![]() |
Ale ten caly Vrdoljak ma zajebisty zaczes :lol:
|
Górnik robi 2:2
|
Ku*wa Przemek .
było by pięknie . |
Cytat:
|
Kurde, miałem przeczucie, że nie strzeli.
Szkoda... Ale i tak WKS to wygra :D PS. Nie mówię o kościach słoniowych. |
Nie rozumiem tej ligi - Arkowcy całą jesień nie dali się pokonać w Gdyni, a na wiosnę na dzień dobry 2 porażki pod rząd u siebie. Na wyjazdach jesiennych z kolei nie strzelili nawet bramki (!), a teraz prowadzą z drużyną, która odprawiła tydzień temu z kwitkiem (5:1) mistrza polski sprzed 3,5 lat..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak Śląsk tego nie wygra to Kazmierczakowi tego nie wybacze. Żeby chociaż strzelić w światło bramki.. Byłoby zapewne pp meczu. |
Ale Maciek ma strach w oczach.
|
ze Śląskiem gramy w 23 kolejce, w granicach 23 kwietnia we Wrocławiu.
Jeśli Orest dalej tak ich będzie ładnie ustawiał to lekko nie będzie :) |
Dobrze, że dopiero za pięc kolejek gramy ze Śląskiem. Za dwie kolejki niech sklepie Amike:-D
Przyznam, że myślałem przed rundą, że Śląsk będzie najgorszą ekipą i będzie bronił się przed spadkiem, a tu proszę..rewelacja ligi:shock: |
haha Legia 1:2 Niech Śląsk tak trzyma do końca :D
|
Trzeba przyznać że ostatnie 30 min to ciągłę ataki Legionistów i tylko Bóg wie jak kilka piłek nie wpadło, Śląsk zagubiony, tylko bite piłki byle z dala od bramki.
aż 5 minut musiało być doliczonych :D Cytat:
ufff.. koniec. Zagotowało się ostro pod bramką Śląska. Ale do końca sezonu daleka droga. |
Cytat:
|
Co z tego że Legia przeważa od 30 min jak w polu karnym Śląska zachowują się jak dzieci we mgle.
Nie ma co dywagować prowadzimy w tabeli i trzeba wszystko wygrywać i nikt nam nie podskoczy :) aNouc ja nie stawiam Śląska w pucharach odnoszę się tylko do meczu :) |
Cytat:
|
Brawo Śląsk !!!
|
Legia potrafi zawsze poprawić człowiekowi humor! Dziękujemy, dziękujemy!
|
WKS!!! :) jutro odjeżdżamy Legii na 5 punktów, oby!! :)
|
Piękny wynik, brawo Śląsk! :D
Lenczyk pokazał miejsce w szeregu Skorży, a wcześniej Probierzowi. |
Pokazali teraz Skorżę jak przybity na ławce siedział, sam. Aż mi się go żal zrobiło ...
|
Co to śpiewali kibice Legii po bramce pyzy? Słyszałem "mamy lidera", teraz powinni zaśpiewać "mamy frajera".
|
Brawo Śląsk , Wchodzę na neta patrze a tu 1:2 dla Śląska no od razu mam lepszy humor.
Teraz wszystko w nogach naszych piłkarzy :D |
Cytat:
Cytat:
Przeczucie nie zmylilo mnie, pieknie:p |
No to urwaliśmy Legii 3 punkty. :D
|
Brawo Śląsk! Trzeba będzie im bombonierkę kupić :D
|
Tak jak kilka dni temu myślałem , Maciuś umie sprawic by liga była ciekawsza .
Dzięki niej wciąż wiele drużyn jest w grze o 2 miejsce w lidze. Tak abstrahując od wszystkiego , nie wiem czy jest inna taka liga na świecie , gdzie tak duże szanse na mistrzostwo ma drużyna która doznała 7 porażek w 18 spotkaniach . Takie rzeczy są możliwe tylko w Polsce. Kto chce takiego mistrza ? |
Kaz mi trochę ciśnienie podniósł, myślałem, że się to pudło zemści. Na szczęście Śląsk dowiózł ten korzystny wynik i brawa dla nich. Niech częściej się tak ładnie ciesza jak dzisiaj :)
Miałem rację, że Legia straci punkty. Zresztą ich postawa w tym sezonie to jakaś komedia. Ie oni meczów u siebie przegrali ? Na plus kibice. Przynajmniej się dobrze bawią, bez spinki na wyniki. Ale oni przyzwyczajeni do piachu :) |
Kaz który grał trochę za granicą i to całkiem dobrze strzelił jak junior, a wystarczyło spojrzeć na bramkarza który dość szybko się położył, no ale ważne 3ptk Śląska:) jutro czas na nas :D
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mocne :> Skorża wygląda jakby siedział przed wejściem do sali egzekucji lub dentysty:-p. Brawa dla Śląska. Piątek się pięknie skończył i czekają mnie również takie sny. Jutro Wisła wygrywa, w niedziele AmicoLech traci punkty i będzie pięknie. |
I co panowie dobrze, że zyleta była otwarta ? dobrze ! Więcej w....ionych na stadionie.
|
Lenczyk jakby trenował Śląska od początku sezonu to by dziś walczył o mistrza z Nami.
Keleman to chyba jeden z najlepszych bramkarzy w lidze jak nie najlepszy.Ogólnie Wrocławianie bardzo dobrze zorganizowani w defensywie.Dziwi mnie że do karnego nie podszedchodził Mila tylko Kaz. Co do Manu to jest cieniem zawodnika jak przyszedł z Portugalii. Zawodzi pod bramką Kucharczyk, liczyłem że strzeli już w tym sezonie z 15 bramek ale jakby jego talent nieco sie zastopował. |
Cytat:
Ale po ten śmiech i zawiść? Skąd wiesz jaką minę będzie miał Skorża a jaką Maskaant na koniec sezonu? Ludzie, to różnica paru punktów. Jutro nie wygrywamy i znów się zrównujemy. Żeby Was ta pewność siebie nie zgubiła. Nie macie co robić tylko miny skrinować, może by tak ktoś wrzucił minę Maskaanta po meczu z Podbeskidziem? |
Ślask skonczy sezon bardzo wysoko... z czolowka sobie radzi wiec z reszta bedzie podobnie..(Ślask powinien wygrac mecz z JAga) (z LEgia szkoda karnego bo wynik 1:3 jeszcze ciekawiej by wygladal) Brawo!
|
Wielki szacun dla dziadka Oresta. To, co zrobił ze Śląskiem jest imponujące.
W dzisiejszym meczu Legia grała dobrze, strzeliła pierwszą bramkę. Jednak to Śląsk grał swoje, dążył do wyrównania, następnie do zwycięstwa. I swój cel osiągnął. Po strzeleniu bramki na 2-1 i niewykorzystanym karnym cofnęli się do obrony, jednak nie była to "obrona Częstochowy". Legia była zupełnie bezsilna. Śląsk nie dość, że się spokojnie utrzyma to jeszcze niejednemu faworytowi odbierze punktu. Oby nie nam. A co do decyzji odnośnie stadionu. Wcześniejsza decyzja była bez sensu - za race zamknięta trybuna. Rozumiem grzywnę, ale zamknięcie całej trybuny? Odpowiedzialność zbiorowa? Nie po to budowaliśmy stadiony za setki miliony złotych, by je teraz zamykać. PZPN i psie Sabo - nie idźcie tą drogą! PS. Dopisywanie sobie 3 punktów za Widzew to głupota. Mam nadzieję, że nasi piłkarze podejdą do tego meczu na maxa skoncentrowani. |
Gdyby Lenczyk nie palnął parę słów za duzo by przypodobać się parchom, znów bym go polubił, a tak lubie Śląsk bez niego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl