![]() |
Coś sie ruszyło na C4, masakrycznie wygląda sytuacja na C1 oraz C5. Miejmy nadzieje że do 21 na C4 zejdzie wszystko a jutro przynajmniej połowa C1 i C5 sie wypełni.
Jakie to czasy nastały że na hitowy mecz C nie jest pełne dzień przed meczem :( |
Cytat:
Niektórzy jeszcze 4 lata wstecz mówili że wolą 2 tyś niż cały stadion... A z drugiej strony potem są płacze że transfery są bezgotówkowe, że w klubie bida... a jak przyjdzie przytargać dupsko i zostawić śmieszne kilka zł na koncie klubu to się nie chce... |
Jutro bilety będzie można kupić od 10?
|
Tak, od godz. 10:00 otwierana jest Strefa Kibica.
|
Tak sobie liczyłem frekwencje na sektorze C. Jest 2/3 miejsc zajętych na młynie ale na pewno frekwencja na młynie jeszcze się podniesie.
Dane na godzinę około 16:30 Sektor C: 3850/5792 C1: 102 /1130 C2: 1196/1196 C3: 1140/1140 C4: 1085/1196 C5: 325/1130 |
Zostało jeszcze 90 biletów na C4 o C1 czy C5 nie wspominając, więc nie ma szans żebyśmy zapełnili całe C.
|
żebyś się nie zdziwił ;)
|
Stan przed zamknięciem sprzedaży internetowej:
C1 - dużo dostępnych biletów C2 - wyprzedane C3 - wyprzedane C4 - zostało około 70 biletów C5 - dużo wolnych. B11 - wyprzedane B12 - zostały dosłownie 2 bilety D11 - zostało 23 bilety D12 - wyprzedane D21 - wyprzedane D22 - dużo wolnych miejsc D23- zostało 46 sztuk D24 - sporo wolnych miejsc E22,23,24,25 - Jest jeszcze dużo miejsca E13,14 - sporo wolnych E15 - 7 wolnych miejsc E16 - prawie puste G1- do wyboru do koloru G2 - mniej więcej 50/50 A22 - wyprzedane A11,21, 23 - są jeszcze spore zapasy H22,23 - również są dostępne w pokaźnej ilości. |
link do dokładnego wyniku sprzedaży https://docs.google.com/spreadsheet/...Xc&usp=sharing
|
To Payu to jakaś poważna firma?, bo za ich pośrednictwem i mbanku kupiłem, a przynajmniej tak mi się wydawało, że kupiłem bilet na mecz a tu ch,uj ani biletu ani zwrotu pieniędzy. Jak żyć?
Nie mam biletu no to jakie potwierdzenie, kasa się zawieruszyła po drodze i Wisła twierdzi, że do niej nie dotarła a Payu póki co nie odpisuje. |
Drukujesz przecież potwierdzenie, bilet masz na KK?
|
Czyli 13100 biletów sprzedanych. Jutro pewnie też kilka tysięcy pójdzie, spodziewam się ~18 tys. ;)
Na Lecha klub sprzedał już więcej biletów niż na ostatni mecz z Jagą (12 310) i niewiele mniej niż na spotkanie z Górnikiem (13 244). |
Trzeba jeszcze doliczyć sektor szkolny (+/- 1000) i cały F a tam też jest sporo ludzi.
|
Jutro będzie można zakupić bilety na otwarty sektor F24!
Po bilety zapraszamy od 10:00! |
Nie orientuje się ktoś czy w razie braku dowodu osobistego oraz paszportu , wystarczy do wyrobienia karty kibica ( i wstępu na mecz ) legitymacja emeryta oraz książeczka zdrowia ? z zastrzeżeniem że legitymacja nie zawiera zdjęcia ( a zawiera pesel ) a książeczka zdrowia odwrotnie ( ma zdjęcie bez peselu ) ?
|
wystarczy tylko potwierdzenie peselu, nie zwracają na to zbyt wielkiej uwagi.
|
Pytanko, kupiłem wczoraj bilety na sektor rodzinny 35+1 zł, nie wiecie czy mogę dziś dokupić jeszcze jeden za 1 zł dla drugiego dzieciaka ?
|
Myślę, że nikt tutaj nie zna tak dokładnie tego zawikłanego regulaminu, na to pytanie odpowie Ci tylko kasjerka :)
|
Cytat:
|
@Karamazov
Są bardzo powolni. Przed meczem z Jagiellonią kupiłem karnet. Potwierdzenie zaksięgowania srodkow nigdy do mnie nie dotarlo, a karnet zostal zaktualizowany po kilku dniach. Musisz sie wiec uzbroic w cierpliwosc ale male sa szanse, ze zdaza na Lecha. Absurdalne jest to, ze oficjalnie na zaksiegowanie maja 24h ale w dni robocze. Jesli wiec kupujesz karnet w piatek wieczor lub w sb, to moze byc klopot. |
Co w tym absurdalnego bo nie rozumiem ? Mam rozumieć że specjalnie dla Ciebie i innych który zawsze wszystko zostawiają na ostatni moment ma być u nich w firmie osoba 24h bez snu byś był zadowolony i spełniła Twoje widzi misie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Krotochwila dzięki za informację, to Payu na tle konkurencji wygląda na śmieszną firmę po prostu. |
Ja też bilet kupowałem wczoraj po 16, też anulowano mi transakcję i teraz trzeba dymać pod kasy...
|
Cytat:
|
z twittera Jakub Podsiadło: Dzisiaj duża frekwencja na R22, ale zgrzyty są - firma PayU obsługująca płatności za bilety przez internet nawala. Przelewy za bilety nie dochodzą do klubu, a kibice mają poblokowane karty i wejście na mecz.
|
icki znowu kable gdzies pocięły...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. gdzieś w komentarzach na wislaportal ktoś napisał, że awaria systemu i kasy nieczynne ;) |
Otwarto kolejny sektor E21.
Więc kto nie ma jeszcze biletu leci do kasy i kupuje! |
Nie ma jednak problemu z zakupem biletu przez kogoś, kto kupił bilet on line ale transakcja została anulowana. Do kas! :)
|
Widzów: 18453
Bardzo ładny wynik zarówno meczu jak i pod względem widzów :-) Ale jak zawsze znajdzie się klka negatywnych zdań odnośnie funkcjonowania Strefy Kibica. Dlaczego nie było oddzielnych punktów do przedłużania oraz do wyrabiania nowych Kart Kibica ? Nie może być tak, że kibice którzy chcą przedłużyć ważność Karty która zajmuje tylko chwilkę czekają razem z tymi którzy wyrabiają ją po raz pierwszy co przecież zajmuje więcej czasu- przepisywanie danych z karteczek, robienie zdjęcia i drukowanie karty, sprawdzanie itp. Nie można było otworzyć połowy punktów do przedłużania a połowy do nowych Kart ? Zapewne sprawniej by się to potoczyło i więcej ludzi weszło na mecz ... Kolejka do Kart Kibica wychodziła poza stadion: http://oi41.tinypic.com/mrffyh.jpg Na górze zrobił się taki bałagan, że musiała interweniować ochrona, ponieważ niektórym ludziom puszczały nerwy od ścisku i duchoty panującej na górze (tak na przyszłość nie ma tam klimatyzacji albo nie da się otworzyć okien ?) Mamy XXI w. a Karty Kibica nie da się odnowić przez Internet ? Przecież jak ktoś posiadał Kartę i kupował na nią bilety przez Internet to dlaczego nie może przelać tych 10 zł w domu tylko specjalnie musi jechać do Strefy Kibica aby przynieść tylko jakiś głupi papierek na którym podpisuje się, że chce przedłużyć jej ważność. Nie da się tego kliknąć w Internecie ? Przecież to kpina ... Około 300 osób jak nie więcej, odeszło nie wyrabiając KK, ponieważ dokładnie o godz. 18:00 gdy mecz się zaczyna Panowie ochroniarze zagradzają drogę na górę i mówią, że wyrabianie KK zostało zamknięte ... Wiem, że Panowie z marketingu czytają to forum :-) więc może pomyślą nad innym rozwiązaniem tej sprawy bo sporo ludzi zamiast być na stadionie wróciło do domu albo baru oglądać mecz. |
Miny wyrafinowanych studentów i panów ze środowiska ą,ę, myślących chyba, że stoją w kolejce do teatru bezcenne, gdy co chwile ktoś bardziej ogarnięty wpychał do kolejki małolatów.
|
Cytat:
przejdź się tam kiedyś i spróbuj otworzyć okna.. a na marginesie to podobno ktoś tam zemdlał.... zresztą można sobie tu pisać, dyskutować, a idę o zakład że przed Legią będzie to samo. |
Cytat:
Cytat:
|
jeśli prawdą jest zainteresowanie zakupem biletów przez internet "tak upragniony przez wszystkich a wykorzystywany przez stosunkowo niewielu" to i z kartami będzie podobnie.
najlepszym wyjściem jest przyjechać w tygodniu, załatwić bez kolejek i kartę i bilet. ktoś nie ma czasu? podejrzewam że tyle co się w dniu meczu stoi w kolejce jednej i drugiej to szybciej byś rowerem przyjechał z Bieżanowa, kupił i wrócił a do tego bez nerwów i stresu. |
Najlepszym rozwiązaniem byłoby spuścić karty kibica w toalecie, a przedłużanie kart kibica to już paranoja do kwadratu. Kibic w Polsce ma status oznakowanego bydlęcia i tak jest traktowany. Czy na żużlu albo siatkówce istnieją karty kibica? W apokalipsie jest napisane, że bez numeru nie kupisz ani nie sprzedasz. Już nie wiele brakuje bo na mecz nie wejdziesz i wszyscy traktują to jako normalność...
|
Cytat:
|
Prawda jest taka że jeśli masz KK i nie kupujesz przez neta tylko czekasz na dzień meczu to jesteś zdrowo .......nięty.
To powinny być jednostkowe przypadki. Chcecie to stójcie jak w komunie. 4 kliknięcia, system jak dla przedszkolaka, super działające płatności a oni jak osły w kolejce... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl