![]() |
Almeria - Real Madryt 2
94zł e.w 120 |
To ja przekornie zagram na Almerię. ;) Za 17 zeta, do wygrania 170 :)
|
Panowie na szybkosci potrzebuje strone z kontuzjami, kartkami itp
|
Jako, że znudziło mi się już wpisywanie tego samego co 2-3 strony, to może sprawdź to:
www.stronazkonuzjamikartkamiitp.pl |
Ja planuje dziś zagrac tak:
Almeria strzeli za 1,70 i na noc Washington za 1,65 |
Jakoś nie czuję dzisiaj zwycięstwa Realu ale może się mylę?Mogą mieć moralnego kaca po meczu z Barceloną.
|
Cytat:
|
Też coś czuje że Real dzisiaj nie wygra. Z jednej strony podłamani są po meczu z Barceloną z drugiej muszą wygrać bo będzie po zabawie
|
UD Almeria - Real Madrid 2
CF Valencia - Athletic Bilbao 1 EHC Biel - Lausanne HC 1 Philadelphia Phillies - Washington Nationals 1 ako 4.34 za 7 zł , 30,38 do win. PS: Uche strzeli bramkę dzis. |
Ale jaja Almeria prowadzi, dobry typ byl na szczelca:)
|
Cytat:
Cytat:
|
Na dobrą sprawę, na Real opłacało się grać dopiero jak stracili bramkę- kurs był 1,7 i powiedziałem od razu, jak Almeria zdobyła gola, że Real wygra, bo strzelili go za wcześnie. ;)
A skoro Real wygrał, to Valencia na pewno nie wygra. ;) |
Cytat:
:-p |
Cytat:
|
Jaki mógł być? Minimalnie wyższy, bo stawkę podbiła sama Almeria.
Co do rozkminek, to zdarzają się trafne częściej, niż się wydaje. Wolę grać tak niż trafiać Barcelonę po 1,12. :P O, Valencia bramka. Dobrze, że miałem plan, żeby doczekać do przerwy i przy 0-0 dopiero na live postawić na Bilbao. |
Na dzisiaj takie coś:
------------------------------------------------- Inter Milan - Juventus 1X Bursaspor - Gaziantepspor 1X Schiavone, Francesca - Shvedova, Yaroslava(1st set winner) 1 Drogheda U. - Shamrock Rovers X2 Kurs: 2,01 Stawka: 4 zł ------------------------------------------------- Eindhoven - De Graafschap 2 Cambuur - Helmond Sport 1 Kurs: 2,89 Stawka: 2zł -------------------------------------------------- |
Na weekendzik takie zestawienie
FC Internazionale - Juventus FC 1x Manchester City - Manchester United x2 Sevilla - Sporting Gijón 1 Auxerre - Lorient 1x Espanyol - Barcelona 2 Wigan - Arsenal 2 Ajax - Heracles Almelo 1 PSV - Groningen 1 UC Sampdoria - AC Milan x2 Borussia Dortmund - 1899 Hoffenheim 1x Xerez - Racing Santander 1x Montpellier - Toulouse 1x S.S. Lazio - AS Roma x2 10zł e.w 280 |
Dziś przeciwko cipeczkom z Debrecena. Ferencvaros za 4,5. Jak nie wejdzie, to ze względów na klątwę wiszącą nad tym forum zaprzestaję wklejania swoich typów. :D
|
Ja dziś Valerenga w finale norweskiego hokeja.
Patrząc na ten pogrom faworytów w pierwszych meczach w play off NHL , to nic tyko cieszyć się że nie miałem za co grać ;) |
Cytat:
|
Piłka ręczna
Islandia- Francja 2 1,70 |
Kuopio-Helsinki -2
Unirea Urziceni-Panduri-1 Buraspor-Gaziantep -1 Tomsk-ST Petersburg -2 Ferencvarosz-Debreczyn-2 Inter-Juventus-1 Stawka-2zł przew wygrana: 38.55 |
Cytat:
|
Staram się ;)
|
Zarzuć coś na jutro;) - ja małymi kroczkami idę do celu...dziś tylko 23 sekund zabrakło :lol:
Tak mnie korci zagrać przeciwko Auxerre , chyba z 5 jest a w końcu muszą przejebać;) |
na noc cos macie ?
|
Na noc można by się pochylić nad tymi co niespodziewanie przejebali swoje pierwsze mecze, czyli Szarksy i Devilsy:) - tyle że wartało by się dogrywką zabezpieczyć a wtedy kursy marne i kółeczko się zamyka.
|
Cytat:
jutro mam zamiar takie coś obstawić HSV Schalke Dortmund Montpelier CSKA kurs ponad 10 niemiecką i francuską ligę ostatnio dość często obserwuję a CKSA w derbach!!! powinna zdobyć kolejne 3 pkt |
Na dziś z podobnych ciekawostek miałbym granie przeciw Chelsea i Rubinowi. Kurs na Tottenham 4,25, Amkar 3,5. Powodzenia.
|
A ja dzisiaj gram
Man. City - Man. United 1 DNB myslę że warto po dobrym kursie 2.10 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl