![]() |
Cytat:
17:15 Koniec Katar 0 - 2 Uzbekistan [59' , 77'] coś dużo osób musiało polecieć :] szkoda, że nie zagrałeś tak samo jak przy tenisie -> czyli przeciwko faworytowi, miałbyś piękny dzień :) ja gram na weekend Fulham 1.40 Bolton 1.20 Cholet w kosza, liga francuska na KZ 1.08 Do tego jeszce Siena 1.45 Bordeaux 1.25 Nancy (awans) 1.15 |
Kur.. wielcy znawcy Azji sie nagle znalezli,Katar gral taka pyte ze juz do przerwy powinni dostawac..Rada taka,zeby ludu nie sluchac.
na noc puscilem Miami -2,5 i Knicks + 7,5 zobaczymy co bedzie |
Na dzisiaj cos nie mam weny do gry...
Mysle, ze trzeba grac Barce z handicapem na przelamanie (ostatnio remis w pucharze i slabszy mecz w lidze) i do tego Federer - Davydienko na liczbe setow 3 Moze cos pozniej jeszcze wymysle ale cos nie czuje tych pucharow dzisiejszych... Malysz - Koch 1 (dobry kurs, mimo ze Koch to lotnik mysle, ze nasz Adam po slabszym Bischof. pokaze sie dobrze przed spora polska widownia) Mordenstern - Amman 1 (nie wiem dlaczego taki wyskoki kurs na bedacego w gazie Morgiego) |
Kuwait - Chiny goście strzelą bramkę TAK
ako 1.39 Arsenal - Leeds 1 Empoli - Vicenza gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.52 |
arsenal-leeds live 62 min over 1,5 1.25
edit Deportivo-Barca Deportivo + 2 1.87 Watpie,zeby Barca wygrala tu na wyjezdzie 3 bramkami,a noz uda sie zremisowac albo przegrac jedna ;) w przypadku porazki 2 golami zwrot |
Lucchese - Foggia 2 2.10
Przyglądając się tabeli i ostatnim wynikom osiąganym przez obie ekipy, ciężko byłoby wskazać faworyta tego meczu. Wyżej w tabeli i jednocześnie z o 8 oczek lepszym bilansem są prowadzeni przez samego Zdenka Zemana goście. Pod względem spotkań wyjazdowych są 3. drużyną w lidze, ustępując jedynie przewodzącym stawce Nocerino (absolutnie poza konkurencją, raptem jedna porażka po 18 kolejkach) i Cisco Roma. Bilans Foggi, biorąc pod uwagę specyfikę ligi, gdzie własne boisko to naprawdę duży atut, jest niezły: 4-1-4; 18:17. Gospodarze nie odnieśli zwycięstwa od 4 kolejek, nie będąc w stanie zdobyć w nich choćby jednej bramki (!). Ich 2 ostatnie występy to 2 porażki. Nie licząc 3 zwycięstw na inaugurację sezonu, w następnych 15 kolejkach wygrali tylko raz (!), notując 8 porażek. O co chodzi? Lucchese bankrutuje. Piłkarze nie dostają wypłat (klub zalega im już za 3 miesiące!). Klubowi działacze podając się do dymisji, zostawili klub na pastwę losu (dosłownie uciekli z kraju). Klub ratując się jak może wyprzedaje piłkarzy (co najmniej 5 już odeszło). Jednym słowem - chaos. Więc jak można mówić o pozytywnych wynikach drużyny. Sytuacja jest fatalna. Od dna tabeli dzielą ich raptem 3 oczka i wszystko wskazuje na to, iż po najbliższym meczu, ku owemu dnu się przybliżą. Trudno znaleźć kursy na to zdarzenie. Zdecydowana większość bukmacherów usunęła to spotkanie z oferty. Expekt, jako jeden z nielicznych, chyba się "zagapił". Na zwycięstwo Foggi w Unibet kurs wynosi 2.10. Kto nie skorzysta, ten trąba! Analiza by belfast boy sam gram i wklejam jakby ktos zdazyl zagrac w unibecie |
ja na wieczor puscilem takie cos
porto - martimo (+1,5) deportivo - barca (+1,5) |
Dzięki wielkie El'kabat, na pewno zagram na Expekt:)
Lucchese - Foggia 2 ako 2.00 |
Tez zagralem Foggie ale przepuscili mi jedynie za 200 pln,reszta czeka na akceptacje unibetu,s......iele ;|
edit jednak zaakceptowali calosc ;) |
W bet365 wycofali już ten zakład albo nie dali go w ogóle.
|
Mi całe szczęście na unibecie nie robili problemów z postawieniem.
|
Cytat:
nie wiecie czemu bwin nie ma stawek na Puchar Azji? |
Na dzis narazie gram cos takiego
Tepes - Stoch 2 Leicester - Man City (handicap 1-0) 2 Napoli - Juve 2 Catania - Inter 2 i to wszystko na systemie 2z4 |
witam, może się ktoś orientuje jak STS rozlicza kupony z handicap'em w koszykówce.
puściłem spotkanie Detroit (-2,5) - Philadelphia typ: 2 spotkanie zakończyło się po 4 kwartach wynikiem 99-99, natomiast po dogrywce było 112 - 109 no i właśnie czy taki typ liczy się tak jak w piłce bez dogrywki czy włącznie z dogrywką? |
licyz sie regulaminowy czas - bez dogrywki
|
w STSie -> regulaminowy czas gry
|
Witam
moje typy na dzisiaj kupon nr.1 Milan -Udinese 1 kurs 1.44 Fiorentina -Brescia 1 kurs 1.56 Lazio -Lecce 1 kurs 1.40 Napoli -Juventus 10 kurs 1.30 kupon nr.2 Espanyol -Saragossa 1 kurs 1.77 Mallorca -Almeria 1 kurs 1.7. Santander -Gijon 10 kurs 1.24 |
Po dłuższej nieobecności....nastawiam się na Milan.
Cesena - Genua 2(2,55) Panserraikos - AEK 2(2,1) 1p: PAOK - Asteras 2(6,5) dnb:Milan - Udinese 2(3,75)...zwrot. X2(2,37) +0,5 Udinese(2,05) 1p:Udinese(5.5)..30sek zabrakło :/ p/k:Udinese/X(16) |
Lucchese - Foggia jak narazie 1:0, kiepski początek, ale odrobią:D
edit: no już mamy 1:1 :) edit2: pozamiatane chyba. |
Lucchese 4 - 2 Foggia
ciekawe czy bukmacherzy zapłacili panu od recenzji w/w meczu ^^ |
To zesmy dzis poplyneli z ta Foggia...
|
a ja dzisiaj odpuscilem sobie tę Foggię ,ale za to popłynęłem na Lazio.
Jakby sie kto pytal te Lucchese gralo w podstawowym skladzie ... |
a ja mając do wygrania z 65zł -->1154zł
wtopiłem przez... Japonię, która nie dała sobie rady z... Jordanem;( |
Chciałem zagrać na Real grubiej, żeby odkuć Foggie, ale dobrze ze nie dalem uff cos slabo graja jak na razie:D
|
nie ma sie co zalic tylko kombinowac cos na wieczor :P
Levante - Valencia 2 Napioli - Juve 2 Leiria - benfica 2 Mysle ze Juve sie wreszcie przelamie - wazny mecz i wazne 3 punkty do zdobycia |
Juve lepiej odpuścić, Napoli u siebie dobrze gra:)
|
Na noc taki dubelek:
MIA Heat -5.0 @ 1.90 :-) SA Spurs -11.5 @ 1.90 :-/ |
Hércules - Atlético Madrid x2
ako 1.35 |
Na dziś gram tak:
Korea Południowa- Bahrajn 1 1,45 2-1 Glasgow Rangers- Kilmarnock 1 1,35 3-0 dorzuciłem jeszcze: PAS Giannina- OFI Crete 1 1,4 1-0 ako. 2,74 3 zł na wieczór jeszcze puściłem: Maccabi Tel Aviv - Beitar Jerusalem 1 1,55 1-0 Crvena Zvezda Beograd - Buducnost Podgorica 1 1,65 63-55 Atalanta Bergamasca Calcio - US Grosseto 1 1,4 2-0 Higgins J. - Dott G. 1 1,35 4-6 Ako. 4,83 2 zł |
Cytat:
|
puszczany w totomixie , więc licząc kurs trzeba pomnożyć x 0,88 (12% podatku)
Japonia - Jordania 1.3 Chelsea - Ispiwch 1.2 Morgerstern - Koch 1.55 Koudelka - Matura 1.4 schlierenzauer - Evensen 1.34 Zaksa - Resovia 2.05 Sampdoria - Roma + X 1.44 Fiorentina - Brescia 1.5 |
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...ani,nId,317488
Pan minister znowu w akcji. Ciekawe jak ten człowiek sobie to wyobraża :lol: |
moj typ na dzis
R.O'Sullivan - Allen 1 |
2 Załącznik(ów)
Ostatnio sporo do przodu.............. Bardzo miło rozpoczęty Nowy Rok!! Coś czuję, że nadchodzą dobre czasy.... :)
Typy z serwisu: zarabiajnabukach.pl |
Cytat:
|
No tak. Mam abonament u nich wykupiony.......
|
Płacenie za typy jakiemuś portalowi to najgłupsza rzecz jaką słyszałem dotyczącą bukmacherki. Oczywiście to Twój wybór, ale ja tego bym nigdy nie polecał, bo pewnie niejednokrotnie są to zwykli naciągacze, którzy chcą kasy za to, że zaproponują ci jakiegoś "pewniaka". A ty wiedząc, że za to im zapłaciłeś mowisz sobie: "No przecież jak im płace, to Barca musi dzisiaj wygrać". Pozdrawiam i życze wygranych
|
No niby trochę racji masz, ale jeśli typy przynoszą zyski to czemu nie.......
|
Cytat:
jesli tak to ladna padaka :shock: Wygrana Kowalczyk byla prawdopodobna tak na 90 procent :) A i widze, że grasz w BAH - nie polecam ! kurs na Kowalczyk byl 1.40 w innych bukach okolo 1.5 albo wiecej. |
Padaka nie padaka, liczy się tylko to, że kasa wpadła. BAH może nie ma najlepszych kursów ale ma jedną podstawową zaletę: można spokojnie grać za większe pieniądze. Gdzie indziej to przyjmowali do wysokości 300euro na ten zakład a potem to już wg ich własnego widzimisię. A no i kasa wpłynęła na konto najszybciej z BAH (nie chcieli żadnych skanów, dokumentów, itp). Choć za często faktycznie tam nie gram (akurat w tym momencie jak obstawiałem mieli 1 z lepszych kursów na to zdarzenie).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl