![]() |
Człowieku gdzie ja szydzę z jego narodowości? Czekam na odpowiedź.
|
Napisales ze to moje bosniackie bostwo.Gdzie ja tu sie podpieralem jego pochodzeniem?Oceniam go jako pilkarza i jego wartosc dla druzyny,wiadomo , ze taki pilkarz w utrzymaniu tani nie jest.Jezeli krzyknie milion zlotych to nas nie stac, ale gdyby tyle krzyknal, to nie byloby zadnej rozmowy.On sobie zdaje sprawe jaka mamy sytuacje, tyle co zarabial w Lechu tu nie dostaie.Mysle, ze maksymalnie mozemy mu dac tyle co Smudzie 50-60 tys zlotych na miecha.Zobaczymy jaka bedzie decyzja.Jestem pewny, ze to najlepszy pilkarz na jakiego nas stac.Ja nie oczekuje juz wzmocnien,ani zadnej gry o mistrzostwo, bo wiadomo jaka jest sytuacja,ale my juz gramy bez skrzydel, a bez niego srodka tez nie bedziemi mieli.Prezes mowi, ze jak odejdzie to trudno,ale co wtedy zrobimy, to juz nic przekonywujacego nie powiedzial, poza tym, ze bedziemy szukac pilkarza podobnego, co sie nam w zyciu nie uda, zreszta widzialem juz pilkarzy co po bance euro chodzilii, i byli duzo od Stilica slabsi.Wezmiemy np Starzynskiego, ktory tez tani w utrzymaniu nie bedzie i co on nam gwarantuje?
|
Cytat:
|
Człowieku jeśli to jest szydera z narodowości to ja dziękuje. :D Zdobywasz niesamowicie szybko kolejne poziomy w pisaniu pierdół. Gratulacje!
"chociaz do tej pory nie wyplacili mu wszystkich pensji" Skąd to wiesz, z wywiadu z Brożkiem? :D Piszesz o argumentach? Jakie są Twoje? Widzimy jedynie domysły, wymysły i robienie ze Stilica boga który jest wybawicielem klubu. Zastanawiałeś się nad tym co piszesz? "Dla mnie sprawa jest oczywista, nalezy mu sie podwyzka i nowy kontrakt" Dla mnie sprawa jest oczywista, należy mu się oferta na jaką nas stać bez żyłowania kasy klubu, jeśli odmówi to żegnamy. |
Cytat:
A jeśli określenie "bośniackie bóstwo" jest dla ciebie szyderą z narodowości to ja polecam zgłosić się do organizacji "Nigdy Więcej", nadajecie na podobnych falach :D |
Micheal, my już raz próbowaliśmy robić jaja z kontraktami, których nie mogliśmy udźwignąć. Brakło mało, bo 3 minut, ale do dzisiaj siedzimy po tym w gównie.
Nie powtarzajmy tych błędów. Lepiej jechać maluchem, niż stać na poboczu BMW, bo brakło na paliwo. |
Ale powiedz mi (nam?) Michael z czego mamy mu zapłacić. Dziura w budżecie taka, że wiatr i śnieg hula aż po klubowym budynku. Nie mamy możliwości dać mu super kontraktu. I nie porównuj czasów dawania dużych kontraktów z aktualnym okresem. Gdzie Rzym, gdzie Krym.
|
Koledze Michaelowi proponuje ochlonac...
Prezes tyle działa na ile mu pozwalają finanse ...a jak jest każdy wie... To ze mowil wiele ,zgadza się ...Dobrze ze mowi ponieważ liczy ze się uda a nie zakłada z góry ze nie da rady... |
Ten cały MichaelMyers niezły jest :D
Gościu, zrozum, że każdy tutaj chce, aby Semir został. Nie jest on jednak niezbędny do naszej dobrej gry. Popatrz, Legia nie ma Stilicia, Lech nie ma Stilicia, Jagiellonia nie ma Stilicia i też są wysoko :D Wiadomo, indywidualności się liczą i to czasem nawet bardzo, ale jeżeli coś przekracza nasze możliwości finansowe i musielibyśmy stworzyć komin płacowy, aby go zatrzymać to zły pomysł. Wtedy Brożek też będzie chciał zarabiać, bo też przecież jest gwiazdą, potem następny i tak dalej. Bez sensu. Semirowi należy się znaczna podwyżka, wszak teraz jest gwiazdą ligi, a nie facetem po nieudanej zagranicznej przygodzie, ale dawanie mu kontraktu na który nas nie stać to po prostu głupi pomysł. Każdego się da zastąpić, jeśli jest mus. |
Cytat:
|
Z tym Dzalamidze to Ciebie poniosło. Jaga ma ZESPÓŁ, indywidualności tam mało.
|
s1mone - co Ty porownojesz z Legia czy Lechem, oni maja szersze kadry do gry na skrzydlach po 4 pilkarzy z ktorych kazdy jest lepszy od naszych bocznych pomocnikow z ktorych jeden ma sil na pol godziny a drugiemu, ktory potrafi tylko szybko biegac wydaje sie ze jest mega gwiazda i w klubie powinni mu podziekowac, ze na trening przychodzi.My nie mamy wogole skrzydel, raz na czas Burliga sie tam przebije jakims chaotycznym wypadem z obrony i tyle (wogole co z nim bo dzis mial miec badania).W srodku Lech ma Jevtica i Hamalainena, tam jakis Ubiparip zarabia dwa razy wiecej niz Stilic w Legi to nawet ten Pinto z pensja 25 tys euro na miecha nie gra a to przeciez podstawowy pilkarz Apoelu w meczach LM,bo maja lepszych pilkarzy Duda,Radovic, a u nas w pomocy Stilic jest sam jezeli chodzi o wyszkolenie i kulture gry, reszta jest tylko od biegania.
Bez Stilica nasza pomoc Uryga,Boguski,Gurrier, Gargula ,nie bedzie slaba, to bedzie katastrofa. |
Dzalamaidze jest po dwoch powaznych kontuzjach, przeciez on polowe czasu w Jadze byl niezdolny do gry.Stilicowi to on moze buty pastowac.
|
Cytat:
|
Powtarzam:
"chociaz do tej pory nie wyplacili mu wszystkich pensji" Skąd to wiesz, z wywiadu z Brożkiem? "A tak wogole to na jaki ten kontrakt nas stac?" Myśleliśmy że Ty wiesz wszystko i zaraz rzucisz nam kwotami co do grosza. Pierwszy post w którym nie napisałeś "Stilić" :D |
Cytat:
W każdym razie ochłoń bo się emocjonujesz zbyt bardzo. Kelpiesz posty jeden za drugim wykrzykując "kontrakt dla Stillicia albo śmierć", a tak naprawdę ani Ty ani nikt z tu obecnych Wiśle do kieszeni ostatnio nie zaglądał. Jeśli nas na kontrakt dla niego nie stać to... trudno, nie będzie walki o puchary i tyle, po prostu na to za wcześnie. Na wariata w Wiśle już parę razy robiono jak to się skończyło widać do dziś. |
"Jeśli nas na kontrakt dla niego nie stać to... trudno, nie będzie walki o puchary "
Silver, sęk w tym że on takiej opcji nie przyjmuje do wiadomości. Nie można dać sobie czasu na wyprostowania wielu spraw, już w tym sezonie trzeba grać w pucharach, oczywiście ze Stilicem bo kto inny by nam wygrał mecze. Inaczej klub upadnie. Od osiemdziesiątych lat na Wiśle, a zachowanie jak u krzykacza który piłkę zna jedynie z FM |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Michael Myers - ty jestes chłopie niereformowalny. Czy Ty nie rozumiesz prostego tekstu - NIE MA KASY. Nie mozemy podpisac Stilicia, bo nie ma kasy. Nie będzie transferów, bo nie ma kasy. Nie mamy kogo sprzedać, nie mamy sponsora, nie mamy srodków. Wszelkie inne dywagacje powinny sie zakonczyć w tym miejscu, a Ty meczysz bułę jak potłuczony. Nie dodrukujemy pieniedzy, bedziemy musieli grac tymi, którzy są. Skład jest jaki jest, na miejsca 10-14 i pewnie takie zajmiemy na koniec. Deal with it.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hahahaha, nie wierzę!
|
Cytat:
|
Czy nas stać to się okaże w toku negocjacji, oczywiście powinien dostać wysoki kontrakt, ale wysoki jak na warunki na jakie nas OBECNIE stać. Z tego co czytam to Saidi u pejsów zarabiał ponad 300.000$ rocznie, w tej chwili na taki kontrakt z tej lidze stać Legię, może Lecha i Lechię. Teraz zgaduję, ale jakby Wisła zaproponowała mu połowę tego to uważam że z naszej strony to byłoby już poważne szarpnięcie się na kasę.
Wiesz, jak miałem kilka lat i chciałem żeby tata kupił mi jakąś zabawkę a on mówił że nie ma na nią kasy to podobno miałem w zwyczaju odpowiadać "pójdź do ściany (czyt. bankomatu), ściana ci da". :D Mam wrażenie, że zachowujesz się teraz jak kilkuletni thomasson i nie potrafisz zrozumieć, że kasę którą możemy zaoferować Semirowi musimy mieć teraz, żeby nie daj Boże nie zdarzyła się sytuacja, że podpiszemy kontrakt na jaki nie możemy sobie teraz pozwolić, potem z jakichś przyczyn nie zajmiemy w lidze miejsca które da nam kasę która pozwoli nam ten kontrakt spłacić (np. kontuzja Semira) i znajdziemy się w jeszcze głębszej dupie niż jesteśmy. |
thomasson - madrze piszesz, ale uzywasz okreslenia w tej chwili, popadniemy w przecietnosc ligowa,to nie bedzie chwila tylko norma , teraz juz kazdy ruch to bedzie jeden krok blizej dna.Stamtad sie juz nie wychodzi.Jest masa takich klubow w lidze w ktorych bieda piszczy.Skad wiecie, ze nas nie stac na niego, moze Cupial mu bedzie doplacal do pensji ,albo jakis prywatny sponsor.Smuda tez sie nie miescil w budzecie a Cupial kazal go zatrudnic.Chociaz Bednarz i rada nadzorcza byli na nie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej odpowiedz na pytania które Ci zadałem. Nie potrafisz?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl