest już spalony...

tomasz_19 09.02.2014 22:37

Żuraw po prostu wybrał ciepłą posadkę w zamian za utratę szacunku jakim go darzono na Reymonta i w całej Polsce... czym można nazwać podawanie ręki i łaszenie się do lewaka jak nie zwykłym sk***********m, człowiek godny pożałowania... zwolnić i zapomnieć...

mgła 09.02.2014 23:02

Pracownik Wisły nie powinny być utożsamiany z opcja polityczną. A SLD to już dno dna. Żuraw = Marczuk -Pazura = Senyszyn = Miller. Sprzedał się za kase z parlametu. Mam nadzieje, że do niego nie wejdzie, Wisła pożegna takiego dorobkiewicza i zostaną mu kolorowe ciuchy na straganie.

mistico 10.02.2014 12:37

szkoda, że wystarczy głośno powiedzieć o poglądach, by z Legendy stać się zerem w Waszych oczach. Smutne

kristos 10.02.2014 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1348058)
szkoda, że wystarczy głośno powiedzieć o poglądach, by z Legendy stać się zerem w Waszych oczach. Smutne

Masz rację , dlatego mam prośbę do krytyków 'Żurawia' - odpuście sobie ,ze względu na zasługi Maćka.

Lemoniadowy Joe 10.02.2014 14:17

Cytat:

Jakich poglądach, wierzysz ze tu Żurawskiemu chodzi o poglądy ?

sanderuss 10.02.2014 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1348068)
Masz rację , dlatego mam prośbę do krytyków 'Żurawia' - odpuście sobie ,ze względu na zasługi Maćka.

No chyba nie. Bobrowiczowi tez odpuscic bo tylko raz sie zeszmacil? Kokoszce tez? Oceniajac postac nie wolno brac tylko czesci zyciorysu pod uwage. Jak sobie Zuraw sweet focie z Senyszyn, Millerem i Jaskiernia chce trzaskac to bardzo prosze, wolny(?) kraj, ale niech nie oczekuje ze ludzie mu to wybacza.

hunter 10.02.2014 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sanderuss (Post 1348071)
No chyba nie. Bobrowiczowi tez odpuscic bo tylko raz sie zeszmacil? Kokoszce tez? Oceniajac postac nie wolno brac tylko czesci zyciorysu pod uwage. Jak sobie Zuraw sweet focie z Senyszyn, Millerem i Jaskiernia chce trzaskac to bardzo prosze, wolny(?) kraj, ale niech nie oczekuje ze ludzie mu to wybacza.

3/4 tego forum pierwszy raz właśnie usłyszało o nazwisku Bobrowicz i wertuje google w poszukiwaniu informacji co ten facet zrobił.

Co do Żurawskiego. Niech on sobie robi co chce, to jego życie. Problem leży w tym, że facet jest związany z naszym klubem i na tym związku będzie jechał w swojej kampanii.

Zgadzam się z opiniami, że Żurawski może sobie robić co chce, ale dopiero po tym jak zerwie jakąkolwiek współpracę z klubem.

Tak swoją drogą, czuję się jakbym dostał od p. Macieja kopa w ryj. A ja jak ostatni debil jeszcze kilka lat temu śpiewałem na rynku razem z setką tysięcy "jesteś legendą hej Żuraw jesteś legendą".

FraMat 10.02.2014 14:58

Cytat:

A to Żuraw ma jakieś poglądy?
I to polityczne?
Myslałem, że zna się na piłce.
Gdyby przy tym pozostał, nie straciłby szacunku.
Albo gdyby zaczął najpierw działać w płaszczyźnie lokalnej, a po zdobyciu doświadczenia i nabyciu poglądów wyraziłby chęć działań politycznych w perspektywie europejskiej. Dodatkowo nie w partii, która zawsze działała na szkodę Polaków wysługując się komunistycznej Rosji,a teraz udaje, że to nie ona.

A że postanowił pobabrać się w gównie to co dziwnego, że dla niektorych zaczął śmierdzieć?

PabloTS 10.02.2014 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sanderuss (Post 1348071)

sprawa jest prosta ....mamy na całe szczęście wolny kraj...każdy moze robis co chce.....tylko dopóki dopóty Maciej Żurawski firmuje swoim nazwiskiem tak zasłuzony klub jakim jest Wisła Kraków......musi sie zastanowic czego chce...albo futbol albo polityka....i do tego powinien sie włączyć zarzad klubu i równiez przedstawic swoje stanowisko...i byłby swiety spokój.....

dynek.pl 11.02.2014 14:08

Nasz były gracz zagra w drużynie z mojego rodzinnego miasta -> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1063
także szykuje się powrót na Reymonta 22 w meczu rezerwami pod koniec kwietnia.

mistico 14.02.2014 20:42

dwaj nasi byli piłkarze - Dudu "Goal machine" i Martins Ekwueme podbijają ... ligę indyjską. Dla Dudu to druga przygoda z tym krajem.

Orientuje się ktoś, dlaczego Dragan Paljić nie łapie się w Heraclesie ? W tym sezonie tylko 3 razy na ławce rezerwowych i nawet minuty na boisku nie spędził...

ByQ 16.02.2014 23:28

Zurawski juz sie pokazuje na politycznych imprezkach, jak ta ktora byla w weekend w Krakowie. Az zal bylo patrzeć jak nie wie co ze soba zrobic i do kogo sie przykleic żeby sie popromowac, Ale widać jakie, wartości będzie promował. Odesłanie kobiety do domu by później już na luzie "dobrze bawic" z innymi, jakoś idealnie mi pasuje do bezwartosciowcow z sld.

markowywislak 22.02.2014 01:17

Pogoń gromi Lecha, Małecki cały mecz na skrzydle w I połowie dobry mecz w jego wykonaniu, widać że sie pomału odbudowuje,w II połowie troche przygasł. Ale ciągnął grę na tej lewej stronie naprawde coś z niego miejmy nadzieje będzie przy Wdowczyku. Oczywiście Mały sie nie zmienił- mowa tutaj o gestach w strone kibiców gości :P no i pod koniec spotkania(doliczony czas) wkurzył się na jakiegoś kolege z zespołu.
Cały Małecki

vote-for-mikey 22.02.2014 02:26

Dopiero teraz tu zajrzałem. Niezłe niektórzy mają rozdwojenie jaźni z Żurawiem - wiceprezesem klubu jest czerwony pająk, a Żurawia będą atakować, bo chce sie chłopak dorobić bez zbytniego przemęczania się :d

Dla tych którzy w czerwoność Czerwińskiego niedowierzają, powiem tylko tyle, że niemal wszyscy pracownicy ambasady USA w Warszawie w czasie PRL byli agentami CIA, a Czerwiński był konsulem generalny, w Chicago.

s1mone 22.02.2014 11:45

Ciekawe połączenie, komuchy i CIA... Mów dalej :)))

Revolver 25.02.2014 10:56

A tymczasem Stolarski nie załapał się nawet na ławkę w dwóch ostatnich meczach Lechii. Będzie miał chłopak ciężko, nawet u pro-młodzieżowego Probierza.

anthony09 25.02.2014 11:28

Mam ciekawe pytanie dla was.
Jak uważacie czy Cezary Wilk załapałby się do 18-nastki meczowej Wisły Kraków ?
Bo że Dudka, Stilic, Chrapek, Guła są lepsi to nie mam wątpliwości.

Paweł 25.02.2014 15:16

W czysto sportowej rywalizacji jak najbardziej. Wilk wybitnym piłkarzem nie był, ale na ławce siedzi przecież Burdenski, który występuje na tej samej pozycji, a tu wiadomo jak jest.

des89 25.02.2014 16:01

Wilk by wchodził w doliczonym za Fabiana :D

FraMat 25.02.2014 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez des89 (Post 1350381)
Wilk by wchodził w doliczonym za Fabiana :D

Pieprzenie...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl