![]() |
Sygnały, sygnały, sygnały... Konkrety dawać, a nie sygnały, że coś MOŻE się zmienić. Nie wiem czy ten Bangora to dobry deal. Może rzeczywiście warto zaryzykować, przynajmniej na te pół roku. Jako uzupełnienie składu może być, nie chcę nawet myśleć, że to mógłby być "as w rękawie" zarządu na odejście Stilicia o.O
Tak naprawdę nasza kadra wygląda teraz słabiej niż na początku sezonu. Wyczuwam znowu lichą wiosnę. |
1. wyjasnienie konkraktu Stilicia do meczu z Lechia
2. nowi zawodnicy na zgrupowaniu w Turcji (sadzac po dlugosci obozu,ilosci pozostalych sparingow raczej nikt juz sie nie pojawi) 3. wzmocnienie lub uzupelnienie skladu w tym okienku to postanowienia badz plany prezesa na najblizsze kilkanascie dni,wierzycie? |
Cytat:
|
stoper, skrzydłowy, napastnik to MINIMUM
|
Kadra według mnie wygląda lepiej niż na początku sezonu choćby z tego względu że mamy Ryśka i wróci niedługo Stjepa. Do tego po kontuzji wróci Jankowski który pół rundy przesiedział. Jak dla mnie nawet jeden skrzydłowy będzie zbawieniem (oczywiście nie taki co nie grał 5 lat i nie umie prosto piłki kopnąć)
|
Cytat:
|
Jak już jesteśmy przy czytaniu ze zrozumieniem, to Głowa sugeruje raczej powiększenie.
"kadra jest coraz szczuplejsza. Dostajemy sygnały, że w tej kwestii coś może się zmienić"- tendencja uszczuplania zestawiona z zapowiedzią zmiany. |
Cytat:
|
@up
Zwracam honor. |
http://www.weszlo.com/2015/02/08/smu...syc-po-omacku/ - artykuł na temat naszego testowanego Jebricia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Dzisiaj miała być decyzja co do Bangury, ktoś coś już słyszał?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Smuda mówił że decyzja o Bangurze będzie podjęta w ostatnim dniu obozu w Turcji. Czyli jutro powinno się wyjaśnić co do jego przyszłości.
|
A co z resztą czarnych gwiazd? Np z takim Jebrinem?
|
On poleci do Krakowa i będzie trenował z drużyną, a jego sprawa ma się wyjaśnić do końca tygodnia lub do poniedziałku, wtorku następnego tyg.
|
Jeżeli Torric faktycznie będzie jeszcze trenować z drużyną, spójrzmy na kompilację jego najlepszych zagrań na YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=ERUKjz-95bQ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Umowa z Semirem będzie podpisana przed meczem z Lechią.
Nie będziemy rozmawiali przed meczem o umowie by Semir mógl się przygotować do spotkania... eeeee czyli juz nie pormazmawiają nigdy |
Wg mnie z tego co tu i tam można wyczytać z wywiadów Semir co najmniej do końca sezonu zostanie i chyba tyle potem odejdzie.
|
To już lepiej było go sprzedac w zime.
|
Cytat:
1. nie wyjaśnienie 2. dwóch kaleków na testy bez kolan, jeden już odstrzelony, drugi w trakcie 3. nie ma prezes obiecał, prezes obietnic nie dotrzymał, zaczyna już w tej kwestii przypominać swoich poprzedników Basałaja i Bednarza :lol: druga kwestia to jego cel - awans do europejskich pucharów - nie powiem może zostać spełniony bo w naszej kopanej lidze wszystko jest możliwe, tylko co dalej jak awansujemy do LE? bez wzmocnień to dla mnie max II runda. Na Jovicia mają wydymane bo "optymalne przyjście Bobana to lato" (słowa prezesa), aha Miśkiewicza nazwali wzmocnieniem (!!!!!!!!),oczywiście prezesunio nie pojmuje że Jovic odstawiony i nie będzie grał, a co tam bez formy i ogrania też dobry, a propo ogrania,to w lecie ten Jovic będzie tak wszystko ogarniał w zespole? nagle będzie pojmował filozofię Smudy? przecież to ku*wa śmieszne co w tej Wiśle tam na górze robią :) |
że jest kłamcą to już wiemy, zobaczymy czy coś poza tym zaoferuje..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl