Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Junior_Battle 25.08.2010 22:50

Cikos potrafi po angielsku tez mowic;]

FredzIo 26.08.2010 11:56

Bylem dzis na treningu Wisły i na podstawie gierki mogę powiedzieć, że na plus zaprezentowali się: Paljic, Cleber, Zurawski, Rios, Bunoza.
Nienajgorzej prezentował się Kirm.
Słabo wypadli bracia Brożkowie, Kowalski, Jirsak.
Najsłabiej ze wszystkich zawodników na treningu prezentował się Chavez, jedno fatalne zagranie po którym P. Brożek wyszedł sam na sam i zmarnował sytuacje. Ponadto Chavez sprawie wrażenie strasznie wolnego, ale za to silnego. Momentami Chavez w ogóle nie wiedział o co chodzi, ani nikt mu nie tłumaczył co ma robić, ani nie rozumiał podpowiedzi kolegów z drużyny. Zaliczył ze dwa bardzo ostre, ale za to czyste wślizgi. Miejmy nadzieje, ze z jego gra bedzie coraz lepiej.
Tych których nie wymieniłem, grali przecietnie i niczym szczegolnie sie nie wyroznili.

Mario Nh 26.08.2010 13:00

Cytat:

Mimo że trening się już zakończył, to zawodnicy zostali na murawie. Jedni trenowali strzały z rzutów wolnych i karnych, a inni grali między sobą.
Tak bez przymusu? Nie wierzę.

wisl@k_TS 26.08.2010 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 968606)
Tak bez przymusu? Nie wierzę.

Ty byś się nie chciał przypodobać nowemu trenerowi? :-D

Mario Nh 26.08.2010 13:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 968612)
Ty byś się nie chciał przypodobać nowemu trenerowi? :-D

O tym samym w drugiej chwili pomyślałem. Ciekawe tylko, czy zostali i kątem oka zerkali czy trener na nich patrzy, czy rzeczywiście chcieli potrenować swoje umiejętności :lol:

Marcinklon 26.08.2010 13:11

spokojnie za dwa tygodnie im przejdzie jak już bedzie pierwsza jedenastka ustalona

Skynet 26.08.2010 13:13

Ciekawe na jak długo starczy im zapału żeby tak "gratisowo" trenowac?
Edit: Widzę, że ktoś wyżej właśnie odpowiedział na to pytanie.

BRTS39 26.08.2010 13:14

No to wtedy trzeba zastosowac ławeczkę jak to miało miejsce na Widzewie.

KOMINEK 26.08.2010 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinklon (Post 968619)
spokojnie za dwa tygodnie im przejdzie jak już bedzie pierwsza jedenastka ustalona

Tak łatwo nie będzie bo teraz na każdą pozycję jest po 2- 3 zawodników i nawet Paweł i Piotr moga usiąść na ławce

Marszałek 26.08.2010 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 968614)
O tym samym w drugiej chwili pomyślałem. Ciekawe tylko, czy zostali i kątem oka zerkali czy trener na nich patrzy, czy rzeczywiście chcieli potrenować swoje umiejętności :lol:

Jak można trenować coś czego się nie posiada. Ja bym to zinterpretował inaczej,zostali aby nabyć jakieś umiejętności,np taki kosmos jak przyjmowanie piłki:)

AgresywnyChomik 26.08.2010 16:07

Kopaczezostali po treningu i wielkie halo sie z tego robi... to tylko pokazuje jak daleko jest w Wisle od normalnosci.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 968678)
nawet Paweł i Piotr moga usiąść na ławce

lawka i pozegnanie w zimie, ja plakal nie bede. Byc moze jak sie nasze dwa blizniacze talenty wezmie najpierw za ryj i w dalszej perspektywie wytansferuje z klubu to taki Malecki uswiadomi sobie gdzie jest jego miejsce.

tormenthor 26.08.2010 17:00

Niestety, ale Brożkowie są dla mnie symbolami degrengolady, kompromitacji i upodlenia Wisły na arenie międzynarodowej. Jeżeli w trakcie tej rundy nie będą walczyli dla Wisły do upadłego, to należy ich sprzedać. Nie mamy w kadrze ani jednego prawdziwego Wiślaka, dlatego bez sentymentów można każdego z tych kopaczy pożegnać.

Falmokirak 26.08.2010 17:01

po treningu zostali pewnie pierwszy raz w swoich życiu i dlatego pewnie takie poruszenie na forum ale niema co liczyć że tak zostanie bo im sił nie starczy a o ambicjach nie bede mówił bo tam prawie nikt niema.

szczebrzeszcz 26.08.2010 17:09

stopniowo im zwiększa treningi :D

ja tam liczę że Żuraw będzie tym który "coś" powie jak będą narzekać
co by nie mówić rozgadany nie jest ale jak się w....i, to nie owija w bawełnę

dlatego moim zdaniem to jest dobry transfer, zwłaszcza jeżeli chodzi o szatnie :D

mcks 26.08.2010 22:09

http://galeria.wislakrakow.com/20100826/mg/DSC_6752.jpg
Ktoś wspominał że Bunoza się oderwać od ziemi nie potrafi :D?

martinius028 26.08.2010 22:26

ciekawe czy trafił ;P
Widać Goradnowi powołanie dodało skrzydeł ;]

Wojtas 26.08.2010 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 968721)
stopniowo im zwiększa treningi :D

ja tam liczę że Żuraw będzie tym który "coś" powie jak będą narzekać
co by nie mówić rozgadany nie jest ale jak się w....i, to nie owija w bawełnę

dlatego moim zdaniem to jest dobry transfer, zwłaszcza jeżeli chodzi o szatnie :D

No tak kiedys byl np Baszczu ktory potrafil "przemówic" innym

teraz nie ma nikogo ,wiec mamy taka samowolke

Sobol czasem krzyknie ale to za mało,w dodatku z nowych tez nie widze takiego mocnego charakteru ,typu przywódcy ....ktos taki to skarb.

czera84 27.08.2010 08:04

http://www.bialoczerwoni.com.pl/mul....=09082501&f=90
Tutaj Paweł Brożek pytany o to jaka jest jego największa zaleta powiedział,że szybkość:D

sevenheaven 27.08.2010 10:10

patrzcie na mine kowalskiego, na meczach tak samo jest zdziwiony :D

IncognitoTSW 27.08.2010 10:35

Nie wiem czy w dobrym temacie to umieszczam, ale może ktoś coś więcej napisać na temat Douglasa z drużyny futsalowej ?

SpoXsteR 27.08.2010 10:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 969069)
Nie wiem czy w dobrym temacie to umieszczam, ale może ktoś coś więcej napisać na temat Douglasa z drużyny futsalowej ?

http://www.futsal-info.pl/1188/dougl...krakbet-krakow

royalmichael 28.08.2010 15:02

W tym sezonie strzeliliśmy 4 bramki a przy trzech ogromny udział miał Rios, bardzo dobry transfer :)

tomek9 28.08.2010 15:20

szkoda, że jednak nic mu nie wejdzie w bramkę.
bo widać, że się stara i chcę strzelić :)

gianbuffon 28.08.2010 16:34

Rios to olbrzymie wzmocnienie. Jestem pewien, że z meczu na mecz będzie się rozkręcał i w rundzie wiosennej będzie to nasz najlepszy gracz. Szkoda tylko, że za rok juz u nas nie będzie grał, bo raczej są małe szanse, że wydamy na niego ~ 1mln euro :(

Forza 28.08.2010 16:53

Dlatego transfer Riosa powinni ustalić juz teraz ;) ten koleś dzisiaj przewiózł Bytom na plecach. Świetne podania i dzisiaj ładnie kiwał. Widać że się oswaja ;-) A mówili że Cabral to drug Pablo Aimar ;-) haha

Brać Andy'ego !

tofik 28.08.2010 17:00

Czyli pozycję of pomocnika/cofniętego napastinka mamy obsadzoną. Jeszczę dziesięć pozostałych i można się bić o ligę mistrzów :)

felipe 28.08.2010 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 970246)
Czyli pozycję of pomocnika/cofniętego napastinka mamy obsadzoną. Jeszczę dziesięć pozostałych i można się bić o ligę mistrzów :)

A co jak Rios dozna kontuzji ? ;)

kangurekm 28.08.2010 17:12

Andy będzie grał jeszcze lepiej tylko jemu potrzeba partnera w ataku , który będzie wysuniętym napastnikiem , gdyż Żuraw niestety takich kryteriów nie spełnia.

jachting 28.08.2010 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 970229)
Rios to olbrzymie wzmocnienie. Jestem pewien, że z meczu na mecz będzie się rozkręcał i w rundzie wiosennej będzie to nasz najlepszy gracz. Szkoda tylko, że za rok juz u nas nie będzie grał, bo raczej są małe szanse, że wydamy na niego ~ 1mln euro :(

Jeśli będzie wart więcej to go z pewnoscia wykupią, bo po pierwsze to bedzie dobry interes , a po drugie jednak trudno nie zauwazyc że sie cos w klubie zmieniło , mogę się założyc że zarzadzanie w przyszłosci bedzie o wiele bardziej profesionalne , moga o tym swiadczyc ostatnie ruchy , plany i pomysły . Wisła się nie wycofuje tylko wyciaga wnioski i przystepuje do ataku .

willow 28.08.2010 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jachting (Post 970258)
moga o tym swiadczyc ostatnie ruchy , plany i pomysły . Wisła się nie wycofuje tylko wyciaga wnioski i przystepuje do ataku .

Mógłbym prosić o konkrety?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl