Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

szprotson 27.08.2008 14:20

a ja nie życzę Legii zwycięstwa, bo im nie kibicuje i kibicował im nigdy nie będe
pal licho punkty w pucharach etc.

szanuje ich kibiców bo wielu znam, a piłkarzom życzę przegrywania z kretesem każdego meczu.

7 kotów 27.08.2008 14:21

Hmmm... nie wszyscy sie ciesza ze zwyciestwa Wisly :(

Re: Barca Go!!
Autor: farciarz2 (IP zapamiętane)
Data: 26 sie 2008 - 23:54:25

Żenująca, superkompromitująca porażka Barcelony i to z klubem, który dla wyników sportowych zdradził własną Ojczyznę i związał się ze zbrodniczą bezpieką zw. UB. Dlatego zasługuje za to na moralną karę a nie nagrody w takiej postaci. No cóż życie z definicji jest niesprawiedliwe.
Piłkarzy Barcy nie usprawiedliwia nawet fakt, że wyszli na boisko jakby co dopiero opuścili dom publiczny.
wiśle oczywiście ani nie zazdroszczę ani nie gratuluję bo dla UB-eckich zdrajców Ojczyzny nigdy nie będę miał szacunku lecz ciągłą pogardę i wierzę że kiedyś dosięgnie ich sprawiedliwa kara.

Przewrotny nick. Niby farciarz, a mozgu nie dostal przy narodzinach :lol:
Oczywiscie to cytat ze znanej wszem i wobec megastronki w paski :lol:

oo.... jest wiecej:

Re: CRACOVIA- Wisła Kraków
Autor: eredin (IP zapamiętane)
Data: 26 sie 2008 - 23:07:34

Oczywiście że wolałbym by to Cracovia wygrała z Barcą. Ale się nie udało, tylko dlatego że nie było okazji. (ciach!)

Ma ta Barca szczescie :lol:

Zbychu 27.08.2008 19:29

Być może już było,ale w razie jakby ktoś przeoczył.

Zobacz film nawołujący do wojny z Lachami:
http://studio.wp.pl/i,FK-Moskwa-Legi...784,wideo.html

Bronex 27.08.2008 20:26

Mam nadzieję ,że Legia stanie na wysokości zadania i wyeliminuje ruskich kacapów. Takie filmiki tylko pokazują jak zakompleksionym narodem są Rosjanie. Jeszcze tylko brakuje ,żeby "rosyjska armia najbardziej miłująca pokój ze wszystkich na świecie" wkroczyła do Polski bronić praw swoich obywateli ,którym urągała polska publiczność w czasie meczu w Warszawie. Jest taka stara anegdota a propos wydarzeń na kanwie, których powstał propagandowo-szmirowaty film "1612":
Kiedy Rosja była krajem europejskim ?
Przez dwa lata (1610-1612) jak Polacy okupowali Kreml.

Ciekawe czy za taki transparent by Legionistów ukarała UEFA

хуй вам в жопу русские суки

Legio !!! dziedziczko legionowej tradycji skop dupsko rucholom tak jak 1920 Piłsudski , a potem możesz w lidze przegrywać co tydzień :-P

Gwiaździsty 27.08.2008 20:45

Pomijając wątek sportowy to wyjazd kibiców Legii w obecnej sytuacji politycznej zapowiada się na bardzo trudny. Jestem przekonany, że ich przyjazd to gratka dla służb specjalnych Rosji typu FSB, którzy napewno mają już opracowane scenariusze prowokacji tak często realizowanych przez kacapów. Pamietna afera na Dworcu Wschodnim w Warszawie wywołana przez funkcjonariuszy FSB, ktorzy jakoby mieli zostać pobici, a tak naprawdę sami sie awanturowali aby ściągnąć na siebie interwencję polskiej policji. Po której oczywiście zażądano od Polski oficjalnych przeprosin (prawie na kolanach) grożąc zakręceniem kurka. A teraz Rosja przecież biedna, najeżdżana, atakowana, musi się bronić. Teraz przecież kibice Legii tak jak w 1612 jadą do Moskwy. Te propagandowe filmiki nie są przypadkowe (TV przedstawia je jako niewinne żarty kibiców).
Oczywiście scenariusze scenariuszami, ale czy zostaną wprowadzone w życie decyduje telefon na biurku dowódcy. Oby nie zadzwonił. Tak czy tak wśród tzw. moskiewskich kibiców bedzie wielu agentów tej służby.
Życzę kibicom Legii, żeby cali i zdrowi powrócili z tego wyjazdu.

kreseq 28.08.2008 10:15

Problem z tymi niewinnymi filmikami jest taki ze albo ktos obraca wszystko w zart i mozna to przebolec, albo ktos umieszcza je na oficjalnej stronie klubu, i w tym wypadku to skandal.
Problemy z wizami i odwolany samolot z powodu "malej ilosci chetnych" tez nie jest przypadkiem ( tutaj jednak wina miejscowych cwaniaczkow ).
Maksymalnie 400 osob od nas na meczu. Miejscowych zbyt wielu tez nie bedzie. Ogolnie powinno obyc sie bez prowokacji tylko ze...no wlasnie. Zakladamy ze Legia wygrywa 1:0 i powtarza sie scenariusz z Lazienkowskiej.Zakonczy sie na gwizdach czy znowu beda ostre slowa? Zobaczymy.
Do Moskwy sie nie wybieram gdyz po pierwsze praca, po drugie Rosja to kraj przez ktory nawet brzydze sie przejezdzac a co dopiero jechac tam w konkretnym celu :) Tak, rusofob ze mnie straszny.

Boje sie o obrone....tutaj jest tragedia. Mam jednak nadzieje ze uda sie to jakos zalatac i nadrobi sie w pomocy i ataku. Cieszy powrot Edsona, martwi brak Choto...

Lech ma swietna sytuacje i problemow zadnych nie powinno byc. Zaliczka spora, druzyna dobra, jako takie ustawienie i powiezienie pasikonikow.
Dwa klubu przynajmniej beda w dalszej fazie na 100%, obysmy i my do Wisly i Lecha dolaczyli. Zawsze troche tych punkcikow sie nazbiera.

Dean 28.08.2008 10:24

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=13815

For_FuN_ 28.08.2008 11:53

Legia odpadla po pierwszym meczu, dzisiaj to bedzie jedynie formalnosc i stawiam 2 : 0 dla FK(druzyna zdecydowanie lepsza, wbrew temu co mowili komentatorzy). A co do filmikow, to radze obejrzec jakie Polacy robili przed meczami z Niemcami w ostatnich latach...idioci z obu stron sie zdarzaja.

South 28.08.2008 15:10

:))))

pozdro Legia ;]

_ukoL 28.08.2008 15:10

No ale 6 minut bez straty gola wytrzymali...

e 28.08.2008 15:10

gol gol gol gol gol gol gooooooooooooooooooooooolll !!

Chociaz Legia w dupe :)

Gwiaździsty 28.08.2008 15:10

1:0 Striełkow

Chorynatrzykolory 28.08.2008 15:11

Nieźle im idzie ...

DevilMayCry 28.08.2008 15:16

nie wiem z czego tu się tak cieszyć.za Legią nie przepadamy (w tym i ja) ,ale ich ewentualne zwycięstwo może nam pomóc.wypadało by żeby wygrali (ale z czym do ludzi :/ ).

7 kotów 28.08.2008 15:16

Zastanawiam sie, co musi soba prezentowac Descarga, skoro nie jest w stanie wygryzc z prawej obrony Zelbetonowego Rzezniczaka. Moze nogi nie ma ? Albo dwoch ?

e 28.08.2008 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DevilMayCry (Post 593522)
nie wiem z czego tu się tak cieszyć.za Legią nie przepadamy (w tym i ja) ,ale ich ewentualne zwycięstwo może nam pomóc.wypadało by żeby wygrali (ale z czym do ludzi :/ ).

Moze Tobie pomoze. Bo mi osobiscie nic nie pomoze a i sama Wisla nic nie zyska na zwyciestwach Legii czy Lecha w pucharach czy (wypluj) wejscie ktorejs z tych druzyn do LM. Tylko pogorszy nasza sytuacji i bedziemy przez kilka lat ogladac ich plecy.
Jednego dnia im zyczysz jak najgorzej (tym bardziej przy meczach Wisla - Legia) a innego stoisz za nimi.
Smiech. To nie jest reprezentacja tylko Legia.
Srac na te punkty, Legia i Lech w dupe, tylko Wisla!

FajQ 28.08.2008 15:25

Ja to skomentuje tak Legia jest jak Portugalia niby co roku mocna ale jednak do dupy.I tej tezy się trzymam.Nic nie grają zero pomysłu na gre, i ktoś bbadzo dobrze powiedział że w lidze grają najwiekszą kopanine obok Cracovii.No coż słupek mieli zobaczymy co będzie dalej ale ciezko to widze

Maćko 28.08.2008 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DevilMayCry (Post 593522)

Szczerze? Miło Ci będzie, jak dziennikarzyny będą mieć kolejne orgazmy wypisując pierdoły o wielkiej Legii czy mocarnym Lechu w LM/PU, a Wisła będzie odpadać we wstępnych rundach? Wydaje mi się, że tak, bo przecież "liczą się punkty".
Powiem szczerze: Te punkty mnie walą, możemy grać i od 1/1000 runy z 8 drużyną Wysp Owczych.
WISŁA!

4fan_player 28.08.2008 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 593523)
Zastanawiam sie, co musi soba prezentowac Descarga, skoro nie jest w stanie wygryzc z prawej obrony Zelbetonowego Rzezniczaka. Moze nogi nie ma ? Albo dwoch ?

on ma 20 jednostek treningowych mniej :rotfl: musi to nadrobić :D

kreseq 28.08.2008 15:30

Graja piach i trudno...widocznie tak musi byc. Nic sie nie zmieni. Mysle ze po polowie sezonu Urban odejdzie i jesli nadal nic sie nie zmieni to rewolta kadrowa lub walka w srodku tabeli czego osobiscie nie moge sobie wyobrazic.

Co do punktow, kibicowania itp. Wszystko zalezy od punktu siedzenia. Ja mowilem ze kibicuje Barcelonie to bylo zle, jak ktos mowi ze jest za Legia w tym meczu to tez zle :) Kazdy mysli po swojemu i tego sie trzymajmy.

Ja osobiscie kibicuje wszystkim klubom z Polski ale sa wyjatki w stylu meczu z Barcelona czy Juventusem.

Nie ma co sie przepychac slownie. Nikt nie liczy ze ktokolwiek z Wisly bedzie za Legia w pucharach. Nie obchodzi Nas to po prostu, bo kazdy ma swoje zdanie.

Smiejmy sie z Hiszpanow :) Po zakonczeniu sezonu albo wam przyznam racje ale was wysmieje.

PS: Giza ma chyba cos z nogami :D Widac to od ponad roku...jego nogi chyba ktos wymienil gdy on spal... Mozliwe tez ze jego nogi obrazily sie na jego mozg lub odwrotnie.

Tekst roku : Futbolny klub Moskfa ....

Oldpara 28.08.2008 15:30

Pierdoły.
KAŻDE zwycięstwo, awans, sukces polskiego zespołu w europejskich pucharach, to wymierna korzyść dla całej polskiej piłki i Wisły.
To więcej punktów w rankingu, większy presitż naszej ligi, lepszy klimat dla futbolu w ogóle, więcej pewności siebie dla piłkarzy.

Ale już się przyzwyczaiłem, że jest pewna grupa "betonowych" kibiców, którzy nigdy tego nie pojmą, i srać będą we własne gniazdo dopingując jakieś FK Moskwa. Cóż, takie życie i nic tego nie zmieni.

rafalek 28.08.2008 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 593527)
Szczerze? Miło Ci będzie, jak dziennikarzyny będą mieć kolejne orgazmy wypisując pierdoły o wielkiej Legii czy mocarnym Lechu w LM/PU, a Wisła będzie odpadać we wstępnych rundach? Wydaje mi się, że tak, bo przecież "liczą się punkty".
Powiem szczerze: Te punkty mnie walą, możemy grać i od 1/1000 runy z 8 drużyną Wysp Owczych.
WISŁA!

To już nie chodzi o to od ktorej rundy, tylko o to czy chcemy za każdym razem grać w III rundzie z drużynami pokroju Barcelony, Arsenalu, Juventusu, Realu Madryt itp, itd.

Chcemy?

DevilMayCry 28.08.2008 15:35

Maćko ja już nauczyłem się srać na dziennikarzy ,wiec ich wypociny totalnie mnie nie interesują.
e : może teraz Ciebie nie interesuje , ale jak później w eliminacjach LM w przyszłym sezonie znowu trafimy na jakiegoś europejskiego potentata (ja wierzę w mistrzostwo) ,znowu będzie biadolenie, jakiego my to pecha nie mamy.

P.S to tylko moje zdanie.
P.S 2 zawsze sprawia mi radość jeżeli Polacy (nie ważne czy repra- w siatkę,piłkę czy nawet qzwa w piłkę wodna, czy kluby polskie) dop....... ruskim.

jachting 28.08.2008 15:43

Wisła jest cały czas po jasnej stronie dupy .
To tak jakby się cieszyć z krzywdy sąsiada,z tego że ma gorzej ,lepiej chyba samemu się rozwijać ?
Wisła jest wielka i taka będzie zawsze,jest na to skazana,a gorsze momenty tak czy inaczej przychodzą .
To że nasze kluby odpadają w przedbiegach nie przynosi Wiśle chwały .

michu-k 28.08.2008 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jachting (Post 593539)
Wisła jest cały czas po jasnej stronie dupy.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Wisła jako jedyna nie jest w dupie, chyba że używamy tego słowa jako synonimu do Ekstraklasy :lol:

Z resztą się zgadzam, ale trzeba się cieszyć że sąsiadom nie idzie :-)

Maćko 28.08.2008 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 593533)
To już nie chodzi o to od ktorej rundy, tylko o to czy chcemy za każdym razem grać w III rundzie z drużynami pokroju Barcelony, Arsenalu, Juventusu, Realu Madryt itp, itd.

Chcemy?

Podobno jakaś reforma ma być czy coś, że już nie będziemy... Ale nie wiem, nie obchodzi mnie to.

jachting 28.08.2008 15:50

chodzi mi o Ekstraklasę oczywiście (polską piłkę)

Wasiu 28.08.2008 15:51

Ja rozumiem, ze można życzyć jak najgorzej Lechowi Legii. Szczerze mówiąc sam to często robie, ale żeby ****a ruskim kibicować ?!

kreseq 28.08.2008 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 593547)
Ja rozumiem, ze można życzyć jak najgorzej Lechowi Legii. Szczerze mówiąc sam to często robie, ale żeby ****a ruskim kibicować ?!

Nie wazne ze to rosyjski klub. Wazne ze Legia dostanie w dupe bo przeciez punkty nie sa wazne, to nie repra, bedzie zmiana przepisow i Wisla ktora juz teraz ma mistrza bedzie w LM ogrywac wszystkich bo pokonala u siebie Barcelone - Streszczenie dla tych ktorzy nie kumaja o co chodzi.

4fan_player 28.08.2008 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 593548)
Nie wazne ze to rosyjski klub. Wazne ze Legia dostanie w dupe bo przeciez punkty nie sa wazne, to nie repra, bedzie zmiana przepisow i Wisla ktora juz teraz ma mistrza bedzie w LM ogrywac wszystkich bo pokonala u siebie Barcelone - Streszczenie dla tych ktorzy nie kumaja o co chodzi.

Dziękujemy, dziękujemy ! :rotfl: Dzięki za majstra :lol:

jova 28.08.2008 15:57

Gdy słucham eee Grzelaka, to sądzę sądzę, że yyy Czarek Kucharski doczekał się eee równie elokwentnego yyy następcy.

South 28.08.2008 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 593533)

Chcemy?

.......enie za przeproszeniem

za rok jest zmiana w rozgrywkach ,będziemy grali z drużynami teoretycznie łatwiejszymi

dlaczego mam kibicować Legii ? mimo wszystko każda wygrana to kasa dla nich,szansa na złapania formy,promowanie sie itd. jakoś nie widzę tu żadnych wymiernych korzyści dla nas

nawet jak zdobędziemy punkty to za "chwile" ktoś je prze****i takie Zagłebie czy Bełchatów

umiesz liczyć licz na siebie ,będziemy gotowi na LM to na pewno do niej awansujemy

dla mnie obojętne kto wygra ,ale z każdej przegranej Legii ,Lecha ,Maccabi Kraków sie ciesze :)

Gucio25 28.08.2008 15:58

kreseq, ja nawet miałem nadzieję, że coś ugracie w tej Moskwie...
...ale jak zobaczyłem co robi Giza, a gra ofensywna opiera się na.. Rockim - to mi się odechciało. :)

wybacz, ale nie wierzę, że odwrócicie wynik.

harthausen 28.08.2008 16:01

to jest właśnie dramat sumienia. Komu gorzej życzyć? Z jednej strony na legijnych stronach moczyli się z satysfakcji po 4-0 w Barcelonie a po 1-0 w Krakowie wmawiali sobie sparing Barcy i olanie meczu.

Z drugiej strony ruskie to ruskie.

Dobrze, że flacha czegoś mocniejszego w domu, ona pomoże :).

Żarty na bok: Legia na razie nic nie gra, stoi. Bez względu na nasze rozdarte serca :D na razie szanse na dobry, dający przejście wyżej wynik są mizerne.

djjamajczyk 28.08.2008 16:04

ojej z jednej strony można mieć dziką radośc że Legia tak parszywie gra tz. udaje że gra a tempo akcji jest "lepsze" niż Dżopa na ME :D :D
ale patrzac bardziej humanitarnie :D to lepiej żeby wzięli się do roboty bo dla nas to śa pkt. w rankingu i grają z kacapami więc dzis jeszcze przez 45 min. + dogrywka (daj Boże :p ) jestem zmuszony dopingowac Legię :D niech wygrają to będzie + dla naszej piłki.

no dobra jedno pytanie CO DO KU*** robili obrocy Legii ? rozbiegli się jakby piłka była toczącym się granatem.... Bez jaj poziom jest żenujący ; jest już po grze de facto , ale co zrobić jak ww. Dżop bierze w pojedynku biegowym Chinyame...

kreseq 28.08.2008 16:05

4fan_player - To co napisalem o mistrzu to esencja wiekszosci wypowiedzi na tym forum. Nie widzisz tego to masz pecha :)

Gucio25 - Nic nie graja to wynik jest jaki jest. Odpadna z pucharow i bedziemy sie znowu podniecac wygraniem z ogorasami ktorymi jest 3/4 ligi ( Tak wiem Odra...ale ona jak wiecie doskonale ma swoje mozliwosci w grze z "wielkimi" ). Zmiana trenera to pewnik, pytanie tylko kiedy. Lubie Urbana ale Legia to firma w ktorej trzeba cos robic a nie uczyc sie.

Harthausen - Nic tylko sie napic. Wy ze szczescia a my z rozpaczy :) Przynajmniej cos nas laczy.

Borysiuk wchodzi ciekawe....po co nam DM ? Tejksiur na boisku , jak nie on to nikt.

djjamajczyk - humanitarnie to Ty sie zajmij soba :D

W sumie Iwanski tez umie podac, zastawic sie i odegrac ale tego to juz nie widzi nikt. Iwanski to dno :) Jak ja was lubie :D

2:0 - Dziekuje.

7 kotów 28.08.2008 16:06

Borysiuk za Vukovica a nie Iwanski ?
Nie rozumiem Urbana. Iwanski przynajmniej z dystansu umie pacnac. W sumie tylko to umie....

Gwiaździsty 28.08.2008 16:06

Patrząc na to dno w TV zastanawiam się jaką dyscyplinę uprawia Legia ? Piłka dreptana czy chodzona ?

wolfy 28.08.2008 16:06

Legia gra piach, a ten mecz to w ogóle żal oglądać.
Urban to prawdziwy taktyczny geniusz, granie wysokich piłek na Gizę i Rockiego na pewno przyniesie Legii korzyści. A nawet jeśli nie, to przynajmniej będzie kupa śmiechu...
Do tego Kiełbowicz w bloku defensywnym i Giza jako "playmaker". Żal.

Mimo wszystko kibicuję wam, bo alternatywa to kibicowanie naszym wschodnim sąsiadom., a jak wiadomo - lepszy swój wróg, niż obcy:)
Ale nie robię sobie nadziei.

Kamson 28.08.2008 16:07

Każdy ma inne priorytety. Mi akurat wisi kto wygra. Jak wygra Legia to sie bede cieszył z punkcików dla Polski, jak wygra FK to bede sie smial z Legii. Tak czy siak humor mi sie nie zjebie...
O gol, 2:0 :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl