![]() |
Z tego co pamiętam to Paweł zawsze chciał grać w hiszpańskiej lidze, odwidziało mu się?
|
Realnie ocenił sytuację, zdał już sobie sprawę z faktu, że jest po prostu cienki, a forma prezentowana pod koniec pobytu w Wiśle to nie przypadek a norma.
|
W sumie to mam wytłumaczenie czemu Celtic - bo Smuda chyba niebyłby sklonny wysylac kogos na mecz 2 ligi hiszpanskiej - przeciez to jest kiep
|
Kuba zmieni klub??
Szczerze mówiąc zdziwiłbym się gdyby do Rosji się przeniósł. Więcej TUTAJ. Czy Wisła ma kasę za następny transfer Kuby? |
|
cienko w tej holenderskiej lidze się robi... :) 4-5 drużyn na szczycie a reszta to kał. najlepsze skupują wybijających się młodziaków z regionu, reszta musi obgonić przeciętnością :)
|
Paweł Brożek, czyli nowy Celt głodny piłki
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ilki,id,t.html Duży wywiad. |
Kuba ma fantastyczna passe ostatnio - trzeci raz z rzedu został wybrany przez magazyn kicker do 11stki kolejki. Widac, ze bardzo mu sluzy kontuzja Gotze
|
Polak zyskuje na nieszczęściu Niemca - lubię to :D
|
Brożek zaliczył debiut w Celtiku. Wszedł na ostatnie 17 minut i nic poza tym nie można napisać o jego grze.
|
Kalu Uche rozegrał 1 mecz w Espanyolu Barcelona a jego zespół przegrał 0-2 z Saragossą
Tutaj artykuł o Kalu i tym meczu Wiem że to weszło ale o dziwo ciekawie napisane http://www.weszlo.com/news/9470-Espa...gach_Kalu_Uche |
To nie był pierwszy jego mecz. Wcześniej zaliczył asystę.
|
A faktycznie moje niedopatrzenie to był jego pierwszy mecz w pierwszej jedenastce a nie debiut :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że w River Plate gra teraz David Trezeguet. Nic dziwnego, że Andy sie nie łapie :P |
Cytat:
|
Cytat:
A nie wiecie co tam u Mauro Cantoro? |
Brożek szybko trafił na ławe
|
|
To Piotrek Brożek nie poszedł na wypożyczenie do innej Tureckiej drużyny? Słyszałem taką informację a dziś widzę go w spisie rezerwy meczu Trabzonu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
FT Honka [4 - 0] HJK Helsinki
19' [1 - 0] D. Tammilehto 51' [2 - 0] Aijala 70' [3 - 0] Dudu 84' [4 - 0] Dudu Tak bardziej w ramach ciekawostki, ciekawe ilu go jeszcze pamięta :p |
W meczu Górnik - Legia :
Mariusz Magiera - bramka z rzutu wolnego + niezła gra Michał Jonczyk - kilka bardzo ładnych akcji Adam Nawałka - jako trener Górnika bardzo dobrze ustawił i zmotywował swoich graczy, spośród ktorych najlepsi na boisku byli Naukolma i Olkowski. Maciej Skorża - ustawił Legię zbyt zachowawczo (w pierwszej polowie 2 defensywnych pomocników i prawy obrońca w środku pomocy), co niestety się zemściło....:-) |
Z byłych wiślaków, grali jeszcze Kwiek i Mączyński w Górniku.
|
Paweł Brożek kolejny raz nie zagrał. Stokes i Hooper potwierdzają swoją wybitną formę strzelecką. Licznik minut Pawła zatrzymał się na 17 minutach. Niech Celtic zdobywa już te mistrzostwo, to przynajmniej dostanie więcej czasu na pokazanie się.
|
Giorgio Majdani http://www.youtube.com/watch?v=shcYwng4IpY
|
Cytat:
Ale nie sądze ze nagle posadzi najlepszego strzelca/ów.Serio. On tam jest wypożyczony wiec w jakim celu by go wpuszczał ?Sytuacja podobna do Wisły, jeśli uznajemy ze nie mamy szans na MP to nagle Biton będzie grał ? Ni ch**a Szkoda troche że przez to Paweł zapewne straci Euro. |
A nasz genialny Holender znalazł już sobie robotę?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl