![]() |
Jak wyżej.
Zakup karnetu najlepszą formą wsparcia finansowego klubu. |
Przemysław Lech oficjalnie wypożyczony do Floty Świnoujście. Bardzo fajnie, oby chłopak regularnie pograł w tej pierwszej lidze.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_swinoujscie/ |
plytko myslicie... karnet karnet karnet... nie kazdy kupi karnet... ale jesli bedzie konto to moze jak nie Ty to moze ktos inny placi albo INWESTOR POPROSTU WPLACI czemu zakladasz od razu ze nie? czemu nie sprobowac przez chociaz 1 rok?? i ja bym chcial zeby klub cos takiego zorganizowal bo to bedzie medialne, bezpieczne, bez zadnych podteksow ze Ci ktos to zabierze... glupi przyklad legly pokazuje ze 2 mln maja na transfery... kazdy pomysl nawet sprawdzony gdzie indziej tu odrazu nie... ale pomysl Wislakow jest okolo w calej Polsce z 50 tys ktorzy ogladaja kibicuja klubowi nie powierz mi ze nie ma tam jakiego milionera w tej liczbie osob... ktory akurat cos rzuci wiecej nawet 100 tys zl patrz ile to dlanas i dla klubu bedzie kasy...
|
Było spotkanie z prezesem, trzeba było osobiście zaproponować mu taki pomysł.
|
Wiesz nie bede przyjezdzal z Warszawy zeby porozmawiac z Prezesem kiedy pracuje... powiem tak jacy kibice takie pieniadze mowie tutaj o was! bede pisal codziennie do Maksa Michalczaka ze mam taki pomysl i ja przynajmniej cos zrobie. (nie znam innego maila) A Wy sobie karnety kupujcie jak stare pryki co nie maja marzen zeby ta nasza Wisla cos osiagnela... z takimi kibicami to tylko stagnacja pozdrawiam i bez odbioru
|
Kolega UCHEJ rozumiem ze karnet posiada. Który sektor tak z ciekawości?
|
Cytat:
|
Wy tu sobie tak piszecie tak o finansowaniu Wisły o zbiórkach pieniędzy, tymczasem Smuda miał do dyspozycji 3 rezerwowych ... a wszyscy młodzi "zdolni" idą na wypożyczenia. Trochę to dla mnie mało zrozumiałe chyba, że rzeczywiście coś jest na rzeczy w temacie sponsora i pozyskania nowych zawodników.
|
A na zgrupowanie pojechało 24 zawodników... ;)
|
W dzisiejszym PS jest ciekawy artykuł na temat naszej sytuacji. Z wypowiedzi "Głowy" można wywnioskować, że piłkarze są już zmęczeni całą sytuacją. Mam nadzieję, że RG nie "pojechał" na fantazji podczas pierwszej konferencji. W końcu te wielkie nadzieje związane z jego osobą musiały mieć chyba jakieś podstawy.
Co do karnetów i biletów, to nieważne kto ma jakie zdanie na ten temat, ale Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ każdy jeden zakupiony przez kibica bilet lub karnet klubowi NIE ZASZKODZI, a w jakimś stopniu POMOŻE! Wybaczcie za te truizmy, ale mam wrażenie, że co poniektórzy zdają się o tym zapominać. |
Cytat:
|
Tzw. myślenie życzeniowe. Oceniając wypowiedzi RG trzeba mieć na uwadze, że jest silnie związany emocjonalnie z Wisłą i chce dla niej jak najlepiej. Ponadto sam nie ukrywa, że praca w Wiśle nie jest dla niego tylko pracą, a czymś znacznie ważniejszym. W takim przypadku nietrudno o przesadny optymizm.
Ja osobiście uważam, że głównym powodem, dla którego został zatrudniony w Wiśle są jego kontakty biznesowe, dlatego w kwestii skuteczności jego działań jestem umiarkowanym optymistą. Czas na pierwsze rozliczenia jego wypowiedzi nastąpi tuż przed meczem z Lechią. Mam tu na myśli sprawę Semira i potencjalnego sponsora. |
Na Semira kasy nie wyczaruje, wszystko zależy od tego czy przyjmie nasze propozycje. Dostanie taką ofertę na jaką nas stać. Więc jeśli nawet by odszedł nie winiłbym Gaszyńskiego.
A sponsor? Trwają rozmowy. Na poważnie się za to wzięli i mam nadzieje że w najbliższym czasie będzie tego realny efekt. |
Daleki jestem od obwiniania RG za sprawę Semira. Pamiętam jednak jego słowa o tym, że ma pomysł jak znaleźć środki na niego.
|
Mnie trochę uspokajają słowa Brożka, który powiedział, że jego zdaniem Semir zostanie w klubie. Liczę, że Brozio bez powodu nie wlewałby nadziei w serca kibiców ;)
|
O ile to nie mydlenie oczu samym zawodnikom przez prezesa. Nie można tego wykluczyć, a to, jaka fala optymizmu się przelała mogła zrobić efekt.
|
Gaszynski musial optymistycznie gadac wlewajac nadzieje w serca kibicow, nie mial innego wyjscia ...osobicie mysle ze czar prysnie w momencie zapewnienia sobie pierwszej 8 ....obym sie mylil, ale scenariusz z tamtego roku wg mnie jest najbardziej realny ...i sory, ale gadanie o pucharach europejskich ?? prosze was, Wy naprawde lykneliscie to ?? obawiam sie minimalizmu i odpuszczania, naglych kontuzji itp po zapewnieniu sobie utrzymania ....gdyby tak sie stalo to szkoda ze wypozyczono tyle mlodziezy, bo wolalbym zeby to Oni przegrywali walczac, niz aktualni zawodnicy, z ktorych ponad polowa to bardzo przecietni lub po prostu slabi pilkarze ktorych w extraklapie jest ponad 75 %
|
Kto pisze o pucharach? Pierwsza 8 to dla nas cel na ten sezon.
|
O Śląsku czy Ruchu Chorzów zapominacie? To jest polska ekstraklapa. Równie dobrze końcową tabelę mogliby losować.
|
^^
Prezes Gaszyński zapowiadał, że celem jest awans do fazy grupowej europejskich pucharów. |
W tym roku?
|
Cytat:
|
Ok. Tego że chodzi o ten rok nie wyłapałem. W takim razie szef lekko popłynął.
|
Cytat:
|
Motywacja nie wygra z kontuzjami i naszą ławką rezerwowych.
|
a co miał powiedzieć ? to jest ostatni moment.. w 2016 nawet jeśli się odbijemy od dna , będzie nas stać na transfery to i tak prawdopodobnie odpadniemy w 3 lub 4 rundzie, bo wszystkie punkty stracimy i nie będziemy w żadnej rundzie rozstawieni
|
Cytat:
Czy to realne? Jeśli skądś pojawi się szybko dużo kasy to tak, jeśli nie będzie pieniędzy to oczywiście to będą pobożne życzenia. |
Cytat:
Ja mam duże zaufanie do Prezesa Gaszyńskiego, jakiekolwiek rozliczanie jego słów i czynów powinno przyjść właśnie jesienią 2015. |
Jeżeli te statystyki są prawdziwe, to ten testowany zawodnik w ciągu 2 lat zagrał w pierwszej lidze cypryjskiej w ośmiu meczach ligowych (2012/2013 oraz 2013/2014), a na jesieni 2014 r. grał w drugiej lidze (9 spotkań / 4 bramki).
http://www.transfermarkt.de/moustaph.../spieler/82021 |
kolejny Issa Ba ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl