![]() |
Cytat:
|
Jak wyłączyć ERA GG?
Dziękuję Michael. :) |
OD ktorej jest odtwarty sklep sportowy w centrum handlwym obok Carrefour'u i Castoramy ?
|
jaką strone polecicie, zeby wynalezc archiwalne wyniki ekstraklasy, jak i wystepów Wisły w pucharach, bo uzupelniam swoje meczowe pamietniki i pare wynikow nie pamietam,
dzieki |
90minut.pl
|
Wybaczcie, że to kolejny mój post na tej stronie, ale sprawa bardzo istotna. Jakiś klimatyczne miejsce na spotkanie we dwoje, że to tak ujmę. W centrum, żeby można było się napić albo kawy albo czegoś mocniejszego no i ceny nie jak u Wierzynka ;)
|
Gdzie mógłbym zamówić koszulki z jakimś stworzonym przeze mnie napisem? Czy jest to w ogóle możlwe tak detalicznie i jakie to mniej więcej są koszty? I Najważniejsze: gdzie można takie coś wykonać?
Dzięki wielkie:) |
Cytat:
w Decathlonie można coś takiego zrobić, nie musisz wyznaczonej ilości, możesz nawet 1 koszulke zrobić sobie po swojemu. |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3799 |
a gdzie sa w krk otwarte baseny czynne? bo dzis jezdzilem i w sumie nic nie znalazlem;/ z gory thx
|
...a raczej prośbę ;) Mianowicie: moze ktoś z Krakowa napisać (PRIVem nie pogardze :P) czy juz jest, albo jak będzie nowa Forza Wisła w pkt w Carefoure lub w M1? z góry THX! :)
|
Witam, czym dojadę z dworca głównego na osiedle dyw. 303?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ile kosztuje przerzutka do tyłu do rowera ? chodzi mi o całą bo sie złamała i trzeba nową kupic.
|
A jaką miałeś wcześniej przerzutkę? Z tańszych to shimano sis za ok. 25zł będą.
|
Widział ktoś dzisiaj papierosy po atrakcyjnej cenie w kioskach/sklepach?
Bo na Onecie coś pier..lą, że od jutra nowa akcyza to sklepikarze muszą sie pozbyć starych zapasów. Pewnie to fama, bo można przykleić nową akcyzę, albo kioskarze sami sobie już zrobili dla siebie zapasy :lol: |
Ciężko będzie Ci dostać. Papierosy są już wsprzedawane od miesiąca teraz to zostały pojedyńcze sztuki takich co nie ida np. męskie itp. A ta atrakcyjna cena to ok 6zł. Zawsze możesz popytać ale troche bedziesz sie musiał nachodzić żeby takie znaleść. Przykleić nowej akcyzy nie moga moga dokupić jakis tam bajer za 1,30 ale z tym jest wiecej kłopotu niż to warte( trzeba iśc do urzedu celnego zrobic renament itp) więc lepiej sprzedać taniej. W tesko wczoraj widziałem "mocne jakies za 6zl i baba mi mówiła że tylko te im zostały.
|
ktoś mi sie na gg włamał najwidoczniej i zrobil roz.......
moge jakos odzyskac swoj numer? |
Cytat:
Chyba hasło a próbowałeś odzyskać na maila?No chyba, że numeru nie pamiętasz to jest problem ewentualnie masz napisany na NK.Jeżeli masz nr konta napisz do redakcji/administracji GG opisz całą sytuacje i już powinni pomóc. |
użytkuje ktoś huba dc z ghnetu?? Działa Wam to ustrojstwo dzisiejszego dnia??
|
nie wiecie czemu dzis po 15 Wiślacki Świat był zamkniety??
|
Jeden Bus jeździ na pewno z pod galerii znaczy obok niej
ul.Ogrodowa ale nie wiem jak jedzie. |
Cytat:
|
Pierwszy raz robię domową wiśniówkę z takiego przepisu:
- 1,2 kg wiśni - 1 l wody - 0,4 kg cukru - 0,5 l spirolu (95%) 3 pytania: 1. Jaka będzie %moc tego specyfiku (imo strasznie cienka:>)?? 2. Czy ta moc zależy tylko od spirolu, czy np. wiśnie lub cukier mają swój wkład?? 3. Czy to nie będzie za słodkie (chyba za dużo cukru)?? |
Cytat:
Ale czestsze poleczenie jest z Ogrowodej , z parkingu dla busów. [ na przeciwko galerii Krakowskiej - od strony Saturna ]. Firmy: Mat bus i NK bus. Trasa: Kraków - Wieliczka - Niepołomice. Ulicami to: Ogrodowa, Westerplatte , Starowiślna, Pl. Getta , Limanowskiego , Wielicka. A potem juz dalej do Niepolomic. Czyzyny lepsze dla kogos kto mieszka w Hucie, Ogrodowa dla kogos z centrum i okolic. |
Kolo Galerii Krakowskiej ostatnio wsiadalem w MAT- a
|
Mam takie pytanie gdzie w Nowej Hucie kupie markera na farbę lub taką farbę do markerów ??
|
Ma ktoś zaproszenie na dobrą strone torrentową zagraniczną ? np .TL
jak coś to priv. |
mam program SE Themes Creator. Zrobiłem sobie motyw jednak coś mi w nim nie pasuje i nie wiem jak to zmienić...a mianowicie te ikonki żeby były przeźroczyste (tzn. żeby w miejsca tych szarych pól było to białe tło z tą laską) http://i43.tinypic.com/1y50jq.jpg
|
czy wie ktos jaka jest u nas w miescie ludnosc? bo mi na wikipedii pokazuje 985000 a aglomeracja 1754000 to jakies za duzo odpowiednio 200k i 500k no chyba ze ja jestem o czyms malo doinformowany
|
a ja mam pytanie co do naszych meczy w sosnowcu. czy beda one rozgrywane z kibicami gosci?? czy tylko nasza ekipa bedzie tam wpuszczana??
p.s niewiedzialem gdzie zapytac to pytam tu:) |
Posiada ktoś takie lub podobne urządzenie? Bo gorąco jak .. a budżet ograniczony i jakieś urządzenie do chłodzenia by sie przydało ;p
http://www.allegro.pl/item666111305_...ktura_vat.html Dobrze to by chłodziło czy tak jak wiatraczek zwykły? |
ktos zna strony a.d wynajmu ?
witam,czy ktos zna strony odnosnie wynajmuj mieszkan w Krakowie ( cos jak gumtree) tyle ze od osob prywatnych a nie agencji ktorym trzeba placic prowizje?z gory dzieki za odp.pzdro
|
Jak się nazywa przystanek autobsowy/tramwajowy najbliżej Galerii Kazimierz? Czy najbliżej jest ten na Grzegórzeckim?
|
Działa Wam gg?
|
Teraz już tak, przez chwilę nie działało
|
ktoś zna jakiś sklep z ciuchami firmy UMBRO w Krakowie z większym wyborem niż w oficjalnym sklepie w galeriach? nie koniecznie same nowe kolekcje po 199 zl.
|
Cytat:
gratka.pl |
Wie ktos jak dojechac na Skalki z Nowej Huty ? oczywiscie srodkami komunikacji miejskiej.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl