![]() |
panowie podajcie jakąs rozkmine kibicowską lub pilkarską na wyliczenie regresji. (zależność np. budżet a liczba goli ale to odpada) bo nic mi do głowy nie chce wpaść :P
|
jest szansa że puchaty1906 wyczyści sobie dzisiaj skrzynkę?
:D :-p |
Cytat:
|
Cytat:
|
ale skrzynkę emsi ! ... skrzynkę! :-p
:lol: |
Cytat:
http://img200.imageshack.us/img200/1088/bawodz1.jpg :D |
Da się przywrócić jakoś zakładki w Mozilli? Bo nagle wszystkie gdzieś wyparowały ;/
|
Jakimi liniami podjadę pod muzeum lotnictwa?
|
4,5,10,15,9,40. :P Wysiadasz na przystanku AWF lub Wieczysta i spacerek przez Park Lotników. Znaki będą także trafisz.
|
a ja mam takie pytanie dlaczego jak chce wejsc na weszlo.com to wyskakuje mi,że to konto zostało zablokowane ;>?
|
Bo nie zaplacili rachunku...
|
wITAm! orientuje sie ktos co sie dzieje z WPR (WIŚLACKI PROJEKT RAPOWY) i kiedy odbedzie sie premiera?
|
WPR ma się dobrze, prace idą do przodu, jedni piszą, inni poprawiają, albo szukają inspiracji...
i nikt nie jest wstanie podać dokładnej daty premiery, ale projekt nie upadł i pojawi się ;) |
Ostatnio znalazłem fajną stronę na której można było przeglądać TWSD z lat 2002, 2003, 2004 itp. - takie archiwum. Niestety nie dało się przeglądać forum (tylko strona główna, nie dało się wejść do działów np.: "Armia Białej Gwiazdy"). Stąd moje pytanie zna może ktoś jakieś archiwum, dzięki któremu obejrzę forum Wisły Kraków sprzed 2005 roku? Głównie chodzi o "Armia Białej Gwiazdy"
|
Nokia E51, Orange
od jakiegoś czasu powiela mi się błąd przy wysyłaniu smsów ! " Ogólny: Brak pamięci. Zamknij niektóre aplikacje i ponów próbę " o co kaman ? Formatowałem kartę, wł/wył telefon, wyciągłem, wkładałem kartę pamięci, sim.... |
Cytat:
|
Cytat:
Być może coś sie stało z oprogramowaniem telefonu. Podejrzewam, ze bedziesz musiał wgrać sobie nowe oprogramowanie. |
Wszystkie strony dobrze wchodzą i działają,jedynie mam problem z nasza klasą,nie mogę tam wejść,strona się nie otwiera. Co to może być? I najważniejsze-jak temu zaradzić?
|
Cytat:
|
yoda79- może znowu serwer przeciążony :D
|
Ale innym wchodzi bez problemu i to jest zastanawiające.
|
Cytat:
:> |
Ja tam konta nie mam,dziewczyna chce wejść:)
|
Cytat:
|
Cytat:
jaka fejsbuk? ja nie znam :foch: dawaj adres będę pierwsza na osiedlu i będę jazzy! :-p |
|
szukam motywu WSP w dobrej rozdzielczości
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=aNFgkEffn7Q |
Były już wyniki konukrsu Umbro "Mistrzowska kolekcja"? Jeśli nie to kiedy mają być?
I gdzie kupię w Krakowie polówkę Polski? |
Hah moich rodzicow wzielo cos na wyjscie i zadali mi pytanie myslac,ze ja znawca ich klimatow ,gdzie oni moga skoczyc sie czegos napic/ewentualnie cos potanczyc. Kurde,ale nie polece im Frantica czy Cienia..Wiecie gdzie u nas w miescie mogli bys wyskoczyc sobie ? wiek 40 ok. Z gory dzieki.
|
Cytat:
Na Placu Szczepańskim, jest nowy klub The Legend, grają tam muzyke lat '70, '80, '90. Tam Twoim Rodzice powinni sie dobrze bawić. |
a co to za problem zeby poszli do Cienia bądź frantica ? Na porządku dziennym są tam też tacy ludzie (chodzi mi o wiek) , sam ze starszym chodzimy tam na bansik :D
|
Jako czterdziestolatek spokojnie polecam klub Łódz Kaliska na Floriańskiej nowo otwarty w miejscu gdzie dawniej był dawniej Fiusion czy jakoś tak sporo miejsca ponad 300 m powieżchni dwa bary i niekoniecznie muza z lat '70 :lol: wczoraj sprawdzałem osobiscie .
|
Czy znalazłby sie ktoś na forum chętny i kompetentny :D , kto pomógłby mi ułożyć trening na siłownie i jeśli dałby rade poza nią? Może macie jakiegoś znajomego, który miałby czas? Byłabym naprawde wdzięczna! Jak coś to priv :-)
|
Ja mam pytanie nowa Forza jest już w sprzedaży? Bo nie bardzo chce mi się na Reymonta jechać bez celu:D
|
Mój telefon Sony Ericsson W660i spadł na podłogę z niewielkiej wysokości ( około 20 cm ) i doszło do wylania ekranu. Prawie cały ekran jest czarny. Pytanie: można taką usterkę naprawić w serwisie czy model jest już nieużyteczny?
|
Cytat:
|
Cytat:
Wystarczy wymienić tylko wyświetlacz. Edit Cytat:
|
Czy wiadomo coś na temat wyjazdu do Sosnowca na el. LM? Pytam bo jestem teraz w szpitalu i nie ma za bardzo dostępu do internetu żeby na bieżąco śledzić nowe informacje?
|
Cytat:
Czy wymiana wyświetlacza jest dostępna w zwykłym serwisie telefonów? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl