![]() |
Grantar
Kombinujesz jak koń pod górę .. 1. To nie epitet, tylko wywarzony opis twojej postawy. 2. Chamstwo i buractwo JB jest nie do obrony, no chyba że jest i Twoim udziałem, a to co innego. 3. Najdłużej grał w L, masz inne dane, podaj je. 4.Problem nie w restrykcjach jako takich, tylko że próbuje ustrzelić muchę armatą. Kombinuj dalej.. |
Grantar
Pogubiłeś się zupełnie kolego, a Miłosz punktuje Cię jak młodego. Co do tego, że przez takich jak my klub cierpi finansowo, to dostałeś już odpowiedź. Ale szczytem jest pisanie, że przez bojkot Wisła nie może znaleźć sponsora strategicznego. No jak to??? Na trybunach spokój i cisza, niczym w teatrze. Żadnych zadym, rac, kar finansowych, jednym słowem fiesta. Sponsorzy więc powinni walić drzwiami i oknami do tak zajebiście ułożonego kibicowsko klubu. Ciekaw jestem jak odpowiesz na taki argument. Jutro napiszesz, że separatyści rosyjscy na znak solidarności z bojkotującymi kibicami Wisły zestrzelili samolot na Ukrainie??? Nie ma nas na stadionie, Ty i Tobie podobni popierający Bednarza ( jak widzisz piszę jego nazwisko z dużej litery) możecie swoją siłę. Tylko proszę nie pisz o "harcownikach" spod znaku SKWK którzy biegają pod stadionem przed meczem i straszą tych, którzy chcą iść na mecz.. |
Cytat:
ad.2. Żenujące ........... Nawet nie wie co masz na myśli . może ja mu pisze przemówienia ??? ad.3. Jako działacz najdłużej pracował w Wiśle. Masz inne dane podaj je . ad.4. Czyli jednak są jakieś muchy ... co do armaty jestem gotów się zgodzić, pomysły prezesa są mało wyrafinowane |
Cytat:
Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiekt pełnego ludzi? Kto normalny decyduje się na wystrzeliwanie rac w stronę obiektu pełnego ludzi po tym samym szalu? Dlaczego nikt nie bierze odpowiedzialności za coś takiego? Ok Jacek jet skonczony w Wiśle to wie każdy , on odejdzie. A co ze skompromitowanym SKWK /i lub grupą odpowiedzialną za tamtą historie? Od Jacka żadacie honorowego zwolnienia się , to moze niech honorowo przyznają się tez Ci co się bawili w pirotechników podczas meczu z Ruchem i będzie po sprawie. |
Cytat:
Cytat:
Ustalmy o co się kłócimy bo mi się wydaje że nie o to czy są straty przez małą frekwencję tylko o to czyja to jest wina, oraz czy jest sens dalej bojkotować klub. Reszty twojej wypowiedzi pozwól że nie skomentuję |
Cytat:
Masz jakis dowod na to, ze to SKWK strzelalo racami? masz chociaz dane JEDNEJ osoby ktora wystrzelila race? jezeli nie masz to zamknij morde. SKWK zawiesilo dzialanosc kibicowska przed meczem Derbowym wiec nie musza wydawac zadnych oswiadczen bo SKWK juz nie uczestniczy w zyciu stadionowym. A to ze ktos z ulicy przyszedl i sobie odpalil race to jego sprawa.. policja jest od znajdowania sprawcow, a ze nie znalazla to sprawe zakonczono. Bednarz jedyne co potrafil zrobic to wydac ponad 400 zakazow, wszyscy winni! |
Robi się ciekawie....
A ja z dnia na dzień zaczynam coraz bardziej podziwiać frakcje obroncow lysego jacka... Już nie wiecie co macie pisać dosłownie... Pogubiliscie się calkowicie no ale co zrobić teraz jakos trzeba wyjść z tego wszystkiego z twarza... Co Wy zrobicie jak ktoregos dnia faktycznie jacka zabraknie w klubie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Grantar.
Teraz brakuje Ci kibiców??? Jak na wiosnę, po bojkocie frekwencja wynosiła średnio 5 tys, to prezes pisał, że to jest intelektualna elita kibiców i na takich będzie się teraz opierał? To zapytam, gdzie do k...y nędzy jest to jego oparcie? Jak się okazało, że kibiców nie przybywa to teraz jest problem, prawda??? Co do sponsorów, to jeszcze niedawno Twój idol powiedział, że rozróby na stadionach odstraszają potencjalnych sponsorów, którzy nie chcą inwestować. Teraz na trybunach mamy sielankę, więc co, nagle opcja się zmieniła??? A co do kar, ile to informuje Cię, że jesienią Wisła nie zapłaciła ani złotówki kar za swoich kibiców. Jako chyba jedyna w lidze. Więc proszę Cię, albo zacznij sensownie argumentować swoje wypowiedzi, albo za przeproszeniem skończ p......ć. |
Cytat:
No to ja już nic nie rozumiem... |
Cytat:
Byly tez plotki o jakims sponsorze, ktory sie wycofal poprzez brak kibicow i atmosfery stadionowej ...wiec gdzie byla wtedy probednarzowska Nowa Armia Bialej Gwiazdy ???? ta poprawna elita ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Rada Nadzorcza ocenia pozytwnie działania Bednarza lecz nie moze podac szczegółów ponieważ naraziło by to spółke na coś tam trelemorele. To jest taki beton ze jego sie kilofami nie skuje tylko bombe trzeba |
Cytat:
Ilu jeszcze!? Soryy ale pisałem 2-3 strony temu. W wolnym społeczeństwie o swoich potrzebach decydujemy my a nie nasz pan. :) Cytat:
Tak się zastanawiam, czy ty jesteś kopią tego GrzegorzaS z wislaportal, co te bzdury tam wypisuje, bo jak tak, to mówienie o tobie troll to mało powiedziane ;) |
Cytat:
Sorry, po prostu widać że gówno wiesz i w dupie byłeś. Kolejny raz powtórzę prawdę starą jak świat: http://www.technowator.pl/media/uploaded/motto.png |
Cytat:
ps. nie obrażaj innych pierd0ląc przy tym równoznaczne brednie... ps2. równie dobrze można do tego temamu dopasować inną znaną maksymę: http://dzikipodryw.com/demot/0_0_0_1...933_middle.jpg |
Czasami się zastanawiam czy Małecki nie miał racji.
Jacek prosi więc idź po karnet. Nie jesteśmy pierwszym klubem z problemem prezesa i pewnie nie ostatnim. Wystarczy poczytać jak skończyli poprzedni prezesi co obsadzali trybuny rodziną. |
Cytat:
Tylko gimbusiarskiego Coelho mnie tutaj brakowało, dzięki! ;) |
Cytat:
Co do drugiego wątku - Wisła istniała na długo przed Cupiałem i będzie pewnie długo po nim. SA jest tylko niewielkim wycinkiem jej działalności. Fani Jacka są tacy ograniczeni... Ale masz plus za nazwanie go po imieniu w swoim "cytacie". |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wisła to klub wielosekcyjny. |
Cytat:
|
Cytat:
Wskażę inny czynnik - umiejętność rozmawiania z ludźmi i zjednywania ich sobie - kolejny czynnik, który dyskwalifikuje JB.. jako prezesa każdej organizacji. |
Cytat:
Ty wychodzisz z założenia, że główną zasadą biznesu jest prowadzenie go do upadłości?... Acha :D :help: Czasem się zastanawiam czy tu piszą faktycznie gimnazjaliści? A może by tak mózgu użyć i na przykład zastanowić się po co Czerwińskiego wepchali do zarządu? :) Być może dlatego, żeby klient czy partner handlowy jeśli operujemy na tym poziomie semantyki nie wybrał właśnie konkurencyjnej marki, tylko dał zarobić przedsiębiorcy tutaj? ęęęęęęę? :D |
Prosta to zasada i od lat jedyna...
Najwazniejszy jest klient...klient placi ,klient wymaga... Ja mam wlasnie prace dzięki klientom...On placi i On wymaga... |
Cytat:
Cytat:
tak jak stadion w połowie wypełniony ...... Czy uważasz że są tylko 2 możliwości ? albo rozróby albo pusty stadion ? Przecież całą jesień była frekwencja i nie było rozrób .... komu to k.... przeszkadzało ? Bednarzowi czy może tym którzy na siłę musieli racami na Cracovii postrzelać (jakby to był ich jedyny sposób na szczytowanie) Cytat:
Jak tego nie rozumiesz z to rzeczywiście niewiele rozumiesz ... więc niechaj zacytuje twój apel; skończ p......ć |
Grantarku, skoro tak Cie martwi tragiczna kondycja finansowa klubu, mam dla Ciebie radę. Taką z gatunku tych złotych.
Skończ oglądać mecze w C+, zacznij chodzić na stadion! Szczególnie, jak jest "odbandycony" z takich wyrzutków społeczeństwa jak ja i moi koledzy. ----------------- Wtedy udzielaj rad ludziom, którzy na tych trybunach spędzili n razy więcej czasów niż Ty i którzy za tą drużyną przejechali Polskę wzdłuż i wszerz. Kilka razy. |
Cytat:
|
Fialo
ja Ci udzielałem jakiś rad ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl