![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A po trzecie mamy tutaj taka mala roznice Gaszynski to tylko prezes...Osuch wielki Pan... |
|
Jak mozna nie przejsc testow medycznych ? :lol:
|
Może ma kłopoty zdrowotne, niezaleczoną kontuzję? A nie, to przecież niemożliwe...
|
Może i nawet lepiej, że tych testów nie przeszedł. Gdyby mu sie udało to pewnie potem nie nadążałby za piłką na boisku. Swoją drogą oblać testy medyczne to wręcz śmieszne :) Ale sąsiadka z chęcią takich zbiera hehe.
|
Nie wiem co jest dziwnego w oblaniu testów medycznych. Wystarczy, że np. ma niestabilne kolana i wystarczy.
|
Nie pierwszy raz się słyszy o negatywnym wyniku badan...
Może i lepiej bo jakby się okazało ze ma cos starego i niezaleczonego w sobie to nawet nie było sensu... Zawsze zostaje jeszcze Czekaj do ataku...wkoncu nikt nigdy nie przewidzi czy zagra... Można postawić względnie na Chaveza...atletyczni napastnicy to przyszlosc... |
Z tego co mi wiadomo ostatnie miesiące wgl nie grał, więc nie rozumiem na jakiej podstawie skauci go wypatrzyli. Statystyki ma słabe i ciekawe jak u niego z regularnymi treningami. Dobrze, że taki szrot odpada już na testach. Franz twierdzi, że nic nie tracimy na testowaniu i kontraktowaniu zawodników "za darmo". Ale można się łatwo ośmieszyć.
|
Cytat:
Gorzej jak wezmą kogoś bez testów i okazuje się ,że dobrze gra ale na gitarze... |
https://www.youtube.com/watch?v=7qGY5o8vFis
dlatego Manuel nie przeszedł testów medycznych!! A to jest myśl szkoleniowa Franca :D |
Cytat:
|
Szkoda Kuźby i Żurawskiego, przez tyle czasu wyszukiwali piłkarzy i w końcu jak klub chciał zatrudnić kogoś kogo polecili to okazał się niezdolny do gry....
|
No po coś te testy medyczne są, ale swoją drogą szkoda, że takich zawodników testujemy. Trzeba jednak patrzeć na pozytywy - dobrze, że wszystko wyszło na badaniach, bo potem byśmy tylko za leczenie płacili.
|
bardzo dobrze ze testujemy takich zawodnikow.
Jakbysmy ich nie testowali to były by dopiero jaja. Juz widze nagłówki weszło : "Wisła podpisała piłkarza bez serce" itd Niemniej jednak interesuje mnie co wykryto w Polsce, a czego nie wykryto w Portugalii. A Kuźbik i Żuraw nie mieli prawa tego wiedzieć obserwując zawodnika bo skoro biega w lidze portugalskiej to chyba jest zdrowy..... |
Żeby się teraz nie okazało że to miał być nasz priorytet na wiosnę i będziemy teraz noname'ow z afryki testować zeby zastępstwo znaleźć...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lechia sobie może poradzić bez Stilicia, a my?
Co takiego pokazał w ważnych spotkaniach (derby,legia,amica)... Pokazał tyle ile za granicą - nic. |
Cytat:
3:1 w derbach to jego koncert, 2:2 w Warszawie i bramka stadiony swiata? 3:2 w Poznaniu nie pamiętasz? To jest nic? Bez żartów. Doskonale pamiętam, że były też mecze z nimi, gdzie nie zagrał rewelacyjnie, ale przecież dobrze kryty nie będzie za każdym razem wygrywał nam spotkania. |
Po prostu budynek klubowy w Myślenicach jest jednokoncygnacyjny i nasz mag trenerki nie ma jak oceniać kandydatów na piłkarzy, bo nie ma schodów. Stąd taka posucha w temacie transferów.
|
Ostatnich trzech nie pamiętasz ????????
"nie zagrał rewelacyjnie"... delikatnie mówiąc. Nie twierdze że jest beznadziejny,bo nie jest. Jest dobry i na pewno przydałby się nam. Jednak błyszczy kiedy gramy z leszczami , a nie którzy uważają że jest niezastąpiony. |
Moim zdaniem błyszczałby częściej gdyby miał do towarzystwa zawodnika pokroju Sobola, który by mu zrobił miejsce, bo teraz każdy ogarnięty trener wie jak go z gry wyłączyć
|
Cytat:
|
Mamy problem ze skrzydłowymi, mamy problem ze skutecznym odbiorem piłki (def. pomocnik) i w tych warunkach Stilić dawał sobie radę, nie ma sensu wiec umniejszać jego wartości. Rzecz w tym, że grał dobrze dzięki Smudzie, a poza tym nie jest to typ walczaka, który da sobie radę w każdych warunkach, u nas z Brożkiem stworzył niezły duet, jeśli Semir odejdzie będzie spora strata, nie ma co udawać że jest inaczej, stąd lepiej aby był na tyle ambitny sportowo żeby z Wisłą grał o coś, a nie z Lechią tylko o utrzymanie się w naszej kiepskiej lidze.
|
Skrzydła, skrzydła, skrzydła. Wyobraziłem sobie parę skrzydłowych Sadlok, Boban Jović.
Do tego ściągnąć dobrego lewego obrońce ew. Dudka na tą pozycje i mam naprawdę ofensywny zespół który nie wymaga kardynalnych wzmocnień. Ja wiem, że jest ciśnienie jak co roku na transfery ale każda formacja jest stosunkowo dobrze zabezpieczona i ławka też nie będzie zle wyglądała. A Stilic jeżeli tą rundę będzie miał dobrą a będzie miał to nie ma co się łudzić. Pieniądze zdecydują Semir już nie ma 18lat żeby kierować się rozwojem kariery. |
Cytat:
|
Cytat:
Stilic to nawet nie musi nic teraz podpisywac jak nie bedzie chcial, kazdy klub w tej lidze wzialby go z pocalcowaniem reki, w Wisle sam cala gre robi inni tylko biegaja za niego w pomocy, akurat w meczach z Lechia, ktora jest nim zainteresowana sam ich pol zespolu przechodzil.Gdziekolwiek pojdzie to pierwsza osemke maja zalatwiona.Za chwile Zaglebie wroci do ektraklasy i moga mu z 70-80 tys zlotych miesiecznie dac czy Azoty w Pogoni.Jego napewno interesuje lepszy klub, ale jezeli mowimy o kwestiach finansowych, to juz nas nie ma w pierwszej 10-tce ligi. |
Cytat:
Rozumiem, że gdyby prezes powiedział; "naszym celem jest pozycja w top 5", byłbyś usatysfakcjonowany? Trzeba stawiać sobie ambitne cele. Wiśle potrzebna jest gra w europie jak rybie woda. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl