![]() |
Cytat:
|
Ma ktoś jakiś dobry sposób jak powiesić szaliki na ścianie?
|
Cytat:
Cytat:
|
Mam takie pytanie:
Czy jest jakaś ogólna nazwa na zachowanie gdy się chce zmieniać wszystko wokół oprócz siebie samego? |
jade w tym roku do Bułgarii i kilka pytan mam:
czy picie w miejsca jest zabronione? czy na granicy tureckiej są jakieś wykrywacze metali lub trzepia? bo skoro wiza potrzebna... a mam w planie wziac ''cos'' metalowego |
Od jak dawna mniej więcej przed meczami przy R22 puszczana jest piosenka Vangelisa - Conquest of Paradise ? I w ogóle dlaczego akurat ta (bardzo ładna zresztą )?
|
Cytat:
|
Ktoś poleci dobrego blacharza w Krakowie. Podziękował.
|
Cytat:
-------------- Cytat:
|
a ja mam głupie pytanie i pytam w imieniu kolegi czy dla studenta bezpieczniejszą okolicą do zamieszkania jest osiedle Bohaterów Września czy Górka Narodowa? bo chłopak ma na oku mieszkania właśnie w tych 2 miejscach
|
Cytat:
|
Zepsul mi sie zamek w polarze... ile kosztuje "wyprucie" starego zamka i zalozenie nowego? Jest wogole taka mozliwosc? Do krawcowe musze to dac czy do jakiegos innego "zakladu"?
|
Cytat:
|
Gorka Narodowa jest spokojniejsza, ale niech kolega zastanowi sie lepiej jak z dojazdem do "jego" miejsc, ale wydaje mi sie ze BW ma lepsza komunikacje z miastem
|
Ma ktoś jakiś sprawdzony link do CS1a 1.6?
|
Ile kosztuje najtańsza piłka do siatkówki w Decathlonie? Musze wiedzieć bo wybieram się w piątek do Krakowa i nie wiem czy kupie taniej niż na allegro. A chce ją mieć jak najszybciej. Może ktoś ostatnio był. Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Cytat:
krawcowa na lajcie Ci zrobi taką usługę hehe |
Cytat:
|
Cytat:
a jaka cena (ok) tej "uslugi"? |
Cytat:
|
A ja mam pytanie czy jest możliwość w kantorze w Krk wymienić dolary amerykańskie bezpośrednio na euro? Bo z tego co slyszalem to dolar--> pln--> euro jest niekorzystne
|
Cytat:
ja robię u zaufanej krawcowej na osiedlu.. to mi tanio bierze zawsze do 20zł. Ale tak normalnie to niestety nie wiem. |
Jest możliwość ściągnięcia koncertu Tercetu Egzotycznego, który odbył się 28.12.2008 w studiu koncertowym Polskiego Radia we Wrocławiu ? Będę wdzięczny za linki.
Ps. Mama mi nie daje z tym spokoju :D |
Mam takie pytanie, jakie studio tatuazu polecilibysice w krakowie?? chodzi mi głównie o wzgledy sanitarne jak i profesjonalizm wykonania??? Byłbym wdzieczny za pomoc. Czekam na pw ;)
|
Cytat:
|
Gdzie będzie rozgrywany Super Puchar Ekstraklasy z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam
|
Super puchar co?
|
Super Puchar Polski rzecz jasna :lol:
|
Ma ktoś adres stronki gdzie podawało sie jakie radio, godzine, dzien i pokazywało jaka piosenka leciała?
|
Cytat:
|
Cytat:
Wie ktoś skąd można ściągnąć mecz stulecia Wisła-Sevilla? |
Wie ktoś czy będzie pokazywany w telewizji a jak tak to gdzie najbliższy mecz Polonii Warszawa w lidze europejskiej?
|
nienormalny989 dzięki wielkie !
|
Mam 2 pytania:
1. Zna ktoś numer na wyłączenie roamingu w plusie? Na ich stronie coś znaleźć to sukces. 2. Ma ktoś jakiś sposób na "odczepienie" liter które zostały naprasowane na koszulkę? (koszulka była robiona w fanatyku) |
Cytat:
Inaczej to zalogować się na stronce i tam masz ustawienia konta i wyłączasz roaming. |
Wie ktos do ktorej czynne sa gokarty kolo m1 ? ile to kosztuje ?:D i najwazniejsze czy jak mam 190 cm to zmieszcze sie do tego ?:D:D
|
Cytat:
|
Co znaczy skrót JKG?
|
Cytat:
jasno jest, czyli pewnie do 21, tak jak całe m1. kosztuje taka przyjemność nie więcej niż 15 zeta, a co do wzrostu, ja ze swoim 194 wchodzę do malczana, to ty do gokarta wejdziesz tym bardziej :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl