![]() |
Niektórzy są może kolekcjonerami biletów którzy chcą mieć pamiątkę z meczu, dlatego nie kupują przez neta tylko w kasie. :-)
|
Patrząc na kolejkę to w ....u tych kolekcjonerów mamy.
|
Kiedyś to rozumiem, bilety były ładne, z hologramem, z lepszego papieru i na każdy mecz w innej tonacji kolorystycznej. Ale teraz?
:) Edit: żeby czasem nikt nie pisał, że my tak na poważnie z tym kolekcjonowaniem. Chociaż... :) |
Dokładnie, dawniej bilety to były graficzne arcydzieła, a teraz to zwykły kawałek papieru, który różni się od poprzedniego tylko zmianą daty i nazwy przeciwnika. Jak ktoś jest takim zawziętym kolekcjonerem, to niech sobie przyjedzie dzień lub kilka dni przed meczem.
|
ciekawe o której został wczoraj sprzedany ostatni bilet na mecz:P
|
chciałem kupić bilet na czwartkowy mecz Śląska, ale bilet jest za filarem (ograniczona widoczność), ktoś się orientuje czy podczas takiego meczu w LE można swobodnie iść pod jakieś barierki i stać tam cały mecz? bilet nie jest na młyn niestety
|
musisz cały mecz siedzieć za filarem!
|
Bilety na mecze rezerw sprzedawane są normalnie w Strefie Kibica?
|
Cytat:
|
dlaczego klub wyłączył ze sprzedaży bilety na sektor G1 i G3 na mecz z Legią?
Jestem pewny, ze na tym meczu będzie wysoka frekwencja. |
G3 jest buforowy. A g1 jest chyba wyłączony od początku sezonu i włączą go pewnie jak sie miejsca na pozostałe sektory będą kończyć.
|
a nie przypadkiem G4 jest buforowy?
|
Od dłiuższego czasu G3 też stał się sektorem buforowym.
|
G4, G5 sektor gosci - G3 buforowy. Jeszcze dwa sezony temu to było G4,G5 sektor gosci a już na G3 'siedzieli' nasi. Ehh, szkoda, że już tak nie jest.
|
czy tylko ja nie moge kupic biletu przez strone? problemy teraz mam nawet z zalogowaniem wywala mi ze bledne haslo/login a logowalem sie jeszcze rano
|
mam to samo.
|
czy bezposrednio przed meczem kasy sa otwarte? do ktorej jak mecz jest 20.30
|
do ostatniego kibica ;)
|
czy istnieje obecnie takie coś jak bilet grupowy?? dajmy na to zorganizowana grupa 20 osób z jednej miejscowości chce przyjechac na mecz? jak to wyglada
|
moze ktos z was bedzie w stanie mi odpowiedziec. Czy dla dwoch obcokrajowcow, ktorzy chcieliby wejsc na mecz z legia musze wyrabiac karte kibica, czy kupuje tylko bilet? Chlopaki sa z argentyny i ciagle o boca juniors gadaja, wiec chcialem imp okazac jak sie kibicuje u nas...
|
Muszą wyrobić kartę.
|
Cytat:
Jeśli Ty nie możesz zmienić sektora, bo masz karnet, to niech sami pójdą na inny sektor. Tak będzie lepiej dla Ciebie i dla nich... |
Obowiązuję wciąż promocja "pierwszy mecz za 5 zł" ?
|
A czemu ma nie obowiązywac? :-) Idziesz pierwszy raz na mecz - płacisz 5 zł.
|
na każdy sektor 5 zł,
jedyny ból, że na dzisiejszy mecz zeszło mniej biletów niż na legię za 2 tygodnie o_O pewnie przed meczem zejdzie jeszcze trochę:) pozdrawiam |
Dzięki ;) Myślałem że obowiązywała tylko przez jakiś czas. Trzeba znajomych zachęcić ;)
|
12 dni do meczu z legia warszawa nie wiem co jeszcze muszą zrobić piłkarze klub żeby był komplet. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której nie będzie minimum 25-27 tysięcy ludzi na tym meczu.
Ciekawe czy doczekamy się kiedykolwiek kompletu... |
ja już bilet zakupiłem w poniedziałek tydzień temu:D:D wszyscy na R22!!! odżałujcie na swoją ukochaną drużynę tych parę zł ja z swoją lubą jadę pomimo, że do KRK mam 90km pokażcie ile nas jest!!! pokażcie piłkarzom, że szanujecie ich wysiłek !!!
|
a Legioniści będą czy mają zakaz?
|
mają zakaz
|
dlaczego prowadzona jest tylko sprzedaz na sektor G2 a na inne G nie ?
|
Cytat:
|
wie ktoś może, macie wtyki ile biletów poszło?
|
mozna zobaczyc jak kupujesz online, orientacyjnie
|
Comek mają niestety zakaz.
|
Cytat:
Jesli szybko zejda bilety na dostepne sektory to zaczna sprzedaz biletow na pozostale sektory. Proste. Dlatego kupowac jak najszybciej! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pomarzyć zawsze można. Edit: OT/ W sumie fajnie byłoby gdyby na bilety_wisla_krakow_pl przy wyborze sektora było oznaczenie ile % jest jeszcze wolnych miejsc i rozróżnienie które miejsce zostało wykupione przez ww a które w kasie. Plus ilość wolnych miejsc na całym stadionie/szacowana frekwencja w meczu. |
Przeciez masz ilosc wolnych miejsc na calym stadionie i mozna sobie obliczyc. Szacowana frekwencja na meczu? a co ktos wrozka jest?
Kto kupil w kasie, a kto przez neta? a nie chcialbys jeszcze statystyk "kto podjechal autem a kto tramwajem" ? Na reszcie pustki? ja patrzylem to juz sporo biletow zeszlo, a do meczu ho, ho.. I nie przesadzaj z tym, ze polowa polowa stadionu wyłączona. Jak teraz jest dostepnych z 27 tys miejsc (i nie sugeruj sie tym ze nie mozna wybrac kilkunastu sektorow VIP od strony orkaglaka.. bo tam tez sa sprzedawane miejsca, tyle, ze nie przez neta.) polowa stadionu to masz 16 tys.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl