![]() |
na najbliższe zdarzenia :
Sport Cz kwi 22 18:15:00 Vitkovice - Pardubice Ice Hockey Extraliga Playoffs Poniżej/Powyżej Under 6.5 1,24 N kwi 25 15:00:00 Fiorentina - Chievo Football Serie A 1X2 1 1,55 Cz kwi 22 21:05:00 Hamburger SV - Fulham Football UEFA Europa League Podwójna Szansa X2 2,09 Pt kwi 23 19:00:00 Polonia AZBUD Warszawa - Sokolow Znicz Jaroslaw Basketball Dominet Bank Ekstraliga 1X2 1 1,20 Cz kwi 22 17:00:00 Japan - Austria Ice Hockey World Championship, Div 1 1X2 2 1,25 . |
sporting fingal kurs 2,05
|
Bastia - Strasbourg 1 V
K'Lautern - Rostock x2 i 2, handi +1bramka dla Hansy. 3 NA 3 :) i coś takiego: Shamrock - Bray x2 -- Zwolle - Fortuna x2 -- Aus.Lustenau - Gratkorn x2 V Widzew - Gorzow W. x2 -- KOSZYKÓWKA Partizan - Hemofarm X -- wszystko solo. nie najgorzej :) |
Taki na szybko na dziś + Chelsea.
Kaiserslautern - Hansa Rostock 1 Debrecen VSC - Kaposvar 1 Legia Warszawa - Piast Gliwice 1 Waterford United - Finn Harps 1 Chelsea - Stoke handi 1 Ako: 4,97 Ech... |
na dziś:
MU 1 Bayern 2 Bayer 1 Werder 1 Inter 1 Real 2 Valencia 1 Barca-Xerez over 2,5 za 23zł do wygrania 231 zł oby niemiecka liga dupy nie dała tak jak ostatnio się to zdarza zobaczymy co będzie :) pozdro Tylko zwycięstwo WISEŁKO tylko zwycięstwo. ŚWL i co znów niemiecka liga jeb*any bayern |
Na weekend STS:
Chelsea - Stoke 1 Sparta Pr. - Bohemians P. 1 Hertha - Schalke x2 Benfica - Olhanense 1 Marsylia - St. Etienne 1 Saragossa - Real M. 2 Inter - Atalanta 1 kurs: 3.69 stawka: 5 zł wygrana: 16.20 zł |
Adamek-Arreola-1 1,7
Panathinaikos-Aris-1 1,63 Middlesbrough-Coventry-1 1,63 Newcastle-Ipswich-1 1,48 kurs ogólny: 6,68 zastanawiam sie czy zagrac taki kuponik... kurs kusi ale mam pewne watpliwosci co do pierwszych dwóch typów |
Chelsea 1
Real 2 Barca over 2,5 |
Leeds - Milton Keynes Dons1
Millwall - Leyton Orient 1 Southampton - Carlisle 1 FC Internazionale - Atalanta 1 Besiktas - Sivasspor 1 Chelsea - Stoke 1 Ako: 5,48 Bayer Leverkusen - Hannover 96 1 FSV Mainz - Eintracht Frankfurt 1x Bolton - Portsmouth 1 Middlesbrough - Coventry 1 Inter - Milan Mythical Matches 1 Gornik Zabrze - Znicz Pruszkow 1 Paris SG - Rennes Powyzej 1.5 gola Ako: 13.61 Kur*a mać. Je*any Besiktas. Już nie mam sił, za każdym razem jeden mecz daje dupy. A tyle innych powchodziło.... Szlag by to trafił. |
Kupon nie z głowy, a z serca :D
Wisła - Lech 1 Adamek - Arreola 1 za 25 do wygrania 90 |
Cytat:
ciężki mecz Wisełki dzisiaj, ja ślepo brałbym remis, ale wygrana by ucieszyła bardzo, w końcu mielibyśmy MISTRZA:D |
Hertha BSC Berlin - Schalke x2
Nürnberg - Borussia Dortmund x2 Wisla Krakow - Lech Poznan x2 FC Internazionale - Atalanta 1 Werder Bremen - FC Köln 1 Zaragoza - Real Madrid 2 10 e.w 50 ale fart z werderem karny w 90min:P |
Coś takiego mam na dziś:
Sochaux - Boulogne 2,X2 i handi +1 dla Boulogne. 3 na 3 :) Górnik - Znicz X,X2 i handi +1 dla Znicza. --- Benfica - Olhanense 2 drużyna strzeli gola:TAK , --- kto zdobędzie pierwsza bramkę:Olhanense. --- wszystko oczywiście solo. |
A ja takie cosik na dzisiaj
1. FC Nürnberg - Borussia Dortmund 2 2,10 Borussia Mönchengladbach - FC Bayern München 2 1,45 ako:3,04 szlak by trafił ten Bayern, myślałem że sobie łatwo poradzą:-/ Wolverhampton Wanderers - Blackburn Rovers X 3,15 FSV Mainz 05 - Eintracht Frankfurt X 3,25 ako:10,24 hehe no i się udało:D patrząc na statystyki drugiego meczu nie można było nie postawić na remis tylko szkoda że za mała stawke. Panathinaikos - Aris Thessaloniki 1,70 1 Vitoria Setubal - FC Porto 1,35 2 Levski Sofia - Pirin Blagoevgrad 1,30 1 ako:2,98 mam nadzieje ze wejdzie jak narazie wszystko ku temu zmierza:-D no i pięknie weszło |
Juventus FC - AS Bari 1
SSC Napoli - Cagliari 1x Burnley - Liverpool x2 Everton - Fulham 1x Bellinzona - Sion x2 Mallorca - Málaga 1x Toulouse - Auxerre x2 Lechia Gdansk - Ruch Chorzow x2 Marseille - Saint Etienne 1 10 e.w 66 |
Juventus FC - AS Bari 1
Everton - Fulham 1 Chelsea - Stoke 1 handi AS Roma - UC Sampdoria 1 Ako: 4,18 Zajebiście. 3 kupony w weekend nie weszły po 1 meczu. Co za zaje*any pech. K*rwa. Chyba muszę sobie przerwę zrobić. |
Anderlecht - Gent 1
Marsylia - St.Etienne 1 Roma - Sampdoria 1 Petersburg - Terek Grozny 1 ako 4.53 Everton - Fulham 1 Chelsea - Stoke 1 Mallorca - Malaga 1 Fiorentina - Chievo 1 ako 3.77 |
RC Genk - G. Beerschot 1.60 !!!!
polecam wszystkim ten mecz!!!! za bardzo gróbą kase ,mecz ustawiony! nowy trener germinalu przyjeżdża bez 7 podstawowych zawodników!!! powtarzam gróba kasa!!! |
RC Genk - G. Beerschot 2 , X2 ,handi +1 dla Germinalu ---
Atletico - Tenerifa 2 , X2 ,handi +1 dla Tenerify --- 1 poł. Atletico - Tenerifa 2 --- Rosenborg - Lillestrom 2 , X2, handi +1.5 dla Lillestrom 2 na 3 |
Widzieliście wyniki dzisiejszych meczy w lidze rosyjskiej? 3x 0 - 0 niemożliwe sie wydaje.
|
a mallorca grajac o jedego goscia wiecej nie strzelajac karnego remisuje 1:1 dupy dała na całej lini !!
|
Fajny kupon mi dzisiaj wszedł, na niezłym farcie:
Aston Villa - Birmingham 1x Chelsea - Stoke 1 Everton - Fulham 2 (do przerwy) Lens - Valenciennes x Toulouse - Auxerre 2 Za 1 zł wyciągnąłem 81 :-) |
Sporting Fingal-Bohemians -1X
Dundalk-Bray-1 Randers-FC Midtjylland -1X Maccabi Haifa-Hapoel Tel Aviv -1 Bohemians 1905-Ostrava-2 Co powiecie na jutro cos takiego za 10zł.....:)? |
Planowałem zagrać na Ajax, Atletico i opisany tutaj Genk. W końcu zagrałem, tylko, że za stawke 3 razy mniejszą niż planowałem... i sobie narobiłem moralnego kaca. Wręcz żałuje tej wygranej ;)
|
Cytat:
|
Katastrofa Romy 1-2 !
|
Cytat:
|
Na dzisiaj
Bohemians 1905 - Banik Ostrava x2 Korona Kielce - Legia Warszawa x2 Le Havre - Caen 1x Dundalk - Bray Wanderers 1 Crystal Palace - West Bromwich 1x Osasuna - Athletic Bilbao x2 system 5/6 11zł e.w 50 |
Za dużo zdarzeń! Graj single, max duble niezależnie od kwoty. Takie kupony mają największą szansę na wejście (wiadomo- im mniej zdarzeń, tym mniejsze ryzyko). Zagraj za to 11 zeta 1 mecz, potem za wygraną znowu 1 mecz itd. W końcu dojdziesz do konkretnych kwot na granie, a jak nie, to i tak byś wtopił ;)
|
HJK helsinki-valkeaKoski 1
guimareas-belenensens 1 dundalk-bray 1 bohemians -ostrava X2 norrkoping -brage 1X co sadzicie tych właśnie się boje co sadzicie???????za 14 meczy mam 141zl |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl