Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

Chesteroski 03.12.2011 09:59

Po ostudzeniu emocji, trudno stwierdzić by Odense nam ustawiło jakoś wysoko poprzeczkę, mecz poprawny, choć to co wyrabiała obrona przy stałych fragmentach Duńczyków, trudno nazwać grą na dobrym poziomie, przynajmniej w pierwszej połowie.

Słówko na temat Małego, ledwie wrócił zrobił dwie akcje i darł ryja na wszystkich jakby był nie wiadomo kim, szczególnie się Gargule kilka razy oberwało, choć ten akurat grał dużo lepiej. Koleś mógłby jednak trochę ruszyć głową, bo jebanie swoich, to nie o to w piłce chodzi

crazykaro 03.12.2011 10:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CMSNero (Post 1198282)
no tak nie ma to jak pochwalic frajerow z ochrony za uznanie goscia ktory ma 0,60 promila za pijanego ...(

ps) popytaj i dowiedz sie ilu naszych chlopakow nie weszlo na Lazienkowska z powodu promili nie tak dawno temu , tez podobalo Ci sie to???

To Holendrzy mają być lepsi od naszych? Oni mogą wejść bo przyjechali z zagramanicy?

mitmichael 03.12.2011 10:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chesteroski (Post 1198305)
Po ostudzeniu emocji, trudno stwierdzić by Odense nam ustawiło jakoś wysoko poprzeczkę, mecz poprawny, choć to co wyrabiała obrona przy stałych fragmentach Duńczyków, trudno nazwać grą na dobrym poziomie, przynajmniej w pierwszej połowie

No ale w drugiej połowie juz nie bylo tak łatwo i spokojnie mogło sie skonczyc remisem.

Arkas 03.12.2011 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1198270)
Wiesz dobrze że kibice powinni 'się trzymać' - niezależnie skąd i dokąd.Chyba że myślisz że Holendry to jakaś pedalsko-pedofilska grupa.
Tak nie jest - to że ich psiarnia jest chujowa to nie znaczy że mamy pochwalać naszą.
Co Ci zawinił holenderski kibol że podniecasz się?Kilka miesięcy i naszych tak potraktują( u nas w stolicy)

Tu chodzi o to, że oni nas potraktowali jak szmaty więc co, my mamy im rozwijać drogi?
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. + za akcję i oby u nas też Twente nie miało lekko.
Co do samego meczu w Odense, to mam nadzieję że z Widzewem zagra ktokolwiek inny zamiast Lamey'a. I plus dla Pareiki za zachowanie po ostatnim gwizdu w stronę naszej trybuny :]

dj_ibutti 03.12.2011 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chesteroski (Post 1198305)
Po ostudzeniu emocji, trudno stwierdzić by Odense nam ustawiło jakoś wysoko poprzeczkę, mecz poprawny, choć to co wyrabiała obrona przy stałych fragmentach Duńczyków, trudno nazwać grą na dobrym poziomie, przynajmniej w pierwszej połowie.

Słówko na temat Małego, ledwie wrócił zrobił dwie akcje i darł ryja na wszystkich jakby był nie wiadomo kim, szczególnie się Gargule kilka razy oberwało, choć ten akurat grał dużo lepiej. Koleś mógłby jednak trochę ruszyć głową, bo jebanie swoich, to nie o to w piłce chodzi

"Na boisku działa adrenalina, wielka chęć zwycięstwa. Mam taki charakter, że nienawidzę przegrywać. Nienawidzę jak coś mi nie wychodzi, ale przyznaję się do tego, że jak jestem na boisku to jestem inną osobą, a po meczu jestem już normalny"

To raz. Dwa - zauważyłeś, że jak Mały wrócił to zaczęła się walka i wygrane? Czy nie widzisz związku?

JrQ- 03.12.2011 13:13

Cytat:

Tu chodzi o to, że oni nas potraktowali jak szmaty więc co, my mamy im rozwijać drogi?
Nie oni, tylko policja holenderska...
Rozumiem rozgoryczenie, tych do tam byli, jednak kierujemy agresję to ludzi, którzy nie zawinili w niczym.

CH. 03.12.2011 13:40

Bilety na mecz z Twente już od 15 zł
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_15_zl/

Ajax 03.12.2011 13:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1198015)
Mam nadzieję że żartujesz, że to tylko zasługa Moskala.
Ja tam róznicy pomiędzy "grą z klepy" w lidze naszej pomiędzy grą za Maaskanta w Poznaniu z Amicą i grą za Moslala we Wrocaławiu ze Śląskiem nie widzę. Pewnie dlatego że graliśmy tak samo.

Róznica zaś jest pomiędzy grą Wisły Moskala w meczu z Górnikiem, a postawą tych samych piłkarzy we Wrocławiu i z Odense.
Agresja w grze, utrzymywanie się przy piłce i ...
I tu zgoda, bo wcześniej była to mobilizacja na jeden mecz, a tu chodzi o styl gry. Stały styl gry. Tak aby pociągnąć go do meczu z Twente. I rozwijać na kolejne sezony piłkarskie, tak by mi się marzyło, ...możliwe ? Możliwe.

Nie chodzi mi absolutnie o to że to tylko zasługa Moskala bo w 3 tygodnie nie nauczysz się grać z klepy, a Maaskant na bank tego nie zabraniał.

Chodzi mi o zmianę podejścia zawodników do meczu i mam nadzieje w miarę równej gry a nie z Podbeskidziem nie musimy grać a Fulham sobie pobiegamy.

Czyli summa summarum mamy to samo zdanie. Kaziu cudotwórcą nie jest wielkiej genialnej taktyki nie wymyśli. Ale jeśli zagramy równo do końca roku to będzie wkład Moskala.

sevenheaven 03.12.2011 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1198372)
"Na boisku działa adrenalina, wielka chęć zwycięstwa. Mam taki charakter, że nienawidzę przegrywać. Nienawidzę jak coś mi nie wychodzi, ale przyznaję się do tego, że jak jestem na boisku to jestem inną osobą, a po meczu jestem już normalny"

To raz. Dwa - zauważyłeś, że jak Mały wrócił to zaczęła się walka i wygrane? Czy nie widzisz związku?

zaczęła się walka i wygrywanie ? w jakim Ty świecie żyjesz ? oceniasz po jednym meczu ?
bo chyba nie masz na myśli meczu ze Śląskiem kiedy Mały wszedł na końcówkę, a z bramką miał tyle wspólnego co ja z baletem

wg mnie zadziałał efekt nowej miotły i nic więcej .. zawodnicy chcą się pokazać i gryzą trawę, dlatego pokazują się do gry, róźnicy dużej nie widzę między tym co było za Maskaanta a teraz ..
ale cięzko obiektywnie oczekiwać efektów po tak krótkim czasie ..
natomiast mam duże zastrzeżenia do taktyki Moskala, ponieważ gramy takim samym ustawieniem ! ba , w zasadzie takim samym składem, przypominam, że Jaliens by zapewne grał gdyby nie kontuzja.. to nie jest tak, że Moskal zaryzykował na niego postawić ..

fudi8 03.12.2011 15:01

Mam takie pytanie dotyczące biletów na mecz z Twente. Jeśli jestem z śląska, a chcę kupić bilety na mecz to muszę je kupić osobiście? Nie mam niestety karty kibica. Jest jakaś możliwość, żeby bez jeżdżenia w tą i z powrotem kupić te bilety?

Piotson 03.12.2011 15:03

Ja widzę różnicę w grze za Maaskanta i Moskala.
Piłkarze nie boją się ryzykować. Zauważcie jak piłkę wyprowadzali środkowi obrońcy w meczu z Odense nie było grania na alibi na boki obrony tylko starali się grać z pewnym ryzykiem do Nuneza, Wilka oraz Garguły. Tego za Maaskanta nie było, wtedy obrońcy nie grali bezpośrednio do pomocników tylko kopali wszerz piłkę lub do Pareiki przez co rywal zdążył się ustawić w obronie przez co było nam trudniej potem atakować.
Druga sprawa to pressing, rzadko graliśmy za Maaskanta tak wysoko jak w czwartek i to nam wychodziło.
Myślę, że powrót Małego w pewnym sensie też dał dużo zespołowi pod względem psychicznym. Widząc zaangażowanie u Patryka, mam nadzieję starają się mu dorównać.

AYALA 03.12.2011 15:07

pod wodzą Moskala drużyna odzyskała przede wszytskim świeżośc,szybkośc,przyśpieszenie to i wszytsko wychodzi na boisku.Nagle w ciągu dwóch tygodni Garguła przypomniał sobie jak kiedyś grał przed 4 laty w Bełchatowie

wolfy 03.12.2011 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1198270)
Wiesz dobrze że kibice powinni 'się trzymać' - niezależnie skąd i dokąd.Chyba że myślisz że Holendry to jakaś pedalsko-pedofilska grupa.
Tak nie jest - to że ich psiarnia jest chujowa to nie znaczy że mamy pochwalać naszą.
Co Ci zawinił holenderski kibol że podniecasz się?Kilka miesięcy i naszych tak potraktują( u nas w stolicy)

W Holandii potraktowali naszych rodaków jak bydło i miało to podtekst narodowościowy. Z anglikami nie śmieliby tak postąpić. W kraju pedalstwa i eutanazji (:D) nakręcono nagonkę przeciw polakom do tego stopnia, że padały już hasła polityczne o pozbyciu się pracujących tam rodaków.
Nie jest też to zwykła nadgorliwość psiarni, ale decyzje miejscowych burmistrzów - psy same z siebie nie mogły zabronić kibicom wejścia do miasta.

Dlatego popieram akcję Legii. Nie można udawać że to deszcz pada gdy na nas jawnie i bezczelnie plują.

A mentalność policji jest wszędzie taka sama - jak tylko poczują przyzwolenie (najlepiej z góry) to zaczyna się pałowanie i gazowanie. To nie jest tak, że oni są oddzielnym bytem - pozwalali sobie, bo już na starcie nasi kibice dostali łatkę wschodniego bydła.

milosz 03.12.2011 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1198397)
Czyli summa summarum mamy to samo zdanie. Kaziu cudotwórcą nie jest wielkiej genialnej taktyki nie wymyśli. Ale jeśli zagramy równo do końca roku to będzie wkład Moskala.

Na to wygląda, chciałem się ładnie różnić, ale tu ...się nie da, nie tym razem :D.

1q2 03.12.2011 23:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1198439)
To nie jest też to zwykła nadgorliwość psiarni, ale decyzje miejscowych burmistrzów - psy same z siebie nie mogły zabronić kibicom wejścia do miasta.

Oczywiście że tak - szczególnie że tam policja ogólnie to zupełnie inny poziom niż u nas.
Tyle że co to ma wspólnego z holenderskimi kibicami?
Nie brnij;) bo Twoje myślenie jest w stylu np warszawska policja najebała naszych więc niech nasza najebie kiboli z Warszawy jak do Krakowa przyjadą.

wolfy 03.12.2011 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1198586)
Nie brnij;) bo Twoje myślenie jest w stylu np warszawska policja najebała naszych więc niech nasza najebie kiboli z Warszawy jak do Krakowa przyjadą.

Bardziej w stylu: "jeżeli chcecie być szanowani, to sami nas również szanujcie". Do ich kibiców nic nie mam, ale muszą być jakieś ofiary. Niech się cieszą, że im nie zafundowali takiej ścieżki zdrowia jak naszym.
Pijanej holenderskiej hołocie mówimy głośne nie ;-)

Wojtas 03.12.2011 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1198396)
Bilety na mecz z Twente już od 15 zł
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_15_zl/

Basałaj posrany ze mu stadion pustkami bedzie swiecił ze takie promocje?

Arkas 04.12.2011 00:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1198605)
Basałaj posrany ze mu stadion pustkami bedzie swiecił ze takie promocje?

Grunt mu się pod nogami pali. Usłyszał teksty "Basałaj wypi*rdalaj" to próbuje coś zrobić pod publiczkę. Ale niech nie myśli że jednorazowa akcja coś da.

snyrting 04.12.2011 09:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 1198616)
Grunt mu się pod nogami pali. Usłyszał teksty "Basałaj wypi*rdalaj" to próbuje coś zrobić pod publiczkę. Ale niech nie myśli że jednorazowa akcja coś da.

i @Wojtas

Nie rozumiem Was. Bilety są za drogie to narzekacie. Klub obniżył ceny, to też się nie podoba.

Basałaj popełnia wiele błędów, ale czysta przyzwoitość nakazywałaby, żeby jednak słuszne posunięcia doceniać.

Jot 04.12.2011 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1198641)
i @Wojtas

Nie rozumiem Was. Bilety są za drogie to narzekacie. Klub obniżył ceny, to też się nie podoba.

Basałaj popełnia wiele błędów, ale czysta przyzwoitość nakazywałaby, żeby jednak słuszne posunięcia doceniać.

Za ogólne podejście do kibiców należy się ch.uj w dupę, kotwica w plecy i krzyż na drogę.
O pewnych postępowaniach Basałaja pewnie pojęcia nie masz, a chcesz go tutaj doceniać.

snyrting 04.12.2011 09:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jot (Post 1198644)
O pewnych postępowaniach Basałaja pewnie pojęcia nie masz, a chcesz go tutaj doceniać.

A tak z ciekawości, Ty masz? Czy tylko ogrywasz tutaj kumatego, bo przeczytałeś kilka postów na forum?

Jeżeli każde działanie Basałaja, niezależnie czy słuszne czy nie, krytykujecie, to tracicie wiarygodność w oczach innych, mniej obeznanych z sytuacją kibiców.

Jot 04.12.2011 10:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1198645)
A tak z ciekawości, Ty masz? Czy tylko ogrywasz tutaj kumatego, bo przeczytałeś kilka postów na forum?
Jeżeli każde działanie Basałaja, niezależnie czy słuszne czy nie, krytykujecie, to tracicie wiarygodność w oczach innych, mniej obeznanych z sytuacją kibiców.

Ja nie czerpie wiadomości z forum.
Forum to również nie miejsce do wywlekania takich spraw. Basałaj pewnie wie za co pociski poszły w jego stronę, wie też, że nieładnie czasami sobie pogrywa. A jak nie wie to jego problem. Jak ty nie wiesz to idź na mecz i się dowiedz. Jeśli nie jesteś ignorantem to będziesz wiedział.

Kryniu 05.12.2011 09:03

http://mistrzowie.org/369409 jest sposób

CH. 05.12.2011 21:38

SønderjyskE - Odense BK 0-4 (0-2)

0-1 Bashkim Kadrii (20.)
0-2 Peter Utaka (37.)
0-3 Bashkim Kadrii (50.)
0-4 Bashkim Kadrii (57.)

Wszyscy po bilety na Twente http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_15_zl/

musi być komplet a stadion ma być zrównany z ziemią od dopingu.

Oldpara 05.12.2011 23:30

Fulham właśnie pokonało u siebie Liverpool. Jak myślicie jakie szanse ma tam Odense na choćby remis?

Zagrajmy fajny mecz z Twente o punkty w rankingu i trochę kasy z UEFA, ale nie podniecajmy się tym 1% szans na awans.

1q2 05.12.2011 23:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1199151)
Fulham właśnie pokonało u siebie Liverpool. Jak myślicie jakie szanse ma tam Odense na choćby remis?

.

Szanse są minimalne ,tak jak niewielkie są byśmy ograli Holendrów - wiem że to dla nich mecz zdecydowanie o nic ale nie położą się, szczególnie że pewnie sporo zmienników właśnie w tym meczu będzie miało coś do udowodnienia trenerowi.

Tak więc jak by to połączyć to X2 w Londynie i 1 w Krakowie to właśnie jakiś 1 procent ale nie ma co na to tak patrzyć
Postarajmy się zrobić swoje czyli stoczyć równorzędny pojedynek nie tylko do 60 minuty(tak jak było w Holandii i Anglii)

Wojtas 06.12.2011 00:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1199152)
Szanse są minimalne ,tak jak niewielkie są byśmy ograli Holendrów - wiem że to dla nich mecz zdecydowanie o nic ale nie położą się, szczególnie że pewnie sporo zmienników właśnie w tym meczu będzie miało coś do udowodnienia trenerowi.

Tak więc jak by to połączyć to X2 w Londynie i 1 w Krakowie to właśnie jakiś 1 procent ale nie ma co na to tak patrzyć
Postarajmy się zrobić swoje czyli stoczyć równorzędny pojedynek nie tylko do 60 minuty(tak jak było w Holandii i Anglii)

Ja nierobie sobie jednak nadzieji.Nie ma co pompowac juz i tak slabo nadmuchanego balona.

Jak posiejesz,tyle zbierzesz -jak to mówia.Jakbysmy wygrali u siebie z Odense to byc moze wystarczylo by tylko wygracz Twente ,na nikogo sie nie ogladajac.Ale to tylko gdybanie.

jerry.lii.lewis 06.12.2011 00:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jot (Post 1198650)
Ja nie czerpie wiadomości z forum.
Forum to również nie miejsce do wywlekania takich spraw. Basałaj pewnie wie za co pociski poszły w jego stronę, wie też, że nieładnie czasami sobie pogrywa. A jak nie wie to jego problem. Jak ty nie wiesz to idź na mecz i się dowiedz. Jeśli nie jesteś ignorantem to będziesz wiedział.

Noo, retoryka wprost śladami przedstawicieli pewnego stowarzyszenia - "ty nie wiesz, a ja wiem ale nie powiem bo to nie miejsce"
Tak może każdy napisać - czy coś wie czy nie wie - żeby za mądrego uchodzić ... przez chwilkę.
"Tajemnicę" tu trzymasz (
Cytat:

Forum to również nie miejsce do wywlekania takich spraw
) bo nie bardzo masz co napisać, a poklikać miło :rotfl:
Basałaj jak każdy - czasem zrobi dobrze, czasem zrobi źle - i tylko dureń może twierdzić, że nawet jak dobrze to i tak źle ...

RYBA 06.12.2011 08:16

No niestety, szanse na awans są tylko matematyczne w praktyce możemy o tym zapomnieć, jednak tak jak pisze Oldpara, wygrajmy dla siebie i dla własnego rankingu bo napewno nam to nie zginie w przyszłości a może tylko pomóc

funkykoval 06.12.2011 09:43

Moim zdaniem ważniejszym meczem jest ten z Polonią. Wygrana daje nam dalsze szanse na Mistrzostwo, remis poważnie nas oddala od tego celu, a porażka praktycznie przesądza o eliminacji (Disco Polo odjeżdża razem z Legią i Śląskiem).
Wygrana z Twente jest jak najbardziej potrzebna - i chodzi mi przede wszystkim o pkt do rankingu, ale nie jest konieczna.
W awans niestety nie wierzę, Odense mimo ostatniej wygranej w lidze z Fulham sobie nie poradzi...

Jot 07.12.2011 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jerry.lii.lewis (Post 1199163)
Noo, retoryka wprost śladami przedstawicieli pewnego stowarzyszenia - "ty nie wiesz, a ja wiem ale nie powiem bo to nie miejsce"
Tak może każdy napisać - czy coś wie czy nie wie - żeby za mądrego uchodzić ... przez chwilkę.
"Tajemnicę" tu trzymasz
() bo nie bardzo masz co napisać, a poklikać miło :rotfl:
Basałaj jak każdy - czasem zrobi dobrze, czasem zrobi źle - i tylko dureń może twierdzić, że nawet jak dobrze to i tak źle ...

Ja wiem, że jesteś jednym z tych, co udają szydercę tutaj pisząc, gówno wiedzą, dupska nigdzie nie ruszą a wszystkie rozumy pozjadali. Goń się więc leszczu i nie zawracaj mi dupy. Podyskutujmy na żywo, zobaczymy czy też będziesz taki cwany.

bocian23 08.12.2011 18:27

http://sport.interia.pl/raport/wisla...c-uefa,1731904

Holendrzy boją się przyjazdu do Krakowa i proszą o interwencje UEFY...

mitmichael 08.12.2011 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bocian23 (Post 1199808)
http://sport.interia.pl/raport/wisla...c-uefa,1731904

Holendrzy boją się przyjazdu do Krakowa i proszą o interwencje UEFY...

Niech sie boja, bardzo dobrze - jakos sie Naszymi kibicami nie przejmowano jak polecieli do Holandii na mecz

el Nuero 08.12.2011 21:28

Kilka moich, piknikowych rozmyślań na koniec fazy grupowej:

1) Jeśli Holendrzy (policja) traktowali naszych jak śmieci - to niech teraz nie zgrywają "skrzywdzonych baranków. Jeszcze nie przyjechali, a już próbują naszym zarzucić chuligańskie ekscesy. Do bani z takim zachowaniem :-(

2) Trochę się lżej na sercu robi człowiekowi, kiedy pogromca (w el LM) Wisły okazał się również pogromcą kilku innych, bogatszych i silniejszych kadrowo klubów. Awans APOEL-u, "wypad z baru" dla Porto - ciekawa ta tegoroczna CL.

3) Już wolę walkę Wisełki w EL (bo to akurat MAMY), niż żeby opisywali nas w taki sposób, jak D. Zagrzeb po ostatniej kolejce. W dodatku przegrana to nie wszystko - jeszcze się ciągnie smród z podejrzeniem o ustawienie meczu u bukmacherów. Ajax zażądał śledztwa (Ajax officially requested an inquiry to UEFA), a na stronie B. Kassiesa oficjalnie kpią z piłkarzy (zdjęcia i fotomontaż):

http://kassiesa.nl/uefa/forum2/viewt...2368&start=300

Pimko 12.12.2011 00:12

No trochę cicho w tym wątku, a mecz z Twente już praktycznie pojutrze. W obliczu kolejnych kontuzji (Paljic), to chyba trener Moskal zafunduje nam takie ustawienie: Pareiko - Jovanovic,Bunoza,Diaz,Nunez - Jirsak,Wilk- Melikson,Iliev,Małecki- Biton/Genkov.

Jest tylko 3 nominalnych obrońców, a więc raczej na 90% uzupełni ich Nunez. Można by zamienić pozycjami Bunozę i Marco, ale Gordan jest lewonożny i nigdy chyba na prawej obronie nie grał, a więc tak będzie bezpieczniej...
W pomocy w wyniku przesunięcia Nuneza raczej z musu zagra Jirsak, gdyż Garguła chyba za mało daje w obronie. Ja myślę, że jednak warto by było zagrać tak: Wilk,Jirsak,Garguła i przesunąć Meliksona na skrzydło za Małeckiego bo ten spowalnia za bardzo grę i nie jest w jakiejś super formie (zawsze może wejść później...)
Co do ataku to sam nie wiem. Biton jakby lepiej prezentuje się w pucharach niż w lidze i strzela te bramki (bardziej mu zależy?), za to Genkov lepiej walczy, współpracuje z zespołem no i jakby zaczął wracać do formy.

jerry.lii.lewis 12.12.2011 09:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jot (Post 1199516)
Ja wiem, że jesteś jednym z tych, co udają szydercę tutaj pisząc, gówno wiedzą, dupska nigdzie nie ruszą a wszystkie rozumy pozjadali. Goń się więc leszczu i nie zawracaj mi dupy. Podyskutujmy na żywo, zobaczymy czy też będziesz taki cwany.

Dyskutować trzeba mieć z kim, a ty jeśli czymś ruszasz to na pewno dupskiem bo głową nie ;).
No jeszcze palce przy klikaniu ;) - klikaj zdrów :rotfl:

Kaziu Moskal ma nad czym myśleć - obrona u nas marnie gra, a teraz jeszcze połowa nieczynna.
Szanse na awans właściwie w kategoriach cudu trzeba by rozpatrywać - nasza wygrana pod dużym znakiem zapytania nie wspominając o choćby remisie Odense.
Może tym razem cud się zdarzy, tak na wyrównanie paskudnych losowań w LM w poprzednich latach.

skeba 12.12.2011 09:55

Mecz zapewne o pietruszkę, ale trzeba zakończyć go zwycięstwem, gdyż zapewne Twente da odpocząć kluczowym zawodnikiom.
Wisla gra o prestiż i o podbudowanie morali.

Musi być 3 pkt. Wtedy z każdym rywalem wygralibyśmy, ale gdyby patrzeć na dwumecz to z każdym po pupie.

Fulham 4;1 0:1
Twente 4;1 xx
Odense 1:2 3:1

mitmichael 12.12.2011 10:19

Po tym co widzielismy w 6 kolejce LM wszystko sie moze wydarzyc

RYBA 12.12.2011 10:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1200898)
Mecz zapewne o pietruszkę, ale trzeba zakończyć go zwycięstwem, gdyż zapewne Twente da odpocząć kluczowym zawodnikiom.
Wisla gra o prestiż i o podbudowanie morali.

Musi być 3 pkt. Wtedy z każdym rywalem wygralibyśmy, ale gdyby patrzeć na dwumecz to z każdym po pupie.

Fulham 4;1 0:1
Twente 4;1 xx
Odense 1:2 3:1

Skeba nie powiedziałbym że mecz toczyć się będzie o pietruszke przynajmniej z naszej strony, wysokim rankingiem nie grzeszymy więc zwycięstwo nawet nad rezerwowym składem Twente (oby taki właśnie wyszedł) tak czy siak jest dla nas bezcenne niezależnie od tego czy wyjdziemy z grupy czy nie:)

piter116 12.12.2011 11:00

Cytat:

Dla ekipy Twente był to jedenasty z rzędu ligowy mecz bez przegranej oraz osiemnasty z kolei mecz bez porażki we wszystkich rozgrywkach.
I jak tu być optymistą ? :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl